Velika kopulacija

23.09.2011.

Ništa na ovom svijetu ne možeš sam, a i sve što imaš malo ti vrijedi ukoliko nemaš nekog s kime možeš podijeliti, posebno ono dobro, a zlo manje-više. Toga su svjesni i najjači igrači na našoj prolitičkoj sceni koji se usprkos tome što starter još nije uperio pištolj prema nebu, kako bi tim simboličkim činom označio početak predizborne utrke, a prolitičari svih boja i nagnuća, mjesecima se već rvaju u blatu, grizu jedni druge za uši, šiju i debelo meso.

Neka, neka, samo nek je veselja, iskreno da vam kažem, jedva čekam da se sav taj cirkus zakotrlja, željno očekujem izlazak na scenu one bulumente probisvjeta, danguba i nikogovića koji iz svojih jazbina proviruju otprilike svake četiri godine i svojski se upinju ne bi li osvojili to toliko željeno treće mjesto na ljestvici prve hrvatske ljige.

Naša zemlja je specifična po mnogim stvarima, a u političkom smislu po neobičnoj pojavi koja se već u međunarodnim stručnim krugovima spominje pod imenom "hrvatski trokut." U Hrvatskoj naime, izbore ne dobijaju ni oni prvi, ni oni drugi, jedini stvarni pobjednici svih mogućih izbora su oni koji koji utrku završe kao - treći!
Jer dobro se zna što slijedi nakon toga - kopulacija!

Tko će s kime kopulirati - to je pitanje koje ovih dana muči sve prolitičke analitičare, slažu se sve moguće i nemoguće kockice i kombinacije, zaboravljaju nesmotreni mladenački grijesi, provodadžije trljaju rukama i potiho u sebi pjevaju - jesen stiže dunje kise, ću se ženim, oće mi se...

Kopulacijski partneri rijetko će svoju vezu graditi na temeljima iskrene ljubavi, vjerojatnije će svoj prvi odnos ostvariti tek nakon dugih i tvrdih pregovora nakon kojih nikome neće biti posve jasno tko je na dobitku a tko je jebena stranka. Stoga, s kopuliranjem valja biti veoma oprezan. Premda kopuliranje kao takvo donosi puno slasti, vlasti i zadovoljstva koje u određenim trenucima zna prijeći čak i u ekstazu, potrebno je u svemu tome imati mjeru, jer je ovih dana razvidno kako ugled u javnosti gube oni prolitički čimbenici koji su u protekla dva desetljeća razvoja demonkracije u Hrvata kopulirali sa svim mogućim opcijama i provenijencijama. Neke sranke već počinju podsjećati na stare islužene čuvarice šentada u Đardinu koje ni ultra minjacima ni debelim naslagama šminke ne mogu skriti posljedice svog minulog rada.

U desetoj izbornoj jedinici, na jugu Hrvatske, pitanje svih pitanja je - s kime će kopulirati Kerum!? Kerum, kao nova i neiskvarena pojava na prolitičkoj sceni je potpuno čist i neoskrvnjen i stoga jaaaako poželjan partner za dobru kopulaciju. Istina, bilo je i do sada pokušaja neodgovornih pojedinaca i skupina da se građanina Keruma kao mladog i naivnog odmah na početku obeščasti kakvom možebitnom kopulacijom, ali on je, kao pravi trgovac, ostao čvrst u svojim uvjerenjima.
Naime, on duboko u sebi osjeća kako mu ona stvar još uvijek raste, skoro dva inča po tretmanu i ne želi otkrivati svoju intimu javnosti sve do onog trenutka kad bude osjetio da je dosegnuo najveće moguće dimenzije. E upravo tada će veliki meštar stupiti na scenu i reći - prodaj sve, prodaj sve!

Pokupit će lovu, a ove takozvane velike stranke ostavit će neka se peku na vatri i maštaju o velikoj kopulaciji...

<< Arhiva >>