Blup

utorak, 12.07.2011.

11 tretmana za oblikovanje tijela za 795kn umjesto 2.580kn

Ponuda se odnosi na 2 kavitacije - jedna ultrazvučna i jedna serumska, 2 limfne drenaže, 2 kardio treninga, 2 ozonske suhe kupke, 2 body wrappinga, 1 mjerenje vitaminsko mineralnog statusa i 1 termografska snimka celulita.
Redovne cijene usluga možete pregledati na našoj internet stranici na BodyCreator.

Kavitacija je neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Tretman koji topi masne naslage i odličan je za oblikovanje trbuha, bokova, bedara, stražnjice, koljena i gornjeg dijela ruku. Rezultati su kod većine pacijenata vidljivi već nakon prvog tretmana i to od 6 do 12cm.

Serumska kavitacija je nova generacija kavitacijskog tretmana koja je u stanju bez dodatka ultrazvuka obaviti kavitacijski efekt uz pomoć posebnih seruma. Body creator je uveo i kavitacijske serume koji bez ultrazvuka i na drugom principu tretiraju masno tkivo te metabolizmom tih masnoća nije opterećena jetra što ide u prilog osobama s povišenim masnoćama u krvi jer tako mogu koristiti efekte kavitacije bez rizika za zdravlje.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfna drenaža aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih tvari iz tkiva. Limfna drenaža stimulira aktivnost limfnih vodova, obnavlja prolazak limfe na kritičnim točkama i ubrzava metabolizam tkiva što u konačnici rezutlira smanjenjem otpadnih tvari u međustaničnom tkivu što zapravo predstavlja celulit.
Poslije svake kavitacije, unutar sat vremena, obavezno je oslobođene masnoće pretvoriti u energiju za rad mišića i potrošiti, jer će ih inače tijelo ponovno magacinirati. To je obavezni dio svake kavitacije na koji, nažalost, mnogi centri zaborave, a to je uvjet odličnih rezultata. To se postiže kardio treningom u trajanju od 20 minuta.
Suhe ozonske kupke ili tretman aktivnim kisikom su tretmani koji dodatno oksigeniziraju tkivo, pospješuju perifernu mikrocirkulaciju i pomažu razgradnju lanaca masnih kiselina (salo) na mono kiseline topive u vodi koje kroz mokraću i znoj mogu izaći iz organizma.

Body wrapping je dio tretmana koji osigurava da nakon naglog gubitka centimetara koža povrati prijašnji tonus. To se postiže s body wrappingom.
Mnogi od nas misle da su odličnog zdravlja ili pak misle da im fale minerali ili vitamini, a da to zapravo nije slučaj pa troše velike količine novaca na potpuno pogrešne preparate. Upravo tome služi mjerenje vitaminsko mineralnog statusa. Na taj način korisnici će vidjeti koji vitamini ili minerali su im potrebni ili ih ima previše u tijelu pa prema tome mogu prilagoditi svoj unos.

Termografska snimka celulita je dijagnostički tretman koji pomoću tekućih kristala fotografira površinsku mikrocirkulaciju na trbuhu i bedrima ili drugim djelovima tijela. Na taj način dobiva se termalna slika koja točno pokazuje gdje je prokrvljenost dobra, a gdje radi celulita okolno tkivo pati. Tako se mogu usmjeriti i tretmani.

Tretmani su potpuno bezbolni, a serumska kavitacija je vrlo ugodna i mirišljava.
Za sve ove tretmane potrebna su dva dolaska u centar i svaki dolazak traje od prilike dva do dva i pol sata. Sama kavitacija traje maksimalno 40 minuta.

Kobinira se jedna kavitacija, limfna drenaža i kardio trening (ili obrnuto) i body wrapping u jednom dolasku i naravno dijagnostički dio isto tako.
Kroz navedene tretmane može se izgubiti do 12cm.
Rezultati su vidljivi već nakon prvog dolaska :)
Koristimo kozmetiku Skeyndor.

Tretmani se preporučaju svima, jer ćemo se prilagoditi i onima koji imaju problema s masnoćama u krvi. Njima ćemo zamijeniti ultrazvučnu kavitaciju za serumsku.
U jednom tretmanu tretira se jedno područje, a klijenti mogu sami odabrati hoće li tretirati trbuh, noge, ruke ili koljena.
Svima koji imaju masne naslage na određenim dijelovima tijela.
Muškarci mogu koristiti naše usluge u centru u Vrbanima.
Preporuča se dolaziti jednom u deset dana.
Dolazak je potrebno najaviti tjedan dana ranije, ali to ovisi i o trenutnoj gužvi.
Trudnicama i dojiljama se ovi tretmani ne preporučaju.
Ultrazvučna kavitacija se obavlja aparatom Iskra Medical.

Radimo cijelo ljeto. U kolovozu će radno vrijeme biti promjenjeno što ćete moći provjeriti na našim stranicama.

- 10:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.