23

ponedjeljak

travanj

2007

K Kao Konačno Karabore

Kratki post..

EDIT: Nikola je stavio fotke onlajn . Pa ko voli...

Bili u Paklenici, da konačno Nikola i ja riješimo dug star više od godinu dana- Karabore..

ja sam bila ponešto trula ovaj vikend, štoviše trula trulija najtrulija, al je vikend svejedno bio (meni bar) predobar, iako sam se švercala više nego inače. A svi koji me znaju, znaju da se ja najčešće podosta švercam, tako da možete mislit na kaj je ovo ličilo:D
Ma hajte, lijepo sam se švercala ko 2. i pentrala taj čuveni Karabore, koji i nije baš tako strašan kako sam očekivala. Iako smo (sta sam poslije tek skuzila) i zadnji dio išli brijem po 5b varijanti..
Al je konstantan, tako da ako se zaputite u njega, očekujte 3 cuga konstantnog penjanja.


Na vrhu Karaborea (tj Abseil piste po kojoj se silazi):



Za razliku od njega, Flex i Rex kojeg smo penjali u ned ima koja 3 "detalja", kao 5c (diskutabilno- lakše..), a ostalo je ono laganini. Meni osobno takvo nešt ne odgovora- kao lagano pa nema opće spitova, a sve neke glonđe, oštri bridovi i slična sranja na koja nikako ne želiš past. tako je Nikola opet imao čast biti hrabri muž koji će sve povest (nakon šta sam ja neslavno odustala od vodstva čim se ukazao dio na kojem nema i nema i nema spita, baš kao i dan ranije)..


Ovako ja zihram:D:D (obratite pažnju na to gdje su mi ruke i kud gledam:):) ) ma šala šala, Nikola je bio upaničaren pa malo se glupiramo..
Početak 4. cuga Flexa i Rexa:




Na vrhu Kuka od Skradelin:



I fotke su egocentrične jerbo ja za sad jel eto Nikola poslo samo fotke mene same a ostale ću, kaže morat čekat..

15

nedjelja

travanj

2007

Pokojec

Prvi moj Pokojec. Pristala sam otić u nepoznato s dva momka duže i plavije kose no što je moja.
(Pričajte mi o frustracijama:) )



Unaprijed sam se pripremila na činjenicu da je riječ o penjalištu u kojemu je većina smjerova van mog dometa. Otišla sam tamo puna sumnjina šta će to sve ličit. Sumnje sumnje- još jendom nepotrebne. I više no zanimljivo je bilo.
Sve me boli, dan uspješno iskorišten!
Štoviše ne znam da li sam se ikad tolko brzo razvalila na penjanju!

Ove dve zlatokose s kojima sam bila su se bacili za zagrijavanje na Crvenog (6c), a potom je zlatokosa manje zlatne kose (Jagor) napao stari dug Malog princa (7b brijem). Nakon pokojeg promašaja i par psovki Mali princ je pokleknuo pred Zlatokosom tamnije kose i stari dug je time riješen. Zlatnija zlatokosa (Matej) je bio u okršaju sa Princezom (7b+) i umalo pobijedio. krv je šikljala (doslovno) i uslijed straha od gubitka previše krvi kroz zanoktice i ostale dijelove koje je Princeza ozlijedila,Zlatokosa zlatnije kose je ipak ostala dužna.

Princeza:


Nakon rješavanja starog duga, Zlatokosa tamnije kose se zaputila u Čudnu šumu (7c+, mislim)...

Čudna šuma:


Ja sam isto više nego zadovljna postignutim. Zagrijavanje sa Frodom (četvorka u pukotini u koju se moguće u nedostatku bolje opcije cijeli zaglaviti:) ),a onda prema savjetu Zlatokosih u Gandalfa (6b iako sam mislila da je 6a..). A ja poslušala ( a šta ne bi, na top-rope čak i ja sam hrabra sve probat:D )

Pogled iz Frode prema Zlatokosima:


Pogled sa stijene:


Nakon 2 min sam mislila da možda ipak nema ništa tu za mene..
Prvi pokušaj je izgledao ovako nekako: Matej me špana ko lud, Jagor gura prema stijeni, al ne uspijevam uć:) Nakon povuci- potegni "prolazim" prve detalje sa ciljem isključivo da vidim šta to opće je i di se šta radi. Silazim uvjerena da nikad neću ja to moć..
Idući pokušaj: probam malo lijevo uć-hmm možda i ne.. Pipkam pipkam.. Ne. I odna Jagor predloži stopinku za nogu, ja skužim di mi paše za ruku- cap, cap- i hop hop- pa vid'd ti vraga- ideeee:))
Kako meni malo treba da se razveselim.
Još par pokušaja i sve je bolje išlo, i brijem da sad sam ga skoro skužila:D i baš sam si super. riješit ću ja njega, lep je i zanimljiv, moram:)

09

ponedjeljak

travanj

2007

ziva ziva.. ali posteno blogolijena

ma živa sam, i nije da mi se niš ne dešava u životu, i nije da ne penjem. Doduše, pretvorila sam se u 2007. za sad u isključivo frikericu, i svi penjački izleti su mi nešto slični u zadnje vrijeme pa ne pišem. Budem kad bu neš dovoljno inspirativno za piskaranje.

Nego sad me zapravo na blog potaknuo mejl o Maren.. Kmeeee...

U ovo vrijeme lani sam u Bugarskoj bila, a ljeto, eh to ljeto- Grčka.
Valjda ću i ovo ljeto ufatit kaj sunca negdje prije nego se zapiknem u oblačnu Englesku na 365 dana.. Jele, viva Espana??

Ena frappe metrio, me gala.. Ena gyro kotopulo, ohi patatas! Efharisto!

Maren (zaslužna za ovaj napad nostalgije..)


Syntagma, Atena (Epomeni estasi, syntagma. Sinde si- me tram!): Krava čita novine u carstvu hladovine!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>