Blup

srijeda, 30.11.2011.

Mjesečni tečaj plesa - standardni i latinoamerički plesovi

Ponuda uključuje jednomjesečni tečaj plesa - standardni i latinoamerički plesovi, zumba, salsa, jazz dance ili junior dance tečaj. Tečaj standardnih i latinoamaeričkih plesova te tečaj salse održava se jednom tjedno po 90 minuta, a dječji te tečaj zumbe i jazz dancea za odrasle održava se dva puta tjedno po 45 minuta. Imamo, korisnici je mogu pogledati na Ponuda Dana.

- 08:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 29.11.2011.

Dođite po svoj savršen osmijeh - izbjeljivanje zubi

Kroz prvih 48h preporučuje se ne konzumirati obojenu hranu i pića poput crnog vina, umaka ili crnog čaja :) Tretman izbjeljivanja se ne može obaviti na zubima s navlakom i kod osoba koje nose aparatić za zube. Tretman traje oko sat i pol vremena. Tehnika gelom je vrlo učinkovita i manje invazivna od drugih metoda. Ponuda Dana facebook uključuje izbjeljivanje zubi kemijskom metodom. Dolazak je potrebno najaviti par dana ranije kontakt broj: 091 3866 455 i 01 3891 021. Radno vrijeme: po dogovoru.

- 08:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 25.11.2011.

Dolazak u Medulin je predviđen u 19 sati. Nakon dva noćenja u Istri i osvježenja,u 20 sati krećemo na večeru u ARUBA CLUB gdje ce Vam sef kuhinje Pirates restorana pripremati delicije od tartufa. Nakon večere predviđena je zabava večeri u caffe baru Aruba club (koji je spojen sa restoranom) uz veselu živu muziku. Po samom dolasku Vas očekuje piće dobrodošlice/biska/medenica/dom rakija, zatim: 1. slijed-brusceti od tartufa/sir sa tartufima, 2. slijed-fuži i pljukanci sa s tartufima, 3. slijed-pileći medaljoni s tartufima te 4. slijed-čokoladni muse s tartufima. Uz obilnu večeru te najcjenjenije i najskuplje gljive na svijetu u restoranu uključeno je neograničena konzumacija istarskih vina. Nakon Ponuda Dana aktivne ponude bogatog doručka (švedski stol) predviđeno je vrijeme koje ćete moći provesti u slobodnim aktivnostima, šetnji uz more ili jednostavno odmoru u prekrasnom hotelu gdje ćete skupiti snage za ono sto nas čeka u nastavku večeri i noći. U 19 sati autobus kreće iz hotela i dovozi vas u Aruba club gdje ćete uživati u morskim i tradicionalnim jelima Istre. Nakon bogatog objeda počinje NIGHTLIFE, zabava do jutra uz domaće hitove i tamburaški koncert-GAZDE. Autobus vozi u hotel u 04,30 ujutro.

- 08:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.