Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

bez naslova

Meni nije jasno kako ne može shvatiti da je svima dojadio, nije mi jasno kako samo maltretira svojim gnjusnim komentarima maltretira samo pojedince, nije mi jasno kako jednostavno ne shvaća da postoji kultura pisanog dijaloga i da je njegovo ponašanje prevršilo svaku mjeru.
Zbog njega i njegovih gnjusnih komentara dosta je blogera prestalo pisati svoje divne tekstove i žao mi je što nisu pokazali da su jači od njega i da on ne može uspjeti da ih slomi.
SVOJIM ODLASKOM DALI SU MU KRILA i on uživa jer misli da je uspio, ali nije jer mene neće otjerati i natjerati da ne pišem, a brisat ću njegove komentare nisu vezani uz tekst ispod kojeg ih lijepi cijeli dan svoju nekulturu pisanih riječi.

Znam da admin nema vremena sjediti i čistiti njegove gnjusobe cijeli dan, znam da nema vremena čitati mailove koje dobiva vezano uz "napast" jer drugačijeg naziva za tu dosadnu osobu nemam i da mi nije jasno kako toliko blogova dosadnjaković može otvoriti u jednom danu, ali jedno znam

ja ću pisati, ja ću čitati i komentirati na blogu a dali će moj tekst netko komentirati nije mi bitno jer ovo je moj kutak i ja znam tko sam i koliko vrijedim i koliko vrijede svi blogreri najboljeg blog servisa.

Post je objavljen 29.08.2021. u 11:21 sati.