NOVI VIDEO: Zrće

14.08.2018.



Kad se nađete u Novalji, teško je propustiti Zrće. Neki ga vole, neki ne, ali nesumnjivo svi znaju za njega. I nesumnjivo se tu okreće ogroman novac. No, mije iskustiv kansog podneva i rane večeri bio je dobar. Mladi ljudi na plaži i u klubovima su skoro svi odreda bili prijazni, bez incidenta.

Kažu da je Zrće je jedna od najljepših novaljskih, ali i hrvatskih plaža. Šljunčana plaža bijelih oblutaka smještena je na sjeveroistočnom dijelu otoka Paga u uvali Zrće. No, meni osobno plaža nije ništa posebno, a ti bijelu obluci mi sudeći po prašini mirišu na umjetni šljunak. Kako je prije bilo, ne znam. Stvar uljepšavaju suncobrani, a posebno baldahini (natkriveni madraci sa zavjesama). Barova i šankova ima već na plaži, a i tu dreči glazba. A tek malo dalje može se skočiti na neki fast food. 40 kn za komad pice? Sitnica. Tko želi i financijski može, može se okušati u adrenalinskim bungee skokovima.

No, glavna stvar su klubovi i noćni partiji. No, tu osim pogleda na brzinu dulje više nisam ulazio... Pogledajte ovih par kadrova koji će tek površinski dočarati ovaj svijet za sebe.


Pratite me na Instagramu: Instagram
Pratite stranice na Facebooku Wild Croatia
Pretplatite se na moj Youtube kanal

Oznake: zrće, špag, obala, ljeto, zabava

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.