Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

K Kao Konačno Karabore

Kratki post..

EDIT: Nikola je stavio fotke onlajn . Pa ko voli...

Bili u Paklenici, da konačno Nikola i ja riješimo dug star više od godinu dana- Karabore..

ja sam bila ponešto trula ovaj vikend, štoviše trula trulija najtrulija, al je vikend svejedno bio (meni bar) predobar, iako sam se švercala više nego inače. A svi koji me znaju, znaju da se ja najčešće podosta švercam, tako da možete mislit na kaj je ovo ličilo:D
Ma hajte, lijepo sam se švercala ko 2. i pentrala taj čuveni Karabore, koji i nije baš tako strašan kako sam očekivala. Iako smo (sta sam poslije tek skuzila) i zadnji dio išli brijem po 5b varijanti..
Al je konstantan, tako da ako se zaputite u njega, očekujte 3 cuga konstantnog penjanja.


Na vrhu Karaborea (tj Abseil piste po kojoj se silazi):



Za razliku od njega, Flex i Rex kojeg smo penjali u ned ima koja 3 "detalja", kao 5c (diskutabilno- lakše..), a ostalo je ono laganini. Meni osobno takvo nešt ne odgovora- kao lagano pa nema opće spitova, a sve neke glonđe, oštri bridovi i slična sranja na koja nikako ne želiš past. tako je Nikola opet imao čast biti hrabri muž koji će sve povest (nakon šta sam ja neslavno odustala od vodstva čim se ukazao dio na kojem nema i nema i nema spita, baš kao i dan ranije)..


Ovako ja zihram:D:D (obratite pažnju na to gdje su mi ruke i kud gledam:):) ) ma šala šala, Nikola je bio upaničaren pa malo se glupiramo..
Početak 4. cuga Flexa i Rexa:




Na vrhu Kuka od Skradelin:



I fotke su egocentrične jerbo ja za sad jel eto Nikola poslo samo fotke mene same a ostale ću, kaže morat čekat..

Post je objavljen 23.04.2007. u 10:09 sati.