Sad ću ja malo o maslinovom ulju, pa ovim žabarima dolje, neku lekciju da očitam, a ondak će ih se , njiha 100 javiti u komentarima, tipa.... mi znalci. Ma kurac moj vi znate!!!! Donjela mi mala toga maslinovog, od jednog Barabe, barbe, većkojikurac, a ono "smrdiiiii", a kad popiješ gutljaja, žari i pali nizgrlo. Mmmmmm, miline, moja marka. Od junferice i extra ni "X". Sad ja, to moje pametovanje. Iljade san ih prova. Najviše mi srat sila od ovih Istarskih. To medalje, a meni saka ko uljara Zvijezda od Todorića. Najbolja sa Broča i okoli. Naime, a nitko o tome ne piše, nit spominje........ VRSTA MASLINE.....JEBEM VAS METILJAVE, DA VAS JEBEM!!!!!! Da ja odavde trebam to ustanovit. Za ovo ću saznati, oću Boga mi, To ti dođe ko Vino. Imam ja Vina. Koje, jebem te smotana???? U svim tim spikama oko maslinovog, nitko ne spominje vrstu!!!!!! Neee, debilne spike idu oko extra virgine, ili hladno prešano, što bi kontra bilo toplo prešano????? Ko koga, a Kogo zna....tu jebe???? No....i kaj sam? Zemem tih patagonijskih kilo, čistih, mladog krumpira, dvije glavice luka, glavicu češnjaka, to Maslinovo, peršin, biber, vegeta, lovor, ružmarin, pečem to na nekih 160, pred kraj ulijem malo bijelog vina, poklopim alu folijom, pa n samom kraju otklopim, zapečem, van i rokaj bato. Pojma vi nemate o maslinovom ulju seronje jedne! Imam vina za prodati! Kojeg? Pa vinaaaa! Jel onog od UNICEFA, kaj vam i hibrid maslina uvalil, jebem vas metiljave???? |
< | lipanj, 2014 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |