Blup

srijeda, 28.09.2011.

Svjetski priznati proizvod Uniq one za samo 55kn umjesto 111kn

Ponuda Dana uključuje proizvod za kosu Uniq one za samo 55kn umjesto 111kn.
Uniq one je univerzalni proizvod za njegu kose koji objedinjuje deset tretmana kose u jednom te tako pruža kompletnu, najbolju i sveobuhvatnu njegu za svaki tip kose.
Ovaj proizvod objedinjuje deset tretmana koji su potrebni svakoj kosi za svakodnevnu njegu. Naime, uz pomoć ovog proizvoda više nije potrebno korisniti više preparata kako bi svakodnevno brinuli o zdravlju svoje kose, već sada imate sve u jednom. Uniq one regenerira suhu i oštećenu kosu, vraća sjaj i kontrolira kovrče, štiti kosu od topline (fena i pegle), čini je mekom i glatkom, štiti boju pomoću UVA i UVB filtera, omogućava lakše rasčešljavanje, raspetljava zamršenu kosu, čini frizuru postojanom, sprječava pucanje vrhova te daje volumen.

- 09:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.09.2011.

Aromamasaža + šišanje i fen frizura ili dvije aromamasaže za 165kn umjesto 560kn

Ponuda uključuje aromamasažu i šišanje i fen frizuru ili dvije aromasaže.
Imamo. Našu internet stranicu možete posjetiti na sljedećem linku PonudaDana
Ne, ovaj put na ponudi su samo navedeni tretmani.
U salonu koristimo Schwarzkopf professional proizvode za kosu.
Tijekom tretmana aromamasaža koriste se eterična ulja te je učinak masaže puno brži i efikasniji. Aromamasaža smanjuje napetost mišića, a time i bol, poboljšava krvotok i stimulira rad limfe te pomaže izbacivanju štetnih tvari iz tkiva.
Gdje god ste se pojavili obasipaju Vas komplimentima, pitaju Vas kako to da tako zračite, a Vi se samo zadovoljno smješkate. Znate da je tajna u tome da s vremena na vrijeme ukradete malo vremena za sebe i razmazite se uz Ponudu Dana. Ovoga puta prepustite se u stručne ruke djelatnika Salona Colette i opustite se uz aromamasažu te zablistajte s novom frizurom.

- 09:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.09.2011.

Noćenje s doručkom za dvije osobe u sarajevskom hotelu Delminium za 269kn umjesto 540kn

Ponuda uključuje noćenje u Sarajevu
Svaka soba ima svoju kupaonicu, wireless internet, tv i bračni krevet ili dva odvojena, ovisno o željama gostiju.
Naravno, možete je pogledati na našoj stranici Hotel Delminium.
Od hotela do Baščaršije korisnici će stići za 15-20 minuta gradskim prijevozom. Udaljenost je 6km.
Check in je od 7h, a check out do 12h.
Sarajevo - grad koji će Vaše srce zadužiti na PonudaDana još mnogo godina slatkih toplih sjećanja i uspomena. Pojedite slavne sarajevske ćevape ili neku od tradicionalnih bosanskih slastica, urmašice, tulumbe ili rahat lokum i popijte jednu od onih višesatnih kava o kojima svi pričaju.

- 08:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 16.09.2011.

Izrada pop art portreta na platnu prema Vašoj fotografiji

Redovne cijene usluga možete pogledati na linku cjenik.portret na platnu
Naravno, po želji korisnika je moguć i upis nekog dodatnog teksta (ime osobe, datum, posveta...). Vjerujemo da je ovo najbolji način kako zadržati drage osobe ili trenutke uz sebe :)
Svoju sliku korisnici mogu naručiti putem e-maila info@paintart.org ili redovnom poštom. Ponuda Dana facebook Nakon toga radimo verziju koju korisnicima šaljemo e-mailom na odobrenje, odnosno autorizaciju. Kada su korisnici u potpunosti zadovoljni urađenim, fotografija u željenom stilu ide na platno. Postoji mogućnost zasebnog dogovora za narudžbu okvira ili stavljanje platna na drvenu ramu (uz nadoplatu). Poštarina iznosi oko 50 kn pri preuzimanju ili osobno preuzimanje u Zagrebu na adresi Voltino 22 uz prethodnu najavu.

- 14:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 14.09.2011.

Set autokozmetike i opreme za automobil za 125kn umjesto 250kn

Opremite se tako da Vam se nikad ne dogodi da nešto nemate pri ruci kad Vam je potrebno. Da svako putovanje bude mirno i sigurno pobrinula se PonudaDana facebook
Set sadržava kombiniranu opremu za automobile, od kozmetike za Vašeg limenog ljubimca kao što je šampon sa voskom i vosak za poliranje, do sigurnosne opreme kao što je sprej za oprema za auto gašenje požara i reflektirajući prsluk. U paket su uključeni proizvodi Rinder Austrija, linija opreme Alpin i RS1000.

- 08:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.