petak, 03.04.2009.

VELIKA DEVETNICA-MOLITVOM OČUVAJMO HRVATSKU!!!

O DOĐI STVORČE
DUŠE SVETI...


POKRET KRUNICE ZA OBRAĆENJE I MIR I HRVATSKI BRANITELJI


Što je VELIKA DEVETNICA?
To je vrijeme obuhvaćeno s devet molitvenih tjedana koje započinje Cvjetnicom,a završava svetkovinom Duhova,u kojem se ostvaruju najuzvišenije tajne spasenja:Muka,Smrt,Uskrsnuće i Uzašašće Gospodinovo.To je vrijeme koje iznačava silazak Duha Svetoga i rođenje Crkve.Vrijeme Svibanjskih pobožnosti.

Zašto velika devetnica danas?
Hrvatski se narod još uvijek nalazi u subonosnim trenucima odluke o svojoj vjekovnoj katoličkoj vjeri;o duhovnoj,kulturnoj,narodnoj i svakoj drugoj slobodi i dostojanstvu.Uvjereni smo da nam u riješavanju tih pitanja opstojnosti jedino Bog može istinski pomoći.
Pokret krunice za obraćenje i mir i Branitelji pozivaju stoga svakog vjernika-čitav vjerni hrvatski puk-da se uključi u veliku devetnicu molitve i posta za naš izlazak iz nevolja u obećanu zemlju slobode i mira.
Sjetimo se da je Hrvatska nastala u žrtvi branitelja i molitvi vjernika,a Hrvatsku ćemo očuvati žrtvom i molitvom,jer nakon dobivene slobode,BOG SVOJ NAROD NIJE OSTAVIO.Ne ostavimo ni mi Boga.
Ni naša Majka,najvjernija Odvjetnica Hrvatske ,nije se umorila zagovarati nas.Ne umorimo se zato ni mi u obrani kršćanskih vrijednosti u društvu u kojem živimo.
Molimo svakodnevno i obraćajmo se Bogu po zagovoru Kraljice Hrvata da očuvamo Hrvatsku i da ju obnovimo.

"ZAKON SVOJ STAVIT ĆU U DUŠU NJIHOVU
I ISPISATI GA U NJIHOVO SRCE.
I BIT ĆU BOG NJIHOV,
A ONI NAROD MOJ."

(Jr 31:33)

HIMAN DUHU SVETOMU
O,dođi,Stvorče,Duše Sveti,
Pohodi duše vjernika....



- 18:01 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.