I dalje u revijalnom tonu. Nekidan bila mi Seka u gostima. Na ručka sam ju pzval. Ona je "isplativ" gost. To kad pozoveš to "nosem zvoni". Ruke prepune cekera i điđa. Gurman i hedonista. Nema konzervi, zmrznutog, suhog.... samo sviježe. Od četri vrste pečenoga mesa, mlinaca i pureea, tri vrste salata, najviše se zadržala na junećoj juhici, njihovim rebrima, te grincajgu + hrenu sastrane. A ja? Ja sam se najviše zadržal na tim jebenim, japanskim , nadasve svježim, šljivama u okružju Traumatološke, u draškovićevoj, dok su mi kroz šupak vadili košpicu van, maspater. Da ti jebem Japance, japanke, Bandića, anatomijum i Fukušimu! No sada šalu na stranu! Kaj sam ja to vidil u konzumu, onak, mini posude, pa neki suhi pupoljki, a nutra nekaj, ko cherry rajčica i nekaj piše kao "Psyhodelic", tak nekak, jebem li se retardovana, kad jednog Imena nemrem zapametiti! I di si to deneš, kad si kupiš? |
< | siječanj, 2015 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |