Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Neokomunisti danas

"Novi fašizam neće reći da je fašizam. On će reći: Ja sam antifašizam. "
Ignazio Silone

Photobucket
Crvenofašistička propaganda

Po čemu prepoznajemo suvremenog lijevičarskog antifašista? Zar to nije onaj prljavi i neuredni, koji se kiti s marksističkim simbolima, posebno s likom Che Guevare; konzumira drogu i naginje alkoholizmu; baca kamenje i molotove koktele na stare djedove i bake, prosvjednike protiv pobačaja i gay parade; zar to nije onaj, koji po noći šara grafite na kuće domoljuba i desničara i dijeli letke u susjedstvu, kako među njima živi navodni neonacist; zar to nije onaj, koji u masi napada pojedinca, desno-konzervativnog opredeljenja i koji 1. Svibnja pali auta, dućane i banke? Da!, jeste, to je današnji pseudoantifašist - a u stvarnosti crveni anarhofašist!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Sigurno ste ih primjetili na svim manifestacijama protiv Hrvatske i zdravog društva. Ne okupljaju se samo po parkovima i trgovima, šarajući grafite po gradu i konzumirajući alkohol i drogu, nego ih ima i na gay paradama, Srbu i u Kumrovcu, naumili su doći i prosvjedovati u Bleiburgu. Lijevoliberlani duh zapadne Europe, probijen do sredine društva 1960ih godina kroz neomarksističke studente, zahvaća i naše krajeve. Još ih je prilično malo u Hrvatskoj i susjednim državama, ali na Zapadu su postali moćna i snažna teroristička i anarhistička sila. Zagađeni duhom Nihilizma im nije ništo sveto, nemaju milost prema ljudskom biću niti prema gradskoj i privatnoj imovini. Bitno je ukazati i na činjenicu, da nemaju nikakve veze sa starim komunistima, koji su još donekle bili za nekakvi red i moral, dok današnji neobolješvik želi samo uništiti i rušiti, pod navodnim motivom borbe za socialnu pravdu. Sličnost s parazitom je samo slučajnost.

Postmoderni lijevičar živi od mržnje prema sebi i svome. Mrzi svoju vrstu - zato glumi antirasistu (ne što voli i poštuje druge rase, nego što mrzi svoju vlastitu. Netko tko mrzi sebe i svoje nemože poštivati druge); mrzi svoju naciju - zato je protiv nacionalizma i domoljublja; mrzi svoju prirodu - zato je navodni antisexist (njihov antisexizam se odnosi na nijekanje različitost spolova); mrzi prirodnu obitelj - zato je protiv homofobije (dobar dio današnjih antifašista sačinjavaju homoseksualci); mrzi red - zato je anarhist...
Kiti se likom Che Guevare, a taj je bio: totalitarni Stalinist, osnivatelj koncentracionih logora, masovni ubojica, rasist; za smrtnu kaznu, za cenzuru slikopisa, protiv slobodnih izbora, protiv homoseksualaca i zabranio je Rock n Roll - sotonističko-narkomansku glazbu koju toliko obožavaju. Kiti se petokrakom, a svaki komunistički diktator prošlosti bi ga zbrisao sa lica zemlje. Bivši antifašistički lijevičar, raper Makss Damage, koji je prešao desnici, tvrdi, da današnji lijevičari - među njima je proveo mnoge godine - nemaju svijetonazor osim mržnje prema navodnom i nepostojećem neonacizmu i željom za kaosom i anarhijom. Zapadni antifašisti mrze kršćanske crkve a bore se - svijesno ili nesvijesno - za širenje Islama, mrze bijelu rasu a bore se za rast afroazisjkih emigranata a time si kopaju vlastiti grob. Ne osijete da ih emigranti preziru, jer kako može religiozni Musliman ili tradiconalni Afrikanac poštivati nekoga tko mrzi svoje i sve ono što je emigrantima sveto (domoljublje, tradicija, kultura, obitelj, red...)? Koja šicofrenija!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Antifašisti 1. Svibnja (blagdan radnika)

Sjećam se - kao da je bilo jučer -, kada sam zadnje dvije godine nazočio, s prijateljima, antigay prosvjedu u Stuttgartu. Prosvjed organizirala je jedna tradicionalnističko-katolička organizacija. Prosvjednika ukupno bilo je oko 150, većinom starije osobe. Mirno su molili krunicu i držali katoličke stijegove u rukama. Pedera i njihovih dekadentnih pristaša bilo je nekoliko tisuća, među njima i razne neokomunističke grupe: anarhisti, antifašti, crveni huligani, narkomani zelene stranke, feministkinje i drugi hedonističko-dekadenti vazali zloduha vremena. Pošto pederi i crveni fašisti glume nekakvu toleranciju i pluralnost, sam mislio da će tolerirati malu skupinu starijih, mirnih i miroljubivih prosvjednika. Ali sam se debelo prevario! Nakon veoma kratkog vremena našeg dolaska na prosvjedno mjesto, smo svjedočili fizičkim i verbalnim napadima pedera i njihove crvenofašisticke braće protiv Kršćana. Pljuvanje, bacanje staklenih boca, trganje zastava, napadi na Svećenike, gadne psovke, prijetnje smrću i odvratnog golog djeda plešući pred katoličkim križem sam tih dana imao priliku vidjeti. Ove godine nisam išao na odvratnu gay paradu i nisam vjerovao da će tradicionalni Katolici ponovo ići među te moderne Sodomite. Prošlog mjeseca sam u njihovom časopisu pročitao kako su ipak bili i da ih je specijalna policija morala štititi. Dva oslijeđenja policajca i ponovne staklene boce i kondomi - napunjeni vodom - su bili rezultat za vjernike. Nedavno je stotinjak crvenih fašista okupirao teren crkvenih prostorija (u Stuttgartu) tradicionalnih Katolika, ni policija ih nije mogla skloniti. To je svakodnevnica u zapadnoj Europi za sve tradicionalne, konzervativne i domoljubne osobe. Oni koji se najviše kite tolerancijim i slobodom, žele smrt svim neoistomišljenicima. Komunisti ili crveni fašisti se danas nazivaju Antifašistima - genijalna marketinška ideja!

Photobucket
Tranzvestit - moderni političar radikalne lijevice

Srećom, narodi Istoka nisu toliko zatrovani neomarksističkim zloduhom vremena. Sačuvali smo, kolko-tolko, samopoštovanje i ponos na našu Domovinu, tradiciju i običaje. I zato postoji realna šansa da uspijemo spriječiti ustanak i probitak crvenofasistickih lijevičara u našim krajevima. Što ne znači, da ne pokušavaju otrovati našu mladež svojim dekadentnim idejama. Njihove propagandne letke, nalijepnice i plakate vidimo svuda oko nas (SRP, MASA, Antifašistička mladež, Slobodni filozofski i ostali kulurni markisisti), mnogim mladima se život bez reda i zakona čini atraktivnim, i tu je opasnost. Ako mladima ne budemo valjani uzori, će uvijek postojati mogućnost njihovog skretanja u crvenofašističke i druge destruktivne krugove. Naši očevi su morali proliti mnogo krvi za izgradnju države, a njihovi potomci moraju biti spremni proliti i još više za njenu obranu. Crveni ne spavaju!

Bog i Hrvati

Šime Tolić

Crveni fašisti napadaju Kršćane u Koelnu




Post je objavljen 01.10.2011. u 09:43 sati.