Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greeneyedgirl

Marketing

Taman sam mislila da će me ova bolest zaobići, kad me u posljednjih nekoliko sati spucaše dva virusa (Lori i Cranberrie). Ma nema veze, neka ste.
Evo 5 stvari koje do sad niste znali o meni:

1. Grickam nokte. Užasna, grozna navika koju sam nasljedila od tate. Grickam ih od kad znam za sebe, mislim da sam počela čim su mi zubu počeli rasti, a pokušavam prestati već nekih 6-7 godina. Tata je prestao kad sam bila mala, ali za mene je već bilo kasno. Nekad čak uspiju i da narastu, a nekad znaju svi nastradati u jednom danu. Trudim se, ali često mi se desi da i ne znam kad ih grickam.

2. Omiljeni sport mi je tenis, i za gledanje i za igranje. Kad mi je bilo 10 ili 11 godina željela sam da mi se budući muz preziva na J tako da bi moji inicijali mogli biti JJ, poput AA (Andre Agassi) i BB (Boris Becker). I onda bi i ja poput njih bila slavni tennis player i imala bi veliki Wimbledonski tanjir smijeh

3. U četvrtom razredu gimnazije sam dobila velikog keca iz hemije jer me profesorica uhvatila kako prepisujem s papirića koji sam posebno u tu namjenu napravila dan radnije. Šta mogu kad mi one molekulske formule iz ogranske hemije nikako nisu ulazile u glavu. No, sve se dobro završilo, na kraju godine sam ipak imala 4 (jednu od tri četvorke, sve su ostalo bile petice).

4. Da nastavim na temu škole – završila sam nekoliko fakulteta. Imam diplomu za B.S. in Business Administration i B.S. in E-Commerce. Minor mi je bio Computer Science i sad radim kao software developer. Završila sam školu sa savršenim prosjekom ocjena (4.0), 3 puta se moje ime pojavilo u Who is Who in America’s Colleges and Universities i nekoliko puta sam dobila All-American Scholar Award. Po završetku prošlog semestra mogu se hvaliti da imam equivalent of B.S. in Accounting – tu nemam diplomu jer mi je cilj M.S. (masters of science degree) in Accountancy koji planiram dobiti u maju 2008. Ostalo mi je još 9 predmenta, znači 3 predmeta za 3 semetra.

5. Voljela bih da jednom imam surprise birthday party na kojem bi bili svi moji frendovi koji su rasuti svugdje po svijetu uključujući i one koje sam upoznala ovdje na blogu.

A sad virus ide dalje – zarazu će dobiti Makedo, Yazza, Ddadd, Oceana i Yogica (znam da si ti busy sa bebicom, ali kad nađeš vremena za blog imati ćes o čemu pisati).


Post je objavljen 12.01.2007. u 00:03 sati.