Ma zaboravi! Glupost! Kad ti deca doma vele, da im je tvoj poriluk odličan, e to ti je nekaj, nekaj.....plafon svih plafona, makar i "pod" volim. Svinjska mast, razmazana, prezli po njoj, blanširani poriluk u slanoj vodi, malo češnjaka, krumpir na ploške, kratko prokuhani, "posoljeno" vegetom, još jedan poriluk, prezli-krušne mrvice, vrhnje i jaja-umućeno, naribana gauda prek. Zapeći do rumeni! Pa sam i juhicu i pureće batke. |
< | veljača, 2015 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |