Blup

četvrtak, 15.12.2011.

25 anticelulitnih tretmana prilagođenih upravo Vama za 940kn

Ponuda Dana uključuje 25 anticelulitnih tretmana. Točnije: 5 Karbo termina (5 lipolitičkih peelinga, 5 CO2 terapija, 5 lipolitičkih body wrappinga) 5 Narl tretmani i 5 oxyfat tretmana (elektrostimulacija i presoterapija) . Tretmani su posebni jer su prilagođeni osobama s ispucanim kapilarama i izraženim venama.

- 09:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 13.12.2011.

Kuglanje - 2 sata vrhunske zabave za 180kn umjesto 363kn

Ponuda Dana aktivne ponude uključuje 2 sata bowlinga sa cipelama, xxl pizzu i žirafa sok ili pivo od 3 litre. Uslugu možete iskoristiti do 25.01.2012.
Jedna osoba na svoje ime može iskoristiti neograničen broj usluga. Ponude se mogu spajati. Jedna osoba može kupiti neograničen broj ponuda kao poklon prijateljima.

- 08:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 08.12.2011.

Odmor u Hotelu Korana**** - noćenje s doručkom za 2 osobe, korištenje wellnessa i bicikla za 469kn

Ponuda Dana aktivne ponude uključuje noćenje za dvije osobe u hotelu Korana s doručkom, korištenje wellnessa i bicikla.
Wellness uključuje bazen i saunu. Hotel Korana je osvojio 1. mjesto u akciji „Zeleni cvijet – kategorija malih kontinentalnih hotela“. Kućni ljubimci su dobrodošli te nadoplata za njih iznosi 50kn

- 09:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.12.2011.

Voucher za zimovanje u Austriji za obitelj za 995kn umjesto 2.000kn u all inclusive hotelu ****

Jednom kad kupite ovaj aranžman za skijanje Vi zaista možete pospremiti svoj novčanik, pospremiti ga u ladicu i uživati u apsolutno svemu što zateknete u hotelu, wellness oaza uz 24satno korištenje bazena, fitnessa, sauna, infracrvene kabine, pića, kave i čajeva uz obroke koji podrazumijevaju raznovrsni biffe doručak-ručak-večera gdje Vas čekaju šampanjac, kavijar te bogati deserti. Wellness i ostali sadržaj dostupni su i tijekom cijele noći baš kao da boravite u vlastitom domu. otel Appelhof smješten je u Štajerskoj samo 280 km od Zagreba, možete ga pogledati na njihovoj izvornoj stranici Ponuda Dana facebook. Papageno tours poletna je agencija koja sa vlastitim autobusima jednako tako veselog izgleda, putuje kamo god zaželi! Ukoliko je Vaša odabrana destinacija inače Austrija - direktorica Papageno toursa primila je diplomu Austrijskog promidžbenog ureda, SPECIJALIST za Austriju od 2000.godine, sa veseljem će za Vas organizirati grupna i individualna putovanja: skijanje, biciklizam, rafting, golf, team-building, planinarenje, gradovi, atrakcije za djecu, programi za mlade, kao i za obitelji i poslovni svijet.

- 09:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.