Amazon.com Widgets S moje strane bare ...

S moje strane bare ...

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Komentari On/Off

Opis bloga

dogodovštine i razmišljanja s moje strane bare

Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi



Blog.hr
Life of an Auditor
Accounting Elf






HitchHiker

Anything that happens, happens.
Anything that, in happening,
causes something else to happen,
causes something else to happen.
Anything that, in happening,
causes itself to happen again,
happens again.
It doesn’t necessarily do it
in chronological order,though.


utorak, 30.01.2007.

Vidim da ste svi uživali u moja prošla dva posta, pa rekoh hajde da napravim mali update. Još uvijek je zima, ledara prava. Kad izađem vani zamotam se bolje nego da sam neki ninja - vire mi samo oči, i to malo, ono što mora. Ni obrve se čak ne vide :)
Evo i sad snijeg sipa, sve je divno bijelo. Ja baš volim ovo doba. Volim kad se sve bijeli, kad izađem vani oko 9 naveče, a mjesec se igra sa snijegom tako da se sve vidi. Volim kad nema auta i onda Monty i ja trčimo po cesti, ganjamo male zalutale zeke ili vjeverice. A onda volim doći kući gdje je toplo, i zavaliti se kraj dragog da me grije.
Znam da kod vas tamo u Evropi snijega baš i nema, pa vam zato poklanjam još malo slika.

A što volim snijeg...
monty

Sad ću te uhvatiti...
dragi i Monty

Češkaj me, hajde, šta čekas...
Monty i ja

Ma, baš mi je fino...
Image Hosted by ImageShack.us

- 00:27 - Javi se (11) - Troši papir - #

petak, 26.01.2007.

Već nekoliko dana je veoma hladno, ali jutros je prava ledara. U 8 sati je bilo -21° C, sad je malo otoplilo pa je samo -19° C, a najavljuju da će otpliti do čak -12° C. Sutra nas zato očekuje toplotni urdar od -1° Cbang
Jutros sam izvela Montija u šetnju, malu, sasvim malu od 5 minuta i nozdrve su me se zaljepile od silne hladnoće. A on ništa, šetao bi i njuškao po snijegu. I mene je nova jakna grijala po gornjem dijelu tijela, ali su noge počele da koče, a nos samo što nije otpao. Ne znam kako su ovu jaknu napravili, ali nikad u životu toplije jakne nisam imala. Kad bi sad samo mogla da pronađem hlače, rukavice i neku malu kapicu za nos napravljenu na isti način … e, mogla bi ona i ja s Monticom bez problema uživati u minusu.

- 15:34 - Javi se (16) - Troši papir - #

nedjelja, 21.01.2007.

U nedostaku vremena za pisanje bilo čega što nije vezano za školu poklanjam vam nekoliko slika.
Zima i snijeg su nam konačno stigli – Monty je konačno u svom elementu, uživao je veoma, a i mi takođe.

Malo nam sunce ide u oči...
Image Hosted by ImageShack.us

Malo sam se zatrpao...
Image Hosted by ImageShack.us

Pusti me da spavam u snijegu...
Image Hosted by ImageShack.us

Pa šta sad hoceš, zar ne vidiš da mi je fino...
Image Hosted by ImageShack.us


- 20:16 - Javi se (24) - Troši papir - #

petak, 12.01.2007.

Taman sam mislila da će me ova bolest zaobići, kad me u posljednjih nekoliko sati spucaše dva virusa (Lori i Cranberrie). Ma nema veze, neka ste.
Evo 5 stvari koje do sad niste znali o meni:

1. Grickam nokte. Užasna, grozna navika koju sam nasljedila od tate. Grickam ih od kad znam za sebe, mislim da sam počela čim su mi zubu počeli rasti, a pokušavam prestati već nekih 6-7 godina. Tata je prestao kad sam bila mala, ali za mene je već bilo kasno. Nekad čak uspiju i da narastu, a nekad znaju svi nastradati u jednom danu. Trudim se, ali često mi se desi da i ne znam kad ih grickam.

2. Omiljeni sport mi je tenis, i za gledanje i za igranje. Kad mi je bilo 10 ili 11 godina željela sam da mi se budući muz preziva na J tako da bi moji inicijali mogli biti JJ, poput AA (Andre Agassi) i BB (Boris Becker). I onda bi i ja poput njih bila slavni tennis player i imala bi veliki Wimbledonski tanjir smijeh

3. U četvrtom razredu gimnazije sam dobila velikog keca iz hemije jer me profesorica uhvatila kako prepisujem s papirića koji sam posebno u tu namjenu napravila dan radnije. Šta mogu kad mi one molekulske formule iz ogranske hemije nikako nisu ulazile u glavu. No, sve se dobro završilo, na kraju godine sam ipak imala 4 (jednu od tri četvorke, sve su ostalo bile petice).

4. Da nastavim na temu škole – završila sam nekoliko fakulteta. Imam diplomu za B.S. in Business Administration i B.S. in E-Commerce. Minor mi je bio Computer Science i sad radim kao software developer. Završila sam školu sa savršenim prosjekom ocjena (4.0), 3 puta se moje ime pojavilo u Who is Who in America’s Colleges and Universities i nekoliko puta sam dobila All-American Scholar Award. Po završetku prošlog semestra mogu se hvaliti da imam equivalent of B.S. in Accounting – tu nemam diplomu jer mi je cilj M.S. (masters of science degree) in Accountancy koji planiram dobiti u maju 2008. Ostalo mi je još 9 predmenta, znači 3 predmeta za 3 semetra.

5. Voljela bih da jednom imam surprise birthday party na kojem bi bili svi moji frendovi koji su rasuti svugdje po svijetu uključujući i one koje sam upoznala ovdje na blogu.

A sad virus ide dalje – zarazu će dobiti Makedo, Yazza, Ddadd, Oceana i Yogica (znam da si ti busy sa bebicom, ali kad nađeš vremena za blog imati ćes o čemu pisati).

- 00:03 - Javi se (20) - Troši papir - #

četvrtak, 11.01.2007.

Mislila sam ovo još sinoć postirati ali mi nešto blog nije radio.
Ovo je jedan veoma važan post, želim da vam spasim dragocijeno vrijeme i zaštitim mozak od gluposti – imam upozorenje za vas, a ono glasi: Ne gledajte film The Wicker Man!
Od dobrog glumca koji nam je podario Face/Off, Gone in 60 Seconds, City of Angels, Family Man (jedan od najdražih filmova mog dragog, uvijek ga u slast gledamo kad je na tv), Leaving Las Vegas, Con Air, The Rock, Lord of War (ovaj je pravo dobar iako nije bio puno reklamiran, njega preporučujem) i još mnogo dobrih filmova (ovo su samo neki koji mi trenutno padaju na pamet), nisam očekivala nešto totalno loše poput The Wicker Man-a.
Radnja filma (ako se to upšte može i nazvati radnja) je bezsmislena, prelaz između scena nepovezan, a kraj je jedan od najbezveznijih koje sam ikad vidjela. Neću ni da vas davim detaljima i opisom priče filma, samo želim da vas upozorim da ne trošite vrijeme na ovaj film. Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby takođe - bio je bez veze iako su ga ovdje navikali.
Ima li ko prijedlog za nešto dobro? Ili upozorenje za one loše?

- 20:57 - Javi se (2) - Troši papir - #

subota, 06.01.2007.

Malo novih slika za novu godinu :)

Image Hosted by ImageShack.us

- 23:40 - Javi se (16) - Troši papir - #

četvrtak, 04.01.2007.

Počela je nova godina – 2007. Nekako je došla neprimjetno, došunjala se. Snijega nema ni za lijeka, temperature se kreće između -2C i 10C, trava se zeleni, sunce sija… ma, kao da je početak proljeća, a ne pola zime. Bez snijega mi jednostavno to nije to, nema mi zimske atmosfere koja mi je nekako neophodna za pravo novogodišnje raspoloženje.
Ali ipak počela je fino ova 2007. godina. Danas mi je poštar u sanduče ubacio Employment Authorization Card – to znači da i dalje mogu legalno raditi, s tim da sad mogu raditi za bilo koga, bilo gdje, za bilo koliko love, nešto što nisam mogla sa H1B. Sad još samo da i ona mala zelena kartica dođe, pa će sve biti još bolje. Ali i na tom frontu čika-imigracija napreduje – godinu i pol poslije aplikacije završili su fingerprint review (konačno!), sad rade koznašta, “procesiraju”, pa biće, nadam se, i to uskoro. Važno je da mi je ovaj EAD stigao.
Dragi i ja i dalje uživamo u raspustu iako se novu semestar približava (prebrzo, if you ask me). Sagledali smo čitavu drugu sezonu Lost-a – a što su ga zakomplikovali, uh! Za nekih 10ak dana počinje novi 24, dogovorili smo se da ćemo gledati samo prvu epozodu da vidimo kako će Jack pobjeci Kinezima, ali znajući mene gledat ću i ostale 23.
Eto tako, nadam se da ste imali fin provod za Novu i želim vam svima 2007-u ispunjenu smijehom, poljupcima i dobrim prijateljima.

- 01:58 - Javi se (7) - Troši papir - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>