Blup

utorak, 17.01.2012.

Čokoladne masaže za dvije osobe - 60 minuta čistog užitka u centru grada

Ponuda Dana uključuje dvije čokoladne masaže. Masaža mirisnim čokoladnim uljem opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina - hormona sreće, njeguje i hrani kožu.

- 08:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 11.01.2012.

Fiksna protetika - dva bezmetalna keramička rada - krunice, ljuskice ili keramički ispuni

Ponuda Dana aktivne ponude uključuje trajanje tretmana je individualno. U postupak su uključeni preparacija zuba i izrada ordinacijskih provizorija (privremenog rada), uzimanje otisaka i registracija međučeljusnih odnosa, probu za vrijeme izrade definitivnog rada i cementiranje gotovog rada. Za izradu krunice nužno je postojanje zuba ili barem njegova korijena dovoljno funkcionalnog za opskrbu krunicom. Za izradu mosta potrebna su barem dva sačuvana zuba ili njihova korijena koji mogu poslužiti kao uporište za most.

- 09:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Dva bezmetalna keramička rada za 2490 kn

Ponuda Dana facebook uključuje su zapravo različiti bezmetalni keramički restorativni i protetski radovi. Inlay, onlay i overlaj su dugotrajni, visokoestetski keramički ispuni, a razlikuju se međusobno po veličini: inlay obuhvaća samo središnji dio žvačne plohe, a onlay ili overlay, obuhvaćaju dodatno jednu ili više krvžica zuba, ovisno koliki dio zuba nedostaje. Krunica obuhvaća cijelu krunu zuba, a ljuskica samo prednju (vanjsku) vidljivu plohu zuba.

- 09:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.01.2012.

Pismena garancija za gubitak minimalno 25cm u 3 mjeseca - 40 tretmana za mršavljenje

Ponuda Dana facebook uključuje u svakom dolasku kombiniraju se sva tri tretmana, jedan iza drugog, tako da svaki dolazak traje otprilike sat i pol vremena. Preporučaju se svima osim onima koji su akutno bolesni, ili imaju problema sa srcem, tlakom ili epilepsijom. Dolazak je potrebno najaviti od 5 - 7 dana ranije. Korisnice koje skinu 10kg ili više ( što je bezbolno moguće sa ovom ponudom) Body creator će nagraditi sa 10 endermovibratornih masaža u vrijednosti 2.500kn. salonu radi desetak djelatnica - uvijek dovoljan broj da bi se mogla dati brza i kvalitetna usluga. .

- 09:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.