moj mjesec

31.08.2021.

Još samo jedan dan i kreče moj mjesec, dolazi uskoro moj dan, trebala bih se veseliti ali nemam volje jer taj dan provesti ću sama i uživati u tišini koja mi godi posljednjih nekoliko mjeseci. Sigurna sam da ću svoj dan provesti spavajući jer umorna sam od neprospavanih noći, a možda ću čitati najdražu knjigu i razmišljati da su ti redovi pisani za mene jer jedino uz knjigu mogu u mislima biti u vremenu koje je prošlo, jedino uz knjigu mogu ubrzati vrijeme noći do jutra koje je isto kao i svako posljednjih nekoliko mjeseci.
Samo za jedan dan dolazi moj mjesec i tada ću ja biti ja, ali ne mogu biti ono što želim, osim u svojim mislima.

x

30.08.2021.

ponekada pokušavam nešto što nikako nije izvedivo jer da je onda bi bilo normalno a ovako samo uspijevam razmišljati o sebi i divim se koliko snage imam da ne poduzmem određene korake
sa budalama bolje nikakav posao ne sklapati

bez naslova

29.08.2021.

Meni nije jasno kako ne može shvatiti da je svima dojadio, nije mi jasno kako samo maltretira svojim gnjusnim komentarima maltretira samo pojedince, nije mi jasno kako jednostavno ne shvaća da postoji kultura pisanog dijaloga i da je njegovo ponašanje prevršilo svaku mjeru.
Zbog njega i njegovih gnjusnih komentara dosta je blogera prestalo pisati svoje divne tekstove i žao mi je što nisu pokazali da su jači od njega i da on ne može uspjeti da ih slomi.
SVOJIM ODLASKOM DALI SU MU KRILA i on uživa jer misli da je uspio, ali nije jer mene neće otjerati i natjerati da ne pišem, a brisat ću njegove komentare nisu vezani uz tekst ispod kojeg ih lijepi cijeli dan svoju nekulturu pisanih riječi.

Znam da admin nema vremena sjediti i čistiti njegove gnjusobe cijeli dan, znam da nema vremena čitati mailove koje dobiva vezano uz "napast" jer drugačijeg naziva za tu dosadnu osobu nemam i da mi nije jasno kako toliko blogova dosadnjaković može otvoriti u jednom danu, ali jedno znam

ja ću pisati, ja ću čitati i komentirati na blogu a dali će moj tekst netko komentirati nije mi bitno jer ovo je moj kutak i ja znam tko sam i koliko vrijedim i koliko vrijede svi blogreri najboljeg blog servisa.

obavijest

27.08.2021.

Blogeri izbjegavaju komentirati moje postove i komunicirati sa mnom zbog "napasti" koja se sa svim blogerima koji nisu njemu po volji uključujući i mene provocira ali ja stalno brišem njegove bljuvotine i već mi je dopi... ali srećom ne spavam puno pa mogu tu i tamo proviriti i obrisati njegove vulgarnosti jer dosadnjaković jednom godišnje ima normalnu komunikaciju.
Dojadilo mi je blokiranje i brisanje osobe koja je dosadna kao stjenica, a znam da zbog njega koji je dojadio i bogu i vragu ne želite komunicirati sa mnom preko mojih komentara.
Mnogi kvalitetni blogeri su zbog njega prestali pisati blog i naravno to njemu odgovara jer on, da on je totalno izgubio kompas i nije ni svjestan da je dojadio i bogu i vragu a ne samo meni i blogerima

ja nisam kriva što je on katastofa od osobe a mene kažnjavate svojim ne komentiranjem mojih postova koji su takvi kakvi jesu i nikoga nikada nisam pljuvala kao što dosadnjaković pljuje mene i ostale blogere

zanimljiva igra

26.08.2021.

danas se otvorio balon štand i ako želite nekoga razveseliti svratite u cvjetni puno je šarenila za sve uzraste

zamolba / dosta je prepucavanja ispod mojih postova

25.08.2021.

lijepo molim, kulturno ljudski da se ne prepucavate preko mojih komentara jer takvo ponašanje nikome nije od koristi ako imate te gnjusobe izgovoriti nekome ostavite kod blogera kojem su namijenjene lijepo vas uljudno molim jer ne mogu i ne želim 24 sata brisati odvratne komentare koji nemaju veze sa tekstom ispod kojeg se nalaze

hvala

24.08.2021.

od srca hvala šefici jednog malog frizerskog salona što mi je promijenila frizuru i sada mi je kosu lakše održavati

gdje su oni

23.08.2021.

znam da imaju svoj život, da imaju malo vremena za sebe ali voljela bih znati gdje su jer rado sam čitala njihove ispisane retke
1 zagrebački dekameron koji me je uvijek branio od tuđih napada
2. lavica koja je pisala interesantne tekstove
3. durica koja je razigrano dijete i zbog koje sam uspjela otići svom bolesnom sinu
4 španciranje koji ima tako divne fotografije glavnog grada i zanimljivo štivo pisano kajkavštinom
5. teuta i njen morski koji su pokušavali prikazati ljepotu dijaloga

i još njih
nadam se da čitaju blogove i ovim putem ih sve da baš sve koje sam rado čitala lijepo pozdravljam i želim sreću i radost jer oni su sa svojim divnim tekstovima bili moja radost i hvala im što su uvijek bili uz mene kada su me neki napadali.

koliko nas godina truju

22.08.2021.

Svakodnevno se nekoliko proizvoda povlači iz prodaje zbog pesticida ili metala u tome pa se pitam što više kupovati i gdje kupovati i da li se može vjerovati deklaraciji kada na njima ne piše baš sve što je stavljeno u taj proizvod koji nam se nudi na policama po visokoj cijeni jer svaki dan je sve za kunu skuplje a to primijetimo tek kada nam otkucaju račun.
Moramo konzumirati hranu, a koliko nas truju nismo ni svjesni jer većina od nas samo gleda cijenu a ne i deklaraciju na kojoj i onako ne piše sve što se nalazi u tom proizvodu.

odmor u gradu

21.08.2021.



kako je lijepo bez žamora popiti kavu u gradu nakon dosta vremena

Poruka

17.08.2021.

volim gazdaricu

16.08.2021.

bez naslova

15.08.2021.

max

14.08.2021.



poruka

ja ne želim stalno brisati komentare dosta mi je dežuranja i brisanja komentara koji nemaju veze sa postavljenim tekstom, videom ili fotografijom
komentare postaljajte na blog osobe kojoj je namijenjen pa se tako prepucavajte lijepo vas molim

Maxić

13.08.2021.

savjeti protiv vrućine

12.08.2021.

treba jesti
1 juhe i kuhano meso
2 salate
3. voće. banane, lubenice, mango, papaju, jabuke, kiwi ako niste alergični, limun da ne dobijete skorbut
4. mliječne proizvode
5. ribu ako je volite
6. mrkvu, grašak i mahune, ali mahune apšmalcane
7. pileća jetra na naglo na malo ulja


treba izbjegavati
1. pekarske proizvode
2. pečenje
3. grah
4. salame
5. slatko


kavu ako konzumirate pijte jednu do dvije, gazirane sokove i vodu treba izbjegavati (u postu ispod sam napisala što trebate piti)

po vrućini se pretežno jedu jušna jela jer tijelo treba tekućine s obzirom da znojenjem tekućina izlazi iz našeg tijela pa je jedino tekućim jelima možemo nadoknaditi. Znam da se mnogima pomrači pred očima kada se po vrućini treba kuhati ali sve se to može skuhati navečer kada malo zahladi i ostaviti u frižideru te samo sutradan podgrijati.

isprobani recepti protiv vrućine

11.08.2021.

lakše ćete podnijeti ove nesnosne vrućine ako konzumirate ovo što ću vam sada napisati, to sam naučila u Manili

1. kokosovo mlijeko koje možete napraviti i sami doma, malo je čudnog okusa ali je učinkovito
prokuhate pola vrećice kokosovog brašna u litri vode, ostavite da se ohladi i ujutro popite pola čaše tog napitka
kokosovo mlijeko ima dovoljno masnoće koja vam održava vašu tjelesnu temperaturu

2. nosite pamučnu majcu dugih rukava jer sav znoj vam vašoj koži daje potrebnu vlažnost

3. ako ne podnosite kokosovo mlijeko pite mlaki čaj bez šećera jer po ovakvim vrućinama se ne pije voda nego se pije mlijeko ili čaj


vjerujte mi uživati ćete u vrućini bez kapi znoja

rolada

10.08.2021.

stvarno je dosta


Dosta mi je brisanja uvredljivih komentara, blokiranja, provociranja,
postoji li kakav način da taj čovjek prestane maltretirati zato što nitko ne želi s njim komunicirati
imao je fazu i kulturnih komentara koje nisam micala ali ...
kako mu se da svaki dan isto

pokušavam shvatiti

09.08.2021.

kada napišeš i podijeliš s drugima svoje istinito iskustvo jer želiš da se nekome ne dogode tvoje greške ispadaš budala jer istinu nigdje nikada ne smiješ izgovoriti a kamoli podijeliti u pisanom obliku
kada potražiš pomoć jer ti je potrebna tada ti jedni pomognu jer imaju srca, a drugi te popljuju jer ne razumiju da ti ta pomoć puno znači i naravno ispadneš kreten što si pokušao biti sretan barem nekoliko dana.

kada muljaš, petljaš, lažeš, tada ti se svi dive i tvojoj sreći kraja nema jer nitko te zbog toga što muljaš, petljaš i lažeš neće napasti niti ćeš ispasti budala jer u muljanje i laž većina danas vjeruje iako znaju da to nije ispravno.
kada pokušavaš shvatiti sve to gore ispisano ostaješ zapanjen sam pred sobom kako si mogao ispasti tolika budaletina jer malo je onih koji vole čuti svoju a o tuđoj istini da ni ne tipkam.

konji

08.08.2021.

Ruža

07.08.2021.

jedina ima divne ruže na štandu blizu štengi na Dolcu
prošetali i konji

Maxić

06.08.2021.


mojoj gazdarici dosadno pa me opet snimala, a meni vruće iako je sve otvoreno i spuštene su rolete jer moja gazdarica voli mrak

drugačije

04.08.2021.

ponekada treba znati reagirati drugačije od odustajanja jer kada odustaneš od nečega što ti ispunjava prvo tebe, a onda tvoju potrebu, pokazuješ da su tvojim odustajanjem jači od tebe samog, ne nemoj si to dozvoliti jer znaš svoje kvalitete isto kao što zna svoje onaj tko te je natjerao na odustajanje od onoga što te ispunjava.
Svjestan si da ne mogu i ne moraju svi imati isto mišljenje kao i ti i da ti ne moraš imati isto mišljenje kao i oni.
Naravno svi mi prvenstveno volimo sebe pokazati u najboljoj kombinaciji i pokazati sebe u ružičastoj boji a svjesni smo da nas pojedinci takvima ne vide, svjesni smo da naše riječi nekima nisu prikladne jer ne podnose takvu vrstu komunikacije, ali ima i onih koji nas razumiju kojima smo dragi i koji bi rado bili u našoj blizini svakodnevno zato treba znati reagirati drugačije i biti ono što jesmo.

slušajte samo

03.08.2021.

Svi

01.08.2021.

svi smo u prvoj minuta svog života zaplakali i dali do znanja da smo tu i da krećemo dalje onako kako nam je određeno našim začećem u majčinoj utrobi i našim genetskim kodom.
svi mi imamo svoj put i naravno nikome od nas taj put nije ravan, ali moramo ići tim putem jer taj put je naš, tim putem upoznajemo druge, upoznajemo sebe i naučimo biti mi sa manama i vrlinama jer nismo savršeni jer savršen čovjek ne postoji.
svi mi smo samo ljudi koji traže svoj ispravan prolaz, a do tog prolaza ima puno krivudavih staza i rupa iz kojih sami moramo znati izaći na ispravan prolaz gdje nas čeka naša sreća, a do tog prolaza ima puno koraka i ne mi ne smijemo odustati jer određeno nam je našim začećem i genetskim kodom ono što mi jesmo i moramo podnijeti sebe da bi lakše shvatili one koje susrećemo na putu do ispravnog prolaza.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>