Blup

utorak, 25.10.2011.

Riješite se celulita i zavolite svoje tijelo - 6 body wrappinga l-karnitinom, 6 ultrazvuka i 6 anticelulitnih masaža za 245kn

Ponuda Dana aktivne ponude uključuje 6 body wrappinga, 6 ultrazvuka i 6 anticelulitnih masaža kozmetičkom salonu Donna. Body wrapping je metoda mršavljenja u kojoj zamatamo tijelo specijalnom folijom uz prethodno nanošenje posebnih kozmetičkih preparata. Tretmanom se ubrzava mršavljenje, izbacuju toksini i smanjuje celulit. Masaža nogu izvodi se ručno u svrhu suzbijanja i smanjenja celulita, a masažom utječemo i na limfu koja tjera štetne tvari i masne naslage van iz organizma. U terapiji ultrazvukom koristimo ultrazvučne valove različitih frekvencija koji s obzirom da imaju termički učinak, pokreću nakupljenu tekućinu i masnoće i pokreću je. Redovito nanošenje krema, uz lagane masažne pokrete, svakako pomaže u borbi protiv narančine kore, čini kožu elastičnijom i zdravijom. Posebno su učinkovite kreme koje sadrže kofein koji dokazano ima jako djelovanje protiv masnoće. L-karnitin - prirodni sastojak kože koji ima ulogu u metabolizmu masnoća - potiče pretvaranje "razbijenih" masnoća u energiju, za ciljano obnavljanje kože. Područja zahvaćena celulitom učvršćuju se bez dodatne masaže, a stvaranje novih stanica masnoće je spriječeno.

- 13:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 19.10.2011.

Izrada foto tapeta prema željenoj fotografiji za samo 80kn umjesto 160kn

Potrebno je da slike budu kvalitete 150 dpi iz razloga što je foto tapeta velika te ukoliko slika ne bude kvalitetna, niti print slike neće biti kvalitetan. Također, zadržavamo pravo da vratimo sliku nazad korisniku ukoliko slika ne bude dovoljne kvalitete.
Korisnici moraju poslati slike u formatu tiff, jpg ili pdf.
Rok za izradu tapeta je 5 radnih dana.
Korisnici mogu svoje tapete podignuti na adresi Savska 36 (u dvorištu) u vremenu od ponedjeljka do petka od 09h do 17h. Postoji i mogućnost dostave putem City expressa. Dostavu plaća korisnik, a ona iznosi otprilike 30kn.
Ponuda Dana facebook ne uključuje postavljanje tapeta. Nadoplata za postavljanje tapeta iznosi 250 m2 + PDV za tapete veličine 10 m2 i manje ukoliko se korisnici nalaze u Zagrebu. Za postavljanje tapeta izvan Zagreba, naplaćujemo i putne troškove uz navedenu redovnu cijenu.

- 09:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.10.2011.

Trajni lak na noktima + tri fen frizure i pakung

Napokon je došao taj dan da Vas je dečko kojeg pikirate već tjednima pozvao na piće! Od tolikog čekanja da on napravi prvi korak, izgrizli ste sve nokte na rukama! Ali, takvi baš i ne možete otići na spoj koji čekate već tjednima, zar ne? Kako bi se pokazali u najboljem svijetlu, Ponuda dana Vas vodi u Studio Sky & Ivaž gdje za samo 95kn dobivate ponudu koja uključuje trajni lak na noktima te tri fen frizure sa pakungom. Naravno, tri fen frizure su u ponudi upravo zato jer očekujemo da Vaš dugoočekivani spoj neće ostati samo na jednom izlasku :) Sretno!

- 09:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 07.10.2011.

Osnovna njega svake žene za 145kn umjesto 400kn - neka Vaše ruke blistaju

Pri radu s noktima koristimo Magnetic, nizozemski brend koji je svjetski poznat. Magnetic geliranje system je sistem koji nezahtijeva uporabu PRIMER (dehidrator nokta - koji uništava ploću nokta), izuzetno su flexibilan i nivelirajući pa nije potrebno ni puno rašpanja. Ponuda Dana facebook Magnetic prestige akrili je sistem tekućine i praha te je ta kombinacija izuzetne kvalitete i flexibilnosti što jamči dugotrajnost.
Magnetic prestige liqid SADRŽI EMA - ETHYL METH ACRYLAT koji nije štetan za zdravlje i u potpunosti je s europskim standardima zdravlja i sigurnosti.
Dolazak je potrebno najaviti minimalno tjedan dana unaprijed na kontakt broj: 091 7975 24 . Ukoliko se termin ne otkaže na vrijeme smatra se iskorištenim. Termin bi se trebao otkazati najmanje 24h ranije.
Svi korisnici ove ponude će dobiti WELCOME CARD KARTICU preko koje ostvaruju 10% popusta kroz cijelu godinu na sve tretmane, a ukoliko korisnici plaćaju gotovinom 20% popusta na sve tretmane. Adresa našeg salona je Ante Topić Mimare 41.

- 09:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 05.10.2011.

Četveroručna masaža, Spa tretman Ocean, oksigenizacija

Na tijelo se na nanosi spa tretman posebna formula Electrolyt gela, a specijalna membrana u kojoj je tijelo puni se kisikovom plazmom, koja transdermalno penetrira u tijelo, neutralizirajući preveliku kiselost. Rezultat je takav da se višak pozitivnih iona u organizmu (tj. višak kiseline) neutralizira negativnim ionima kisikove plazme. Organizam se dodatno puni energijom, sve funkcije se ponovo bude i organizam se "restarta" na novoj višoj energetskoj razini, lišen balasta kiselosti.
Dolazak biste trebali najaviti sedam dana ranije na broj 091 60 15 362 .
Centar se nalazi na adresi Lobmayerove stube 2. Ponuda Dana facebook uključuje "Kraljevski tretman" koji podrazumijeva četveroručnu masažu, oksigenizaciju, dermo life spa ocen tretman te članstvo s kojim se ostvaruje 10% popusta na sve usluge.

- 09:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.