bartimej croata

14.02.2020., petak


Ustavni sud RH diskriminira djecu
Predsjednik usranog suda udbaške države šeparović diskriminira djecu u RH, dajući mogućnost usvajanja djece od istospolnih parova, gdje bi prva stepenica bila udomljavanje djece.
Ne zna kretenoid da sva djeca moraju biti jednaka i ravnopravna.
Pojam jednakosti kod djece je vezan za jednakost mogućnosti za biti članom obitelji, biti voljen od oca i majke, kao što su voljena i većina djece koja žive u brakovima u kojima postoji potencijal za rađanje, imati jednake mogućnosti za pravilnom ishranom, za školovanjem itd.
Pojam ravnopravnosti se odnosi na pravo imati i mamu i tatu, kao što ih ima i većina djece. Ne treba se izvlačiti na višu silu, eventualnu smrt roditelja ili rastavu brakova. Ne trebaju negativnosti ili viša sila biti relevantne za donijeti pozitivan zakon koji će djeci omogućiti da budu pravno jednaka i ravnopravna u pravnom postupku kod udomljavanja.
Naš Zakon o usvajanju djece dopušta da samac usvoji dijete. Ja za taj diskriminatorski zakon nisam znao, jer bih to spomenuo kad sam u ranijem postu o ovoj temi pisao.
Dijete koje je usvojeno od žene ili samo od muškarca diskriminirano je u odnosu na drugu djecu koja imaju oca i majku. Ovaj zakon ide na dušu kretenoida, saborskih zastupnika koji se većina bave analnim alpinizmom i dižu ruku kako im iz bruxellesa narede, po izravnoj zapovijedi dragog nasmiješenog vođe.
Ovaj nepotrebni i blesavi Ustavni sud RH kojeg pod hitno treba ukinuti jer donosi diskriminatorne 'presude' jednostavno je politički sud koji je sastavljen od, većinom kadrova, koje je lijevo i desno krilo udbe postavilo da džaba primaju plaće, a da ništa korisno ne rade. Ne da ih treba ukinuti nego ih treba i procesuirati.
Zar ne zna Šeparović da su homoseksualci skloni pedofiliji u većem postotku. To tvrde oni iz NAMBLe sami za sebe. Tu ne treba nikakva statistika. Možda predsjednik ustavnog suda ima neuredne seksualne sklonosti, možda je to razlog za ovu nečuvenu blamažu ili je možda neki politički razlog u pitanju, tko će ga znati.
Ovaj pokvareni predsjednik suda, čije ime sad neću ni spominjati jer mu ime nije zapisano u Knjigu života, je najveći lopov (krade djeci sreću) u državi. Usudio se diskriminirati djecu, drugim riječima kroz priglupe pravne akrobacije nanio je djeci neprocjenjive štete.

Pojedini ustavni suci žderu državni novac i ništa korisno ne rade.
PS. Imala majka bosanka dva sina, jedan je bio član sdpa, a drugi je isto bio peder. (hdzeovac). )shala.
PS 2. Ljevičarima će više biti stalo da li sam ja ovdje sagriješio nepristojnim rječnikom nego da li će djeca biti izložena diskriminaciji.
U ovo vrijeme sumraka čovječanstva djeca su najnapadanija skupina ljudskog društva i njihova ljudska prava se ne provode. Genderizam je gori od komunizma i fašizma, dakle oba 'lijeva krila udbe gori su od fašista i komunista zajedno.
Naravno da oni toga nisu svjesni, kao što ni komunisti ni fašisti u počecima svoga djelovanja nisu bili svjesni tragičnosti svoga totalitarizma.


- 21:45 - Komentari (15) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.