Anketa - finito

30 studeni 2007

Došlo je vrijeme da finiširam jednu od anketa.
Pitanje je glasilo: Za koju stranku od ove dvije biste glasali?

Ponuđeni odgovori su bili SDP i HDZ.

Glasali ste se u velikom broju...drugi put malo manje buke bi bilo sasvim u redu. belj
Dakle, od 52 glasa, 39 (75%) glasova je pripalo SDP-u, a 13 (25%) je dobio HDZ.

Čestitam dobitnicima smijeh

P.S. Sanjala sam da je predsjednik Mesić bio na dijalizi eek

Boeing kompanija i antigravitacijske letjelice

29 studeni 2007

Svjedočanstvo iz 1993. godine u Seattle-u. Čovjek tvrdi da je vidjeo veliku trokutastu letjelicu iznad Boeing postojenja, a tu se javlja i "neobični" zaposlenik Boeing kompanije koji zna nešto više o tome.




U sljedećem tekstu se nalazi moje svjedočanstvo iz Seattle Washington-a koje se desilo 1993. godine. Mislim da se dogodilo u studenom.

Bila je nedjelja navečer oko 19:30. Često sam se vozio nedjeljom navečer sjevernom stranom i uglavnom sam vozio autoputom I-5. Ovog puta sam znao da je sjeverna strana autoputa zakrčena zbog prometne nesreće, pa sam krenuo drugom cestom za koju sam mislio da me vodi na East Marginal Way, odmah pored glavnog Boeing Aircraft postrojenja u Seattle-u.
Putujući sjevernom stranom sam primjetio 3 crvena svjetla kako lete nisko ispred mene, više prema mojoj desnoj strani. Letjeli su polagano na istoj visini s istoka prema zapadu. Prvo sam promislio da su to svjetla aviona koji se sprema sletjeti, ali sam zaključio da je nemoguće i da se sigurno radi o helikopterima jer avion pri slijetanju ne ide toliko sporo. Problem je bio u tome što nisam mogao vidjeti objekt ili objekte na kojima su se ta svjetla nalazila.

Nalazili su se oko milje ispred mene, oko 30 stupnjeva desno. Nisam previše obračao pažnju o njima jer sam ipak vozio po noći pored Boeing postrojenja, a i tu sam prolazio skoro svake nedjelje zadnjih 12 godina, a i aerodrom Sea-Tac se nalazi u blizini.

Viđao mnogo aviona i helikoptera kako lete nisko u tom području. Ovog puta je nešto bilo drugačije. Trebala mi je minuta da skužim o čemu se radi. Činjenica je da svjetla nisu blinkala i to mi je bilo čudno. Čini mi se da svaki avion i helikopter imaju svjetla koja blinkaju. Vozeći prema svjetlima sam zažmirio da prepoznam to u što gledam.

Uglavnom, već sam bio jako blizu da se nađem ispod tih sjetala, ali i dalje nisam mogao vidjeti čija su to svjetla. Po jednakom sporom kretanju sam zaključio da stoje na jednom objektu.

Nakon nekog vremena sam bio u istoj liniji sa svjetlima i sada su mi se nalazila na lijevoj strani. Bili su na ulazu u zračni prostor Boeing postrojenja. Tada sam već znao da se nalaze na jednoj letjelici i bilo je jako čudno. Parkirao sam auto pored ceste i spustio prozor da mogu bolje vidjeti tu letjelicu.

Izašao sam iz auta i nagnuo glavu da vidim taj objekt koji je prolazio točno poviše mene na visini oko 500 stopa. To je bio ogromni crni trokut. Ne znam kako drugačije da ga opišem jer to je bio veliki crni trokut, ne baš pravilni trokut, više kao oni stealth avioni koje sam vidio na slikama.

Imao je veliko crveno svjetlo koje nije blinkalo na sva tri kuta. Na nebu je bio rijetki sivi oblak obasjan svjetlima Seattle-a. Mogao sam čisto vidjeti obris ogromnog, čvrstog, crnog objekta ispod tog sivog oblaka. Stajao sam tamo u nevjerici što sam vidjeo. Čak sam si rekao "Ok, što to ustvari gledaš? Poželjet ćeš zapamtiti svaki detalj! Činjenično, što ustvari gledaš?" Napravio sam mentalni zapis. "Crni trokut. Crvena svjetla na svakom vrhu, postavljena na gornjoj strani. Ne blinkaju."
(Sada je već poviše Boeing postrojenja).

Izgleda da se sada nalazi na oko 75-100 stopa iznad glavnog Boening hangara. Kreće se vrlo sporo, možda oko 5 milja po satu. Okrenut je prema zapadu. Čini se da je velik poput nogometnog igrališta.

Dok sam stajao tako u mraku i tišini, zaključio sam da objekt nije ispuštao nikakav zvuk. To je cijelu situaciju učinilo mnogo jezovitijom. Nešto tako veliko, tako blizu, krečući se zrakom bi trebalo proizvesti nekakav zvuk. Barem brujanje, tutnjavu, bilo što. Ali ne. Samo se kretalo kroz zrak poput nečeg iz filma Steven Spielberga s isključenim tonom.

Pogledao sam okolo ima li još svjedoka, ali ih nije bilo, ulica je bila mračna i prazna u oba smjera. Javila mi se misao da je objekt preletio preko stotinu automobila koji se nalaze na autocesti nekoliko milja istočno od mene. Pogledao sam opet u nebo i misteriozni objekt se već stapao s mračnim horizontom. Gledao sam ga sve dok ga više nisam mogao vidjeti i tada je bilo gotovo.

Vratio sam se u auto i zatvorio vrata. Prozor je i dalje bio otvoren pa sam još jednom pogledao u smjeru objekta. Ničeg nije bilo osim sivog noćnog neba koje je lagano svjetlilo zbog svjetala udaljenog grada. Kao da se ništa nije desilo. Cijelim putem kući sam se pitao što je to bilo. Dan danas se to pitam.

Sljedeći viken sam ovo rekao svojoj bivšoj ženi. U dobrim smo odnosima i taj put sam ili došao po sina za vikend ili sam ga vračao, ne mogu se točno sjetiti. U svakom slučaju, njena reakcija je bila poprilično šokantna ali i značajna jer nju ne zanimaju NLO-i niti je sklona izmišljanju priča.

Radi kao konobarica tako da je pričala s mnogo ljudi. Jedan od njenih gostiju, zaposlenik Boeing kompanije, joj je rekao da je postojala podzemna građevina negdje na dijelu Boeing postrojenja gdje su izrađivali velike trokutaste letjelice.

Pretpostavimo da je ovo bilo «tajno» postrojenje za koje nitko nije trebao znati. Pitao sam je što joj je još taj čovjek rekao, ali kako je ona nezainteresirana za te stvari i bila je zaposlena, nije ništa pitala niti se trudila nastaviti taj razogvor. Nije znala tko je tko je on točno, a izgleda da nije bio jedan od «običnih» zaposlenika.

Ne znam je li ova priča vrijedna ili ne, ali mi je zanimljiva, pogotovo jer mi ju je ona ispričala, a pogotovo jer sam vidjeo letjelicu kako se kreće sporo točno poviše Boeing postrojenja. Također je interesantno to što je Boeing 2002. godine izbacio novosti o kojima se pisalo u novinama, a to je da se radi na antigravitaciji.

Kasnije su to opovrgnuli. Sjećam se da je jedan istraživač (mogao bi to biti Bill Hamilton) vidjeo 45 strana dokumenta koje pripadaju Boeing kompaniji, a govore o istraživanju antigravitacije.
Te noći kada sam gledao letjelicu pomislio sam da je prevelika da bi se kretala tako sporo, a da ne sruši. Bliže je da kažem da je lebdjela nego letjela.

Kao što sam već rekao, moja bivša žena, ne samo što nije zainteresirana za te stvari, također nije osoba kojoj možete doći s takvim pričama. Bila je poprilično ozbiljna kada mi je pričala o tom podzemnom kompleksu.

Sve se desilo u studenom 1993. godine.

Dakle, što sam vidjeo? Je li to bila izvanzemaljska letjelica? Tajna vojna letjelica? Ne znam.


Gary Val Tenuta
Everett, WA

Svjedočanstvo vojne otmice

28 studeni 2007

Pismo čovjeka koji je bio otet zajedno sa svojom ženom.



Mr. Vike

Šaljem vam slike jamičastih ranica, laserskih rezova i uboda igle koje smo našli žena i ja na tijelima zadnjih par godina. Mislim da će vam biti jako zanimljivo. Imam dosta slika ali nemam vremena tražiti ih sve. Ne mogu naći sliku na kojoj se vidi opekotina na mojoj podlaktici u obliku prsta. Ispričati ću vam zanimljivu priču koja povezuje slike koje sam vam poslao.

Priča je povezana sa snom koji je bio prerealan da bi bio samo san. Sanjao sam da sam se probudio u bolničkoj sobi kako ležim na leđima. Imao sam infuziju u ruci i vratu. Pogledao sam sobu i s moje desne strane je na ljestvama stajala lijepa plavokosa medicinska sestra. Prekrivala je prozore sobe sa zastorima. Kad sam primjetio infuziju u ruci naljutio sam se i isčupao ju, a zatim sam isčupao i onu koja mi se nalazila u vratu. Medicinska sestra je čula moje komešanje u krevetu, okrenula se i vidjela me kako izvlačim igle iz sebe. Zatim je rekla:

Oh! Hell!

i počela se spuštati niz ljestve da me zaustavi. Pogledao sam u lijevo i vidjeo svoju ženu kako leži na krevetu pored mog. I ona je imala infuziju u ruci i na stražnjoj strani vrata.

Skočio sam, počeo izvlačiti infuziju iz njene ruke i pokušao sam je probuditi. Izvukao sam joj i iglu iz vrata. Tada je med. sestra otišla do interfona i rekla:
«We have a code Red. I repeat, we have a code Red!»
Pokušao sam probuditi ženu, ali ona je bila potpuno van svega. Zatim je med. sestra rekla:
Come on Mr. Wilson, every things going to be OK. You need to go back to bed now.

Uspaničio sam se i pokušao pobjeći iz sobe.

Soba je bila ogromna. Rekao bih oko 7x9 metara. To kažem jer taman kad sam došao do vrata je neki čovjek ušao u sobu. Bio je odjeven u kožnom odijelu nalik na štit koji su vitezovi nosili. Imao je debeli komad kože koji je prekrivao svaki dio njegovog tijela. Već sam vam u jednom pismu spomenuo da sam trenirao Karate. Bilo mi je smiješno kada mi je rekao:
Come on Mr. Wilson, you don't want to do this.
Kada mi je to rekao, imao sam osjećaj da je već imao posla samnom i da mu je to odijelo bilo da ga zaštiti.

Zatim se scena promijenila. Sjedio sam na nekoj kutiji prekrivenoj tepihom u drugoj sobi. Medicinska sestra mi je bila s lijeve strane, dok me onaj čovjek u zaštitnom odijelu držao od straga. Zatim mi priđe vojnik odjeven u plavoj uniformi s nekim medaljama. Imao je teglu s kikiriki maslacom i stavi žlicu u nju. Zatim dođe skroz blizu mene sa smješkom na licu i reče:
OK. Mr. Wilson, it's time to forget.

I probudim se iz sna.

Nakon što sam se probudio, san je bio tako jasan da sam probudio ženu da vidim sjeća li se ičega, i pitao sam je mogu li joj pogledati vrat. Odmah sam ugledao ranu na njenom vratu na isto mjesto odakle sam joj isčupao iglu. Rekao sam joj da se ne miče. Skočio sam s kreveta, zgrabio fotoaparat i počeo slikavati. Cijelo vrijeme dok sam slikavao pitala me je što je bilo.

Dakle, ispričao sam joj san i pitao ju da li se ičega sijeća. Nije se sijećala ničeg, ali mi je rekla za čudan san koji je ona imala. Sanjala je da ju je neko nisko biće odvelo u futuristički grad i bila je na pokretnom pločniku koji je izgledao kao pokretna traka, gledajući dolje na grad. Te pokretne trake su vodile iz jedne zgrade u drugu. Bilo joj je teško to sve opisati. Za zgrade kaže da su izgledale kao prozirno staklo različitih oblika, veličina i boja. Ovo je bitno, jer moja žena rijetko pamti svoje snove, i kune se da nikada nije imala iskustva s otmicama ni viđenjima NLO-a.

Nakon što je ustala, išla je pod tuš. Nakon nekog vremena me pozove da mi pokaže nekakvu ranicu na desnoj potkoljenici. Primjetila ju je kada je krenula depilirati noge. Rana je izgledala kao dvije zastave koje idu jedna preko druge i izgledalo je kao malo ispupčenje iz kože. Također je imala ranicu iznad te. Možete ih vidjeti na slikama koje sam poslao. Ako bolje pogledate možete vidjti i modricu koja okružuje ranu. Ponovno sam uzeo fotoaparat i slikao.

Otuširao sam se i obukao. Nakon što sam obukao čarape moga sam osjetiti peckanje na koži pa sam se počešao. Primjetio sam ranicu. Moja je izgledala kao napravljena laserom. Kada sam ju slikao i stavio na kompjuter primjetio sam izoliranu mrlju iznad nje. Ako pažljivije pogledate vidjet ćete da ta mrlja izgleda kao pravilni krug, kao da mi je netko spalio kožu nekim pravilnim krugom. Također sam primjetio da mi na tom ožiljku ne rastu dlake.

Također sam mjesec dana prije imao san koji je uključivao vojsku i izvanzemaljce.

Mr. Wilson



Čovjek ima privremenu propusnicu za Goodfellow AFB, a oni tamo nose plave uniforme u kojoj se nalazio čovjek s teglom kikiriki maslaca.

SLIKE

Ženin vrat

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ženina potkoljenica

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mr. Wilson laser cut

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Uniforme koje imaju zaposlenici u Goodfwellow AFB



"Englezi" tvrde da je SDP dobio izbore!

Večeras sam dobila jako zanimljivu informaciju. Naime, pouzdani izvor mi tvrdi da je "engleski" bračni par iz povjerljivih izvora saznao da je SDP dobio izbore i da je to provjereno i potvrđeno od meni nepoznate strane. Navodno se izbori razvlače jednim dijelom zbog javnosti i znate kako to već ide. Sad, je li to istina ja ne znam. Uskoro ću saznati. A ako je ova informacija istinita, što nam to govori?

Kako moj prijatelj kaže:

"Svaka država ima svoju mafiju, samo u Hrvatskoj mafija ima svoju državu."

HDZ i detektor laži

21 studeni 2007

HRT je odbio ovo emitirati...šteta, dobro bi se nasmijali kao i sa sestrom Baricom rofl


Mađari dobili NATO bazu

20 studeni 2007



BUDIMPEŠTA–Mađarsko je mjesto odabrano u konkurenciji s Ramsteinom u Njemačkoj i Konstanza u Rumunjskoj. Već potkraj 2008. u Papi će slijetati i uzlijetati NATO-ovi teretni zrakoplovi C-17 i Globemaster III, izjavio je mađarski ministar obrane Imre Szekeres.

NATO-ovo uporište u Papi imat će važnu ulogu u planiranju transportnih letova saveza, posebice u smjenama vojnika stacioniranih u Iraku i Afganistanu te u opskrbi, dodao je Szekeres.

Odluka NATO-a da se u Mađarskoj izgradi zrakoplovno čvorište "dokazuje strategijsku važnost zemlje unutar Sjevernoatlantskog saveza", izjavila je američka veleposlanica u Mađarskoj April Foley.

Uspostavljanjem čvorišta, u Papi će se otvoriti do 500 radnih mjesta. NATO je već u protekle dvije godine u sklopu programa sigurnosnih ulaganja NSIP izgradio u Papi novo skladište goriva i terminal za cisterne. Prema pisanju mađarskih medija, u planu je izgradnja većeg hangara i obnova infrastrukture, za što je predviđeno oko 20,5 milijuna eura.

Te će troškove snositi 17 zemalja članica NATO-a, a 1,3 posto troškova podmirit će sama Mađarska.

net.hr


Eto ih sa svih strana. Kako ona neka luda kaže da kad Hrvatska uđe u NATO neće dobiti niti jednu bazu. To su je naši novinari pitali zbog toga što se narod buni protiv novih vojnih baza.
Je li Aviano dobio pojačanje u zaprašivanju?

Grey u mojoj sobi

19 studeni 2007



Razmišljala sam hoću li ovo napisati na blog ili ne i odluka je pala.
Sinoć sam jedva zaspala, a onda sam imala malo hororični san. Sanjala sam da živim u prizemlju i da je bila noć. Spremala sam se na spavanje. Prije oblačenja u pidžamu sam išla spustit roletu kad iza ograde, metar od prozora stoje 3 mala greysa. Zastanem tren i odjurim kod mame vičući da su vanzemaljci na prozoru i pozovem je da dođe spavati samnom. Ona se digne iz kreveta i preseli u moj krevet. Njih više nije bilo na prozoru. Spustim roletu do kraja tako da nemaju šanse ući i ugasim laptop. Nakon nekih poteškoća pri gašenju laptopa, uvučem se u krevet kod svoje majke koja je već napola spavala. I zaspem.
To je bio san. Sada ide buđenje.
Ujutro se budim i skužim da mi mame nema u krevetu. Prestrašeno otvorim oči i skužim da je sve ono bio san i da nema malih greysa. Svejedno malo bacim oči po sobi kad na moje iznenađenje ugledam nešto pored vrata sobe kako viri od iza ormara. Pogledam malo bolje kad mali grey!!! Protrljam oči misleći da sam još pod dojmom sna ali on i dalje tamo stoji. Vidjela mu se desna polovica tijela. Gledao me je velikim crnim okom, nenormalno velikim, ali hladnim. Desna ruka mu se nalazila na vratnici ormara kao da se drži i virka tako da sam mu mogla vidjeti cijelu ruku. Imao je 4 jako dugačka prsta. Bila mi je zanimljiva ta njegova ruka baš zbog prstiju. Nožica mu je jako tanka i ima malo smiješno stopalo.
I tako se mi gledamo kratko vrijeme kad mi dođe pitanje što s njim. Sjetim se Reine i njenih ideja i savjeta da ga zatučem kada mi dođe i okrenem se prema zračnoj puški koja mi stoji odmah pored kreveta. Promislim kako bi ga bilo dobro zatući ručkom puške po onoj glavi, pa gledam njega i zamišljam kako ga mlatim...na kraju mi je bilo žao razmišljati o njemu na taj način i rečem mu da ode. Stajao je još niti 2 sekunde i počne blijediti. Sjetim se da uzmem digitalac i da ga slikam dok još nije otišao. Dok sam našla digitalac on je već izblijedio, valjda je to bio način na koji je otišao.
Digla sam se i išla vidjeti ima li još kojeg po kući ali kuća je bila prazna, mislim bez aliena.
Sve je trajalo od 6:30 do 6:37.

No new implants sretan

Ovako je to izgledalo:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

"I want my money, bitch!"

18 studeni 2007

Nasmijte se sretan

Izbori 2007.

15 studeni 2007

Ovaj tekst sam dobila mailom od kolege s jednog foruma.

Upućeniji znaju da je do sada sve glasove na svim izborima na nacionalnoj razini (a i dobrom dijelu lokalnih) zbrajala tvrtka Apis-IT d.o.o. daleko poznatija kao CAOP. Pod ovim imenom (prilično nezgodno izabranim) i kao d.o.o. posluju tek od početka ove godine, kao "rješenje" vlasničkih odnosa između grada Zagreba i Republike Hrvatske, na temelju direktnog dogovora Milana Bandića i Ive Sanadera. Ta tvrtka inače, osim izbora, zbraja i sve poreze, carine i trošarine ove države, da manje poslove ne nabrajam. Reklo bi se da je posao koji ta tvrtka radi mission critical za ovu državu.

Na čelu je tročlana uprava, kojom autrokratski predsjeda Dunja Jurica (HDZ), a fikusiraju Miroslav Brkić i Boško Lučev (oba SDP, "bandićevci"). Kao i u svakoj "državnoj firmi", jaka je sklonost tradicionalnim sustavima, uhljebljivanje je osnovni problem s kojim se najednom tržišna tvrtka sreće, no još od Univerzijade postoji i progresivni dio stručnjaka koji profesionalno (i u nekim slučajevima daleko iznad IT standarda ove države) odrađuje svoj posao. Izbori su tradicionalno primjer tog profesionalizma, mimo svake politike.

Sve do prošle srijede, 7. studenog, kada je oko 7:30 sve stalo.

Radnici Zrinjevca (prema policijskom uviđaju) su bušeći rupe za sadnju drveća presjekli optički kabel koji spaja Apis-IT sa ostatkom svijeta (prije svega sa svim graničnim prijelazima RH i ispostavama Porezne uprave). Nema backupa, to je jedina "žica" u svijet. T-Com je kabel pokrpao do 15:00 sati (nakon, kako se priča, prilično komičnih ping ponganja oko toga da je Apis-IT mali korisnik) i sada je sustav ponovno on-line. Naglasio sam ispostave Porezne uprave jer će one biti (kao i u svim izborima do sada) korištene za unos prebrojanih glasova po zapisnicima biračkih komisija, a na temelju toga će se raditi zbrajanje glasova.

Sada malo informatičke struke: sigurnost i integritet podataka su zasnovani na pretpostavci zatvorenog sustava, koji je ovim "bušenjem rupe" (a o nagađanjima ću malo poslije, još uvijek nabrajam činjenice) kompromitiran. Taj je prijenos podataka sada jednako ranjiv kao i bilo koji nezaštićeni WiFi, a do danas, dva tjedna do izbora, u Apisu nisu počeli raditi na novom sigurnosnom riješenju za prijenos podataka preko otvorene mreže ni na backupu za slučaj da ponovno pukne kabel. Da ne spominjem emergency response team, možda i situation room, pa makar i nekakav protokol za izvanredne situacije ovog kalibra - nešto što bi se trebalo podrazumijevati. Bilo tko sa dovoljno volje, znanja i sredstava (a sve to zajedno je u dohvatu zafrkantske ekipe gimnazijalaca, da ne spominjemo nekog zlosutnijeg) zna da svi podaci o prebrojanim glasovima idu preko jedne nezaštićene točke i da ih može sve gledati i po želji mijenjati ukoliko to ostane onako kako je bilo do sada.

Teme za istraživačko novinarstvo i nagađanja: "radnici Zrinjevca" nisu ostali na mjestu presjecanja kabela (što im je obaveza), T-Com nije reagirao do oko 11:00 sati (tek nakon intervencije Ivane Šoljan) a tada je policija još uvijek radila očevid, Ministarstvo financija (u čijem je aranžmanu iznajmljen taj optički kabel) nije sa T-Comom za taj kabel ugovorila nikakav sigurnosni aranžman nego je to napravljeno po načelu najjeftinije opcije, i Miro Laco je (po neprovjerenim informacijama) u ponedjeljak, 5.11. bio na tajnovitom sastanku u Zrinjevcu.

Na ovim izborima neće biti pitanje ni tko broji ni tko zbraja, nego tko prebrojane nosi na zbrajanje.

politika.com


The Oregon Vortex

13 studeni 2007

Prirodni fenomen u danoj okolini u kojoj, gle čuda, zakoni fizike kao da prestaju gubiti na vrijednosti i postaju manje više relevantni(ne u potpunosti, naravno).

Uglavnom, ljudi koji dolaze posjetit to mjesto iskuse čudne osjećaje u tijelu, a fenomeni se sastoje u tome da kada se kreću prema sjeveru postaju viši ili niži prema jugu. Također se na u tom vortexu(vrtlogu) u Oregonu(ima ih na više mjesta na svijetu) loptice postavljene na dasku koja je postavljena u strmi položaj kotrljaju u suprotnom smjeru, dakle prema gore, a isto se događa sa bocama unutar te kućice koja se također nalazi na tom mjestu u zakrivljenom položaju. Također, kada se metla unutar kućice gurne prema sjeveru vrati se i pada u suprotnom smjeru ili čak balansira u smjeru magnetskog sjevera, kao i ljudi koji su u položaju magnetskog sjevera cjelo vrijeme.

Ljudi takvim mjestima pripisuju paranormalne značajke, tvrde da su to mjesta iznimno velike energije koja čine da se te stvari događaju. Neki znanstvenici tvrde da to nije točno već da se radi o optičkoj iluziji po pitanju povećanja i smanjenja visine koja se nalazi na mjestima zamućenog videokruga. Efekt kojime pripisuju te iluzije smanjenja i povećanja osoba se zove amesova soba a sastoji se u tome da je soba u kojoj se nalaze dva subjekta nekakav zakrivljeni pravokutnik u kojem kad osobu koja je smještena u zakrivljenom kutu sobe izgleda veće naprema onoj osobi(optička iluzija) koja se nalazi ispred te osobe bliže promatraču.Okolnisti kojem pripisuju čudnu gravitaciju nazivaju gravitacijskim brdom u kojem osobe,iako izgleda da se nalaze na manje više ravnoj podlozi tla, su zapravo smještena na velikim strminama koja samim time stvaraju te iluzije uvrnute gravitacije te kad se čini da po ravnom tlu hodamo prema sjeveru, zapravo se penjemo uzbrdo ni ne shvačajući.Također time i opisuju činjenicu da stvari koje spuštamo izgledaju kao da se kreću prema gore, a zapravo se spuštaju sa strmine i samim time stvaraju efekt nekakve zakrivljene obrnute gravitacije.
Neki ljudi smatraju da je to uzrok velikog energetskog polja koje stvaraju nekakvo zakrivljeno prostor-vrijeme koje je uzrokom tih pojava. Lokalni Indijanci također znaju za priče o takvim mjestima koje su nazivali zabranjenim područjem.




Slike i ostatak možete vidjeti na Oregon Vortex

Croatian Spy Team

10 studeni 2007

Dakle, skupilo se nas petero i odlučili smo napraviti jedan blog gdje ćemo stavljat video snimke i slike prekršitelja zakona bilo državnih djelatnika ili običnih "smrtnika".

Croatian Spy Team

NSA

06 studeni 2007



Ukleta ljuljačka

Roditelji i djeca su uvjereni da je za to kriv duh. Bilo je toliko sablasno da su pozvali policiju da pokuša riješiti problem. Fenomen je toliko zbunio policiju da su pozvali profesore fizike iz Argentine da pokušaju razjasniti zašto se to događa. Ali do sada još nitko ne uspijeva naći logično objašnjenje za tu pojavu. Ovdašnji ljudi kažu da se ljuljačka njihala neprestano 10 dana, prije nego su je posjetitelji zaustavili, dok su druge mirovale.
- Djeca ga zovu 'Igralište vještice iz Blaira'. Svi vjerujemo da je ukleto - priča učiteljica Maria de Silva Agustina.
Znanstvenici su zasad isključili postojanje magnetskih i električnih polja te su pozvali "lovce na duhove".

24sata


Video

Mala je luda, nebi se ja približila tom igralištu eek

Matrix guta sve!

Pa tako i mene. Moja teorija "jednom nogom u matrixu, drugom van" ovaj tjedan ne igra veliku ulogu. S obje noge sam zapela i ne mogu van + uhvatila me neka ljuta prehlada i nikako da prođe.
Ovaj tjedan vjerovatno neće biti novih postova jer je tjedan kolokvija i nemam vremena. U planu mi je jedna zanimljiva tema koja će doći kada se prašina na faxu malo spusti. Do tada, nedajte se matrixu, zarobite vi njega!

Gledajte Happy Tree Friends i be happy što vi niste jedan od likova iz tog crtića smijeh

Kako nam ukidaju avatare na FESB-u zbog određenih ljudi koji su stavljali neprimjerene slikice, spali smo na žutog smajlija i osobne slikice.





Vožnja Kroz Crveno Part 2

01 studeni 2007

Akcija se nastavlja. Blog Prolaz kroz crveno je bio u Slobodnoj Dalmaciji i možda ipak stave kamere na semafore. Prije par večeri se vračam kući oko 2 ujutro i na moje ugodno iznenađenje vidim 3 policajca u civilu kako jure za autima po Poljičkoj cesti u BMW-u! Bilo je više takvih presretača duž cijele Poljičke i što je je, večinu su zaustavljali, pa čak i zbog glasne muzike u autu. Svaka čast smokin



California UFO

Evo video onog NLO-a za kojeg kažu da je napravljen u 3DMax-u, a bio je aktualna tema neko vrijeme.




NOT FAKE rofl


Nevidljivi tenkovi



Koliko se sjećam slična tehnologija se koristila na snimanju filma Predator. Lik se obukao u odijelo s puno malih ogledala i tako su ga napravili "nevidljivim".

Slijedi članak sa Press Online

Britansko Ministarstvo obrane priopčilo je prije nekoliko dana da su uspješno testirali prototip tehnologije koja tenkove i vojsku zaista može učiniti - nevidljivim!

Vojni eksperti smatraju da će nevidljivi tenkovi ući u upotrebu na bojištima već 2012. godine.

Riječ je o specijalnoj novoj tehnologiji koja koristi kamere i projektore koji snimaju okolinu, a onda te slike okoline projektiraju na tenk, što rezultira time da onaj tko gleda u pravcu tenka, vidi jedino ono što je u njegovoj pozadini.

Ova tehnologija je nevjerovatna. Da nisam bio prisutan na probi, ne bih vjerovao. Gledao sam u polje i vidjeo samo travu i cvijeće, iako sam gledao u pravcu tenka
- rekao je vojnik koji je bio prisutan na testiranju.

Mi u vojsci smo navikli da neki predmet dignemo u zrak i da tako nestane, ali činiti stvari nevidljivim, to je zaista interesantno. Prava magija! Oduševljen sam
- dodao je oduševljeno jedan drugi vojnik koji je također sudjelovao na tajnom projektu.

Vjeruje se da Ministarstvo obrane već testira i nevidljivu vojnu jaknu. Iza „nevidljivog tenka" stoji profesor John Pendry sa londonskog Imperijal fakulteta, koji jedinu poteškoću vidi u pouzdanosti kamera i projektora.

Idući korak je postizanje nevidljivog tenka bez korišćenja kamera i projektora, što je komplicirano, ali moguće
- rekao je Pendry

Realno je očekivati da se ovakvi tenkovi pojave na ratištima za pet godina. Teoriju smo razradili. Sada je ostalo da radimo na poboljšanju tehnologije. Ono što mogu tvrditi je to da ćemo tehnologiju tako usavršiti da ćete morati dotaknuti tenk da biste znali da je tu
- kaže Pendry.

On, naravno, nije želio ići u detalje o tome kakva je to točno tehnologija korištena u pravljenju stvari nevidljivim, ali britanski novinari tvrde da je suština u manipulaciji molekularnom strukturom određenih materijala poznatijih kao „metamaterijali". Cilj je, naime, „natjerati" te predmete da drugačije reagiraju na svjetlost.

Interesantno je da Britanci "šišaju" Amerikance kada je u pitanju razvoj „nevidljive tehnologije", iako je vlada SAD uložila silne milijarde dolara u istraživanja nevidljivosti.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.