21

četvrtak

kolovoz

2008

KREĆEMO LAGANO...

Priznajem (a to ste sigurno primijetili), da sam postala ljenčina što se pisanja postova tiće.
Lijepo vrijeme i trčkaranje mi ne ostavlja prostora za komp. A kad imam vremena, nemam prostor za kompom cry
Juniorka kad se domogne, nema ti ga majci no

Počeli su kondicioni treninzi u Boriku. Trener Pajo se vratio s mora. Uhvatio jadan deset dana, nakon poslijepodnevnih i noćnih smjena. I taman kad se počeo odmarati, morao se vratiti. I vesela ekipa krenula s trčanjem i istezanjem. Zmaja se brusi na turnir na Korčuli cijelo ljeto. No, nitko od trenera ne može ići, Vuk je s reprezentacijom na Olimpijadi - nema kombija.
Konačno je ispalo da trener Stila kao glavni sudac ide svojim autom, budući da nije u zdravstvenom stanju sam voziti - vozi ga žena, a u Puntu ima samo dva mjesta.
Odmah sam znala da bude - čupanja naughty
Pajo je morao odrediti dvije juniorke koje nisu u istoj kilaži. Upala je Zmaja, a ove druge dvije - jedna je morala odustati, naravno sa spuštenim nosom. Budući da je Zmaja u boljoj formi (lupanje u vreću se isplatilo), nije bilo upitno.
Dakle, juniorka je odmah krenula spremati torbu nut, a to znači - izvadila skoro sve stvari iz ormara i mrljavila cijelo poslijepodne.

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Jutros smo odgledale taekwondo borbe naše Martine Zubčić - s Izraelkom, Brazilkom i ovu posljednju za finale - s Turkinjom.
Obje prve je dobila, a Turkinja je bila - tvrd orah. Divlja i puna želje za pobjedom. Išla cura na sve ili ništa i isplatilo se. Trener naše ženske reprezentacije, Koreanac Hong Seung Ki, višegodišnji zagrepčanac, bio je odličan, samo da ga je više slušala.
Martina je radila greške koje inače radi i Zmaja. Ne povezuje udarce i protivnica dobiva bodove iz kontre. Još joj ostaje šansa za broncu u repasažu.
Juniorka sjedi na stolcu, gleda borbe i noge joj skaču. Dobar je to uvod za turnir na koji ide thumbup

Pajo i ja ostajemo sami naughty Prilika je da se nekamo odmagli za vikend, a mislim da ćemo je iskoristiti yes

U međuvremenu, mačak nas zabavlja, dolazi svaki dan, zavlači se pod namještaj, briše prašinu i skida paučinu thumbup Usput nas grize za nožne prste. Najviše ga nervira kad mu zatvorim vrata od špajze, a tako bi rado prošuljao tamo naughty

Obrana teritorija od napadača izvana
David i Golijat

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Brisanje prašine

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Napad na Paju

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Napad na mene

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Napad na smeće

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Budite mi dobro

wave & kiss

UPDATE

Upravo gledam reprizu borbe za broncu, naše Martine sa Tai Peh "glumicom" namcor
Nakon divlje Turkinje, dobila je glumicu, koja je padala i padala, povrijeđena. Time je psihološki djelovala na našu curu. Tko će lupati protivnika koji ima povrijeđenu nogu. A onda joj povrijeđena odvalila udarac u glavu. Pa ti štedi povrijeđenog protivnika. Četvrtu rundu za zlatni bod je Tajvanka počela tako lijepo, na obje noge, da bi se onda sjetila pa počela šepsati. Suci su Martinu pokrali za nekoliko bodova, čistih k'o suza.
Otkad pratim Zmaju na natjecanjima, nagledala sam se svakakve glume. Za nepovjerovati kakve. Poneki natjecatelji su bili - ne za medalju, nego za Oscara yes
Ne treba se obazirati na nikoga, udri dok si u prilici, u tom sportu nitko te neće štedjeti...

Eto, uvijek će biti nepravde i onda kad kamere snimaju i svi gledaju...
Link snimke borbe na net.hr-u
http://www.net.hr/sport/page/2008/08/21/0153006.html

Stigla još jedna, bog te pitaj odakle - sjajna, crna (k'o Fanika) i bez srama. Ušla kroz prozor u sobu i šulja oko Zmajine torbe. Na kraju smo morali zatarabati prozore naughty

Najbolje bi bilo, da i nju otpremimo na Korčulu u Zmajinoj torbi :)

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

UPDATE 23.08.

Ovo se zove nezadovoljstvo suđenjem na Olimpijadi, Kubanac Angel Valodia Matos - odvalio suca u glavu cry Katastrofa...













<< Arhiva >>