Poh Orly. A da hitim nekaj, da ni prazno. Običnjak. Poh je "pivsko tijesto" Žumanjci, brašno, piva, do neke od okativne konzistentnosti, Bijelanjki u snijeg, pa lagano zmešani ztim,...nikak mixerom, nikak!!!!! Meso, posoljeno, popapreno, počešnjakano, granulama češnjaka, umočeno u poh i frigano u dubokoj masnoći. Purre krumpir, zelena šalata i tartar. "Tartar" je umak koji lajbeki brkaju sa "tatarskim biftekom". Ide i mora ići...jedna majoneza, cca 100 gr., 3-4 kraskurca, 4-5 režnjeva češnjaka, "debeli" prstohvat svježeg peršinga i sve sitno sasjeckati. Daaa i majonezu, jebem te smotana!!!! A znam da bu se javil neki pacijent, ccccc. Bez češnjaka, jer ti smrdi.....idi, bre u psihijatriju i leči se u vazdušna banja. Ono, ko pivo bez alkohola, ko pornić na radiju. Jebati se a da ti ne uđe, cccccccccc. A sad fotke, kak ih složi Blog Hr. Ja sam redom fotkal i tim redom ih i skidam, a za ostalo, "blogov" kretenluk, obratite se Blog.hr-u, maspater. |
< | prosinac, 2013 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |