Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • Sylvia ;))

    Pozdrav,evo baš sam danas i ja gledala tea-kwon-do i stvarno je dobro što je osvojila broncu..
    Nekako mi fale treninzi i želim se vratiti i trenirati,ali tada se sjetim da najvjerojatnije opet neću stići zbog škole.. :(
    MAčkice su preslatke tako male :))
    Vidjela sam vas onaj dan u parku,pa eto iz pristojnosti pozdravih.. Napisala sam novi post,potpuno vedar..

    avatar

    21.08.2008. (17:36)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Još jedan miran dan u tvom kvadrantu. No nadam se da si spremna i za teže uvjete ;))))

    avatar

    21.08.2008. (19:14)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    A meni baš bilo drago da sam danas slučajno odgledala meč gdje je naša mala osvojila broncu, nikad do sad nisam pratila i strašno mi je bilo gledati kako sudac ne prekida meč,a onda shvatih da valjda zna što radi...
    Mačkić je presladak, išla sam skrolati da vidim je li tvoj, a onda vidim da je u gostima...

    avatar

    21.08.2008. (19:34)    -   -   -   -  

  • slaven178

    kod men nije tak uredno ko kod tebe ali jao volim.pali me dečkov mensmell...znoj, patike...mmm. uvijek mu volim dobro pošnjofat gaćice prije ih nego bacim u vešmašin. to mi je brija sad. ali zapalimo i koji indijski štapić

    avatar

    21.08.2008. (19:52)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    ........................A kaj Dida da ti veli-Izuzetno te poštujem pa dođoh počastiti te KOKTELOM!!!

    avatar

    21.08.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Još sam u radovima po kući pa ništ ne gledam, imam još dva zida u dnevnom...:)))

    avatar

    21.08.2008. (21:55)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Sylvia - drago mi je da si u vedroj fazi :) Sinoć, tek kad si prošla, skužila sam da si ti. Mislila sam da je netko Lanin :) Oprosti, ali vi djeca se promijenite u izgledu na par mjeseci. :)

    @Manga - pa znaš valjda, zar ti ja izgledam kao netko tko se ne dočeka na noge kad ga bace s devetog kata. Svim uvjetima se mogu prilagoditi, bez brige, nije me život uvijek samo mazio :)

    @Majstorica - bilo je malo i preuveličavanja, da je povreda bila tako teška, odustala bi ona. Ovo je bila jedna vrsta taktike, igrala je na kartu da Martina neće vratiti. Poslije ju je lijepo opalila u glavu, bez problema, pa ponovno padala od bolova. Malo sumnjivo, ne čini ti se? :)
    Mačić, umiljat' je stvarno, večeras stigao još jedan - kroz prozor :)

    @Slave - svaka ti čast, u smellu znoja nikad nisam vidjela ništa posebno, dapače uvijek bi odstupila korak :) A tek smell nogu, blagi bože :) A štapići...mmmm to je već bolje, samo rijetko ih u našoj selendri ima za kupiti :)

    @Dida - hvala Dida što si mi donio koktel, nadam se samo da me neće drmnuti u glavu (ili noge), kokteli su varljiva stvar :)

    @Sagi - ma daj, kmice mi propuštaš, nabacaj to više po zidovima, pa ne gradiš Taj Mahal :)

    avatar

    21.08.2008. (21:58)    -   -   -   -  

  • Ljubistačna

    jah.jah. gledala sam taj fajt. presmiješno. ženska je stvarno glumica. malo-malo pa je na podu. :D
    I mice su prekrasne. slatke.slatke.
    i blog mi se sviđa :)
    pozdravljam

    avatar

    21.08.2008. (23:54)    -   -   -   -  

  • boco san

    ;-)))))))))))))))))) mačić mali ..glavni šerif ..... špajz pa pusti ga tamo sve bu pod kontrolom ...došli da te pozdravimo i zaželimo laku noć ..ipak je kod nas bio party pa kud koji mili mohu ..pozdrav i velika pusa šerifu špajzaaaai njegovim pomočnicima ....:-)))

    avatar

    22.08.2008. (01:43)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...eee Fanny, ilustracije radi, sad sam na drugoj kanti boje od 15Kg. Sve bi bilo lakše da mi ima tko pomoći ali pomoći ima samo kad treba zajebavat i stenjat. Osim toga, npr. rotirati sadržaj dnevnog boravka za 90 stupnjeva podrazumijeva da treba i precoklati instalacije kućnog zabavnog sustava što baš i nije jednostavno kad ne želiš gledat šumu kablova po stanu. Ak bum gotov sa svim što sam planirao do božića, ja sretan. ...Osim toga, prije 15 minuta sam došao i s placa, nije bilo ribica po mom ukusu...:(

    avatar

    22.08.2008. (09:18)    -   -   -   -  

  • tyche

    Preslatki su vam mackovi!
    Ja ih jako volim dok su malesni, uzivajte dok ne narastu :)))

    Sretno Zmaji :)

    avatar

    22.08.2008. (09:33)    -   -   -   -  

  • teuta

    Pošto se ne kužim u taekwondo pa ću radije šutjeti hahaha. Nekoliko dana nismo mogli otvoriti tvoj blog. Drago mi je što je sad sve ok.
    A ti i Pajo...dobro i vatreno iskoristite slobodne dane hahaha. Zapravo uopće ne sumnjam da to nećete. Pozdravček draga. Cmokkkk.

    avatar

    22.08.2008. (10:24)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    ha ha ha ha ha ha, ovaj me Slave pukne u smijeh :)))
    Vama se dogodilo toliko prelijepoga, a ja još uvijek tulim gledajući u divno mače koje vam je stiglo :)))

    avatar

    22.08.2008. (11:33)    -   -   -   -  

  • Diavola

    a evo još dodatnih stručnih komentara oko meča. :) fakat moguće da je ova glumila, ali ako daju medicinsku dijagnozu i onda objave da je poslije meča otišla na operaciju... hm... ne znam... iako, tko zna šta je očajan čovjek spreman učiniti za medalju...

    avatar

    22.08.2008. (12:19)    -   -   -   -  

  • fanny

    @ Purple - a eto, tako to ide, gluma joj nije donijela medalju. Naiđi ponekad :)

    @ježićbodljica - nema u špajzu, kad bi se tamo zavukao, tko bi ga dobio van. Odmarajte samo slavljenice :)

    @Sagi - dragi moj, ja ni ne volim kad mi netko "pomaže" pri krečenju. Rastjeram sve oko sebe. I ne iznosim namještaj, samo najlakše stvari, ostalo navučem na sredinu. A kablovi od svega i svačega su i meni najgora stvar. Ali i prilika da se svi raspletu i prebrišu kako bog zapovijeda. Znaš što, mislim da bi ti i ja bili dobra ekipa za krečenje, svatko bi krečio svoj dio, ne bi se uopće vidjeli i svađali :) A stenjali bi svak' na svojoj strani :)
    Vidiš - ribice, nije loša ideja, imam neke u škrinji, mogla bih za večeru, Pajo bude sretan, obožava ribu (ostane gladan) :)

    @teuta - ja volim mačke dok su malene, jer su tada simpatične i bezazlene. I još nisu proračunate. Kad odrastu, postaju špekulantice.
    Uostalom, znaš da sam ja dog-woman :)

    @teuta - ti bar, za razliku od nekih priznaješ da se ne kužiš :) Bez brige, mladenci će uživati :)

    @Dominic - Slavea volim zato što je tako originalan i besraman. Što na umu, to na tipkovnici. I briga ga što drugi misle :) Ako hoćeš mačka, pošaljem ti poštom :)

    @Diavola - nisam te htjela kritizirati na tvom blogu. Samo ti objektivno reći neke stvari. Jer ocjenjivati sport po ovim borbama na Olimpijadi je nerealno. Ljepota je u treninzima i tehnici, zato, pogledaj si na you tube-u filmiće i treninge. Na žalost, sve postaje komercijalizirano, imaš vrhunskih majstora tog sporta, koji se nisu bavili natjecanjima. A vrhunsku tehniku nećeš vidjeti na velikim natjecanjima, a kad je ima, onda sigurno nosi pobjedu.
    Što se povreda tiće, noge najviše nadrapaju. Butine, koljena, ristovi i stopala. I da ti nešto kažem - lani sam uganula nogu, vjeruj mi, ja mogu trpiti bol, ali odmah nakon povrede, nisam mogla stajati, a kamo li skakutati. Vjerojatno se cura željna pobjede forsirala i dodatno se povrijedila. Lani mi je kćer predala finalnu borbu, jer se povrijedila u polufinalnoj. Ona možda i ne bi, ali tata je sugerirao da preda finale. Ništa nije vrijedno medalje :)

    avatar

    22.08.2008. (12:44)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Dobro... ne zgodno je online, ali reci Paji da ponese inventurni popis kad navratite do postaje ;))) Da popunimo nedostatke ;)))))

    avatar

    22.08.2008. (20:10)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - :))) bez brige

    avatar

    22.08.2008. (21:02)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Izuzetno mi je drago da su upravo sportaši na koje se nije upiralo prstom i od kojih se nije puno očekivalo donesli medalje. Oni razvikani po dobrom starom običaju su podbacili.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    22.08.2008. (22:41)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Vas mačke stvarno vole, a još su i funkcionalne :) Inače, u sport se nimalo ne razumijem i ne pratim ga pa već negdje rekoh da ću radije ne komentirati nego izvaliti kakvu glupost ;)

    avatar

    23.08.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Veselim se našem susretu. Dvostruko ;)))))

    avatar

    23.08.2008. (19:22)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    I meni je drago da smo se našle, iako sam jedva dolazila do riječi XD
    A Zmaja je spakirala sasvim umjernenu količinu stvari :D
    Vidjet ćete moje dok stavim na fejs :D

    Pusa.

    avatar

    24.08.2008. (00:10)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    pusa kolegice-kmica :))))) vidim ti redovno pratis Olimpijadu...ja nesto manje, imam nekog posla ovih dana, pa sam samo danas pratila Blanku i bas mi ju je jaaako zao, stvarno peh....juniorki zavidim na Korculi (ahhh to mi je bolna tocka)...da barem ja mogu tamo pa i u njenoj torbi umjesto macka (pa od kuda vam dolaze svi ti macki???). Cini se kao da ste pod opsadom hahaha

    avatar

    24.08.2008. (02:05)    -   -   -   -  

  • fanny

    @More ljubavi - žalosno je da sad upoznajemo neke sportove, kad donesu medalje. Npr. pojma nemamo o streljaštvu, srećom imamo jednog sugrađana (Goršu), pa smo malo više u toku događaja od ostatka Hrvatske. A o TKD, naravno znamo više. No, najviše me oduševio Filip Ude. Probiti se između Kineza u gimnastici, to se zove uspjeh :)

    @Kinky - volim životinje, pa me valjda nanjuše, a mačke su posebne mudrice :) Mogu ti reći da mi je drago što je Olimpijada danas gotova, jer već postaje naporno :)

    @Manga - da znaš, ovaj put ne stižemo u metropolu stisnuti po receptu - juri tamo, juri nazat. Prvo ćemo malo u šoping, a onda se vidimo. Zapalili bi nas dvoje jučer, ali juniorka je izričito "naredila" da bez nje ne idemo.
    Normalno da se veselim susretu, baš me zanima da li će biti po blogerskom pravilu - nastavak razgovora započet preko tipkovnice :)))

    @Šajni - ali ona je otišla samo na tri dana, a ti na mjesec. Ne znam što će biti nagodinu, kad ode na mjesec dana :) A na fejsu nisam registrirana, no škicnem preko Zmajinog logiranja :)

    @MENTINA - sestro-kmico, ma ne pratim baš sve, uglavnom atletiku, plivanje i gimnastiku. I normalno naše, koji god sport bio. Ovi lopštaško-ekipni mi i nisu neki gušt. A ova Belgijanka me jučer raspalila - nema je nigdje, a onda dođe uzeti medalju našoj Blanki iz puke sreće.
    Valjda su mačke došle, jer su gazde iz okolnih ulica otišle na godišnji :)
    Korčula...juniorka dijeli tvoju ljubav, a i jedan mali žgoljavi Korčulanin je u igri od lani :)

    avatar

    24.08.2008. (10:52)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    ja sma išla na 4 dana u gorski kotar. nosila sma jednu takvu torbu i jednu malo manju :D

    avatar

    24.08.2008. (18:05)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    odmor od pisanja svakako dobro dođe mačorčina je strašan :)

    pozdrav tebi i tvojima :)

    avatar

    24.08.2008. (22:51)    -   -   -   -  

učitavam...