Kao žena ženi

03 veljača 2018Što mislite o ženskom rivalstvu? Jel istinita izreka "žena je ženi vuk?"

Iz vlastitog iskustva mogu reći da sam dosta često predmet ženskih tema. Nikada me to nije smetalo već jednostavno nisam razumjela. Od djetinjstva nisam shvaćala potrebu za natjecanjem. Koja ima bolju torbu,čije su original marte, koja koristi bolje šampone za kosu....
Ne shvaćam žene koje imaju potrebu komentirati drugu žensku osobu samo zato što je uspješnija ili ljepša.
Što se tiče ženske ljepote, vrlo sam realna i volim pogledati lijepu ženu. Tuđa ljepota ili uspjeh uvijek me je motivirao da budem još bolja. Zaista je lijepo biti u društvu uspješnih žena jer shvatite pravu žensku ljepotu.

Uvidjela sam da su neke žene vrlo daleko spremne otići sa svojim pakostima. Spremne su se sprijateljiti s vama samo da bi vas imale pod budnim okom ili saznati od vas nešto o trećoj ženskoj osobi. Uistinu opaki ženski stvorevi.
No, to nije ništa novoga.
Tijekom cijele povijesti žene su gazile jedne po drugima iz jednog jedinog razloga – da bi se dokazale muškarcu, da bi on priznao njihovu vrijednost jer same nemaju dovoljno samopouzdanja da je uoče.

Što se solidarnosti tiče, tu sam se uvijek divila muškarcima. Ovo će vjerojatno šokirati mog prijatelja Tihomira ( jer me kritizira da sam zločesta prema muškom rodu). Da, Tihomire, divim vas se, jer ne zabijate jedan drugom nož u leđa i uvijek ste međusobno solidarni.
Svjesna sam da dosta toga imamo da naučimo od vas. I zbog toga vam spuštam kapu.

Oznake: woman, life, gossip blog, man, another woman