Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

Boeing kompanija i antigravitacijske letjelice

Svjedočanstvo iz 1993. godine u Seattle-u. Čovjek tvrdi da je vidjeo veliku trokutastu letjelicu iznad Boeing postojenja, a tu se javlja i "neobični" zaposlenik Boeing kompanije koji zna nešto više o tome.




U sljedećem tekstu se nalazi moje svjedočanstvo iz Seattle Washington-a koje se desilo 1993. godine. Mislim da se dogodilo u studenom.

Bila je nedjelja navečer oko 19:30. Često sam se vozio nedjeljom navečer sjevernom stranom i uglavnom sam vozio autoputom I-5. Ovog puta sam znao da je sjeverna strana autoputa zakrčena zbog prometne nesreće, pa sam krenuo drugom cestom za koju sam mislio da me vodi na East Marginal Way, odmah pored glavnog Boeing Aircraft postrojenja u Seattle-u.
Putujući sjevernom stranom sam primjetio 3 crvena svjetla kako lete nisko ispred mene, više prema mojoj desnoj strani. Letjeli su polagano na istoj visini s istoka prema zapadu. Prvo sam promislio da su to svjetla aviona koji se sprema sletjeti, ali sam zaključio da je nemoguće i da se sigurno radi o helikopterima jer avion pri slijetanju ne ide toliko sporo. Problem je bio u tome što nisam mogao vidjeti objekt ili objekte na kojima su se ta svjetla nalazila.

Nalazili su se oko milje ispred mene, oko 30 stupnjeva desno. Nisam previše obračao pažnju o njima jer sam ipak vozio po noći pored Boeing postrojenja, a i tu sam prolazio skoro svake nedjelje zadnjih 12 godina, a i aerodrom Sea-Tac se nalazi u blizini.

Viđao mnogo aviona i helikoptera kako lete nisko u tom području. Ovog puta je nešto bilo drugačije. Trebala mi je minuta da skužim o čemu se radi. Činjenica je da svjetla nisu blinkala i to mi je bilo čudno. Čini mi se da svaki avion i helikopter imaju svjetla koja blinkaju. Vozeći prema svjetlima sam zažmirio da prepoznam to u što gledam.

Uglavnom, već sam bio jako blizu da se nađem ispod tih sjetala, ali i dalje nisam mogao vidjeti čija su to svjetla. Po jednakom sporom kretanju sam zaključio da stoje na jednom objektu.

Nakon nekog vremena sam bio u istoj liniji sa svjetlima i sada su mi se nalazila na lijevoj strani. Bili su na ulazu u zračni prostor Boeing postrojenja. Tada sam već znao da se nalaze na jednoj letjelici i bilo je jako čudno. Parkirao sam auto pored ceste i spustio prozor da mogu bolje vidjeti tu letjelicu.

Izašao sam iz auta i nagnuo glavu da vidim taj objekt koji je prolazio točno poviše mene na visini oko 500 stopa. To je bio ogromni crni trokut. Ne znam kako drugačije da ga opišem jer to je bio veliki crni trokut, ne baš pravilni trokut, više kao oni stealth avioni koje sam vidio na slikama.

Imao je veliko crveno svjetlo koje nije blinkalo na sva tri kuta. Na nebu je bio rijetki sivi oblak obasjan svjetlima Seattle-a. Mogao sam čisto vidjeti obris ogromnog, čvrstog, crnog objekta ispod tog sivog oblaka. Stajao sam tamo u nevjerici što sam vidjeo. Čak sam si rekao "Ok, što to ustvari gledaš? Poželjet ćeš zapamtiti svaki detalj! Činjenično, što ustvari gledaš?" Napravio sam mentalni zapis. "Crni trokut. Crvena svjetla na svakom vrhu, postavljena na gornjoj strani. Ne blinkaju."
(Sada je već poviše Boeing postrojenja).

Izgleda da se sada nalazi na oko 75-100 stopa iznad glavnog Boening hangara. Kreće se vrlo sporo, možda oko 5 milja po satu. Okrenut je prema zapadu. Čini se da je velik poput nogometnog igrališta.

Dok sam stajao tako u mraku i tišini, zaključio sam da objekt nije ispuštao nikakav zvuk. To je cijelu situaciju učinilo mnogo jezovitijom. Nešto tako veliko, tako blizu, krečući se zrakom bi trebalo proizvesti nekakav zvuk. Barem brujanje, tutnjavu, bilo što. Ali ne. Samo se kretalo kroz zrak poput nečeg iz filma Steven Spielberga s isključenim tonom.

Pogledao sam okolo ima li još svjedoka, ali ih nije bilo, ulica je bila mračna i prazna u oba smjera. Javila mi se misao da je objekt preletio preko stotinu automobila koji se nalaze na autocesti nekoliko milja istočno od mene. Pogledao sam opet u nebo i misteriozni objekt se već stapao s mračnim horizontom. Gledao sam ga sve dok ga više nisam mogao vidjeti i tada je bilo gotovo.

Vratio sam se u auto i zatvorio vrata. Prozor je i dalje bio otvoren pa sam još jednom pogledao u smjeru objekta. Ničeg nije bilo osim sivog noćnog neba koje je lagano svjetlilo zbog svjetala udaljenog grada. Kao da se ništa nije desilo. Cijelim putem kući sam se pitao što je to bilo. Dan danas se to pitam.

Sljedeći viken sam ovo rekao svojoj bivšoj ženi. U dobrim smo odnosima i taj put sam ili došao po sina za vikend ili sam ga vračao, ne mogu se točno sjetiti. U svakom slučaju, njena reakcija je bila poprilično šokantna ali i značajna jer nju ne zanimaju NLO-i niti je sklona izmišljanju priča.

Radi kao konobarica tako da je pričala s mnogo ljudi. Jedan od njenih gostiju, zaposlenik Boeing kompanije, joj je rekao da je postojala podzemna građevina negdje na dijelu Boeing postrojenja gdje su izrađivali velike trokutaste letjelice.

Pretpostavimo da je ovo bilo «tajno» postrojenje za koje nitko nije trebao znati. Pitao sam je što joj je još taj čovjek rekao, ali kako je ona nezainteresirana za te stvari i bila je zaposlena, nije ništa pitala niti se trudila nastaviti taj razogvor. Nije znala tko je tko je on točno, a izgleda da nije bio jedan od «običnih» zaposlenika.

Ne znam je li ova priča vrijedna ili ne, ali mi je zanimljiva, pogotovo jer mi ju je ona ispričala, a pogotovo jer sam vidjeo letjelicu kako se kreće sporo točno poviše Boeing postrojenja. Također je interesantno to što je Boeing 2002. godine izbacio novosti o kojima se pisalo u novinama, a to je da se radi na antigravitaciji.

Kasnije su to opovrgnuli. Sjećam se da je jedan istraživač (mogao bi to biti Bill Hamilton) vidjeo 45 strana dokumenta koje pripadaju Boeing kompaniji, a govore o istraživanju antigravitacije.
Te noći kada sam gledao letjelicu pomislio sam da je prevelika da bi se kretala tako sporo, a da ne sruši. Bliže je da kažem da je lebdjela nego letjela.

Kao što sam već rekao, moja bivša žena, ne samo što nije zainteresirana za te stvari, također nije osoba kojoj možete doći s takvim pričama. Bila je poprilično ozbiljna kada mi je pričala o tom podzemnom kompleksu.

Sve se desilo u studenom 1993. godine.

Dakle, što sam vidjeo? Je li to bila izvanzemaljska letjelica? Tajna vojna letjelica? Ne znam.


Gary Val Tenuta
Everett, WA



Post je objavljen 29.11.2007. u 13:14 sati.