Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greeneyedgirl

Marketing

Počela je nova godina – 2007. Nekako je došla neprimjetno, došunjala se. Snijega nema ni za lijeka, temperature se kreće između -2C i 10C, trava se zeleni, sunce sija… ma, kao da je početak proljeća, a ne pola zime. Bez snijega mi jednostavno to nije to, nema mi zimske atmosfere koja mi je nekako neophodna za pravo novogodišnje raspoloženje.
Ali ipak počela je fino ova 2007. godina. Danas mi je poštar u sanduče ubacio Employment Authorization Card – to znači da i dalje mogu legalno raditi, s tim da sad mogu raditi za bilo koga, bilo gdje, za bilo koliko love, nešto što nisam mogla sa H1B. Sad još samo da i ona mala zelena kartica dođe, pa će sve biti još bolje. Ali i na tom frontu čika-imigracija napreduje – godinu i pol poslije aplikacije završili su fingerprint review (konačno!), sad rade koznašta, “procesiraju”, pa biće, nadam se, i to uskoro. Važno je da mi je ovaj EAD stigao.
Dragi i ja i dalje uživamo u raspustu iako se novu semestar približava (prebrzo, if you ask me). Sagledali smo čitavu drugu sezonu Lost-a – a što su ga zakomplikovali, uh! Za nekih 10ak dana počinje novi 24, dogovorili smo se da ćemo gledati samo prvu epozodu da vidimo kako će Jack pobjeci Kinezima, ali znajući mene gledat ću i ostale 23.
Eto tako, nadam se da ste imali fin provod za Novu i želim vam svima 2007-u ispunjenu smijehom, poljupcima i dobrim prijateljima.


Post je objavljen 04.01.2007. u 01:58 sati.