bartimej croata

13.12.2021., ponedjeljak


Je li vlastito cijepljenje izraz Božje ljubavi -dio 1

Počinjem seriju tekstova u kojem ću dokazati da nema Božje ljubavi, pa time ni naše ljubavi, u odluci da se cijepimo protiv covida.
Nek se crkva pripremi za debatu. Da vidimo je li ljubav koju spominju Kristova ljubav ili je to 'ljubav' nekog lažnog Krista.
U drugom (ili više) dijelu dat ću svoj komentar.

Donji tekst u cjelini sam dobio na mobitel. Nažalost, ne znam tko je autor.

Božji potpis na remek-djelu vlastitog umjetničkog genija

Molekularni biolog Yishayahu Rubinstein 10 godina je istraživao ljudsku DNK stanicu s pomoću najsuvremenijeg robota-mikroskopa koji je mogao odgovarati na njegova pitanja. DNK ili dezoksiribonukleinska kiselina je osnovni genetički materijal u čijoj strukturi je zapisana genetička informacija svake osobe.
DNK se nalazi u jezgru svake stanice u kromosomima, a sastoji se od dva paralelna lanca koji se uvijaju u dvojnu spiralu kao savitljive ljestve spojene nizom paralelnih mostova koji ih održavaju na životu da se ne razdvoje.
Znanstveniku Rubinsteinu je otkriveno da se na pravilan način ponavlja slijed rasporeda mostova između paralelnih lanaca. Nakon 10 aminokiselina- most, pa nakon 5 aminokiselina- most, zatim nakon 6 aminokiselina- most i opet nakon 5 aminokiselina- most i tako u nedogled.
Ponavlja se niz: 10,5,6,5- 10,5,6,5........................budući je Rubinstein Židov, on je znao da svako od 22 slova hebrejskog alfabeta ima brojčanu vrijednost (gematrija-objašnjavanje i tumačenje tajanstvenog značenja pojedinih riječi u vezi s nekim brojevima, čiji se brojni primjeri nalaze u Bibliji), značenje i duhovnu silu kojom je Bog stvarao svijet. Heureka!!! Pronašao sam!! 10=jud, 5=hei, 6=vav, 5=hei.... dakle u mostovima koji održavaju život DNK i svakog živog bića piše: JHVH, JHVH, JHVH, JHVH.............................-četiri slova koja označavaju Boga Jahvu ... ime koje znači prošlost, sadašnjost, budućnost- hajah, havah, jihijeh. Onaj koji je bio, koji jest i koji dolazi. Bog je upisao svoj autogram u svakoj živoj stanici.Kao što umjetnici slikari stavljaju svoj potpis na svojim djelima tako se Bog tvorac potpisao na remek-djelo svog umjetničkog genija. Svatko od nas nosi ime Boga i samoga Boga u svakoj svojoj živoj stanici kojoj sam Bog daje život. Bog živi kroz nas ... mi smo Božji život....apostol Pavao piše (Poslanica Efežanima 2,10) da smo mi Božja poema, kreacija njegovog poetskog genija, pjesma njegove pjesničke kreacije u Kristu Isusu, rođeni od njega da živimo u unaprijed pripremljenim njegovim djelima ljubavi, da se njima naslađujemo i u njima uživamo... kao što slova jhvh imaju numeričke vrijednosti
10, 5, 6, 5, isto tako imaju i specifična značenja: jud- znači: ruka, hei- znači: milost, život otvoren prozor, radostan čovjek koji je dobio otkrivenje i skače s neba na zemlju; vav- znači: klin, čavao... dakle JHVH znači i Božja ruka milosti probodena čavlima na križu, darovala je milost... taj natpis je stajao iznad Isusove glave na golgotskom križu...na tri jezika: grčkom, latinskom i hebrejskom, stajala je napisana krivnja koja glasi: "INBI (Iesous Nazoraios Basileu loudaion), INRI (Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum) i JHVH (Jeshua Hanocri Vamelek Hajehudim). Židovi koji nisu prepoznali Mesiju, bunili su se kad su vidjeli da je iznad Isusove glave Pilat napisao
JHVH (prva slova od Jehošua Hanocri Vamelek Hajehudim), tj da je Isus Bog, ali je Pilat samo odmahnuo rukom i izjavio: što napisah, napisah, ne znajući da je napisao istinu...istu tu istinu, namjerno ponavlja apostol Pavao u poslanici i to baš u Hebrejima dokazujući da je Isus Jahve- isti jučer, danas i zauvijek će biti isti.
(Poslanica Hebrejima 13,8). I sam Isus je više puta izjavljivao: Ja sam onaj koji Jesam (grčki- ego eimi). tj. Ja sam Jahve... upisan u svaku stanicu vašeg tijela.. u svaku DNK koja predstavlja u stvari Jakovljeve ljestve koje sjedinjuju nebo i zemlju. Bog i čovjek isprepleteni u savršeno jedno (Ivan 17, 23), nebesko i zemaljsko ujedinjeno u jednu glavu u Isusu Kristu (posl. Efežanima 1, 10). Zato je Jakov probudivši se iz Božjeg sna zadivljeno izjavio, nakon što je vidio ljestve koje povezuju zemlju i nebo
(Post 28,16 "zaista se Jahve nalazi na ovom mjestu, ali ja nisam znao"! Na kojem mjestu? - u nama...tajna sakrivena kroz vjekove i generacije: Krist dugo očekivana slava je u nama (Poslanica Kološanima 1,27). To je svečani kraj svih očekivanja čovječanstva i veličanstvena pobjeda Boga kroz križ. U taj dan ćete spoznati da sam Ja u svom Ocu, vi u meni i Ja u vama (Ivan 14,20)... nije bilo vremena, dakle, kad ova Isusova izjava nije bila istinita.

- 22:51 - Komentari (25) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.