Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blup

Marketing

Osnovna njega svake žene za 145kn umjesto 400kn - neka Vaše ruke blistaju

Pri radu s noktima koristimo Magnetic, nizozemski brend koji je svjetski poznat. Magnetic geliranje system je sistem koji nezahtijeva uporabu PRIMER (dehidrator nokta - koji uništava ploću nokta), izuzetno su flexibilan i nivelirajući pa nije potrebno ni puno rašpanja. Ponuda Dana facebook Magnetic prestige akrili je sistem tekućine i praha te je ta kombinacija izuzetne kvalitete i flexibilnosti što jamči dugotrajnost.
Magnetic prestige liqid SADRŽI EMA - ETHYL METH ACRYLAT koji nije štetan za zdravlje i u potpunosti je s europskim standardima zdravlja i sigurnosti.
Dolazak je potrebno najaviti minimalno tjedan dana unaprijed na kontakt broj: 091 7975 24 . Ukoliko se termin ne otkaže na vrijeme smatra se iskorištenim. Termin bi se trebao otkazati najmanje 24h ranije.
Svi korisnici ove ponude će dobiti WELCOME CARD KARTICU preko koje ostvaruju 10% popusta kroz cijelu godinu na sve tretmane, a ukoliko korisnici plaćaju gotovinom 20% popusta na sve tretmane. Adresa našeg salona je Ante Topić Mimare 41.


Post je objavljen 07.10.2011. u 09:46 sati.