Toliko truda da se jedan mrtvi pilić koji čak nije ni živio jer je bio beživotno apatičan, zatvoren u hali za uzgoj pilića u nepokretnom mnoštvu drugih pilića osuđen po zakonu profita u korist vlasnika peradarnika dakle toliko truda da se jedan mrtav pilić, poha, prži, kuha i još jednom mrtavom piliću ubije sva vitalnost pa posluži kao delicija ljudskom biću. Zar pilići ne zaslužuju da prije nego posluže kao hrana ljudskom stvorenju žive sretan život slobodnog pilića?
22.12.2013. (16:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne znam gdje su to jahali TaRtari od kojih sam ja naslijedila recept za umak, u koji idu još i nasjeckani; kapari, vlasac, krasuljica, kuhano jaje... Vjerojatno je taj recept nastao nakon prodora Tartar kana u zemlju Majonezu.
22.12.2013. (20:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovo je super. Smuđ mi je još uvijek prva asocijacija na orly, a bome ga dugo nisam jeo. Da se vratimo tvom uratku. Malo me čudi da nisi naglasio da se za soljenje svakako treba koristiti cvijet soli ili eventualno himalajska roza sol, ali dobro. Kako god, zamijenio bi meso ribom, smjesu za pohanje paradajzom, a tartar lukom i eto odličnog brudeta, a u mesnoj varijanti, s nekim istim, i nekim drugim namirnicama, bila bi to vrhunska kotlovina ili gulaš. Kako god, najviše volim jastoga na buzaru :))) P.S. Naravno, zezam se u stilu komentara kakve i sam dobivam, što je meni sasvim simpatično i nadasve prihvatljivo. Bitno mi je da se više ne palim kao nekada, a malo se neobavezno družimo. Srdačan pozdrav i svako dobro.
23.12.2013. (10:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Još nedostaju samo gladna usta. Dobar tek
22.12.2013. (14:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
nadrkani chef !
22.12.2013. (16:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
apis
Toliko truda da se jedan mrtvi pilić koji čak nije ni živio jer je bio beživotno apatičan, zatvoren u hali za uzgoj pilića u nepokretnom mnoštvu drugih pilića osuđen po zakonu profita u korist vlasnika peradarnika
dakle toliko truda da se jedan mrtav pilić, poha, prži, kuha i još jednom mrtavom piliću ubije sva vitalnost pa posluži kao delicija ljudskom biću.
Zar pilići ne zaslužuju da prije nego posluže kao hrana ljudskom stvorenju žive sretan život slobodnog pilića?
22.12.2013. (16:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Ma da! Još da mi trči po dvorišću, pa da bu žilav?
Kaj bumo i za to referenduma?
22.12.2013. (19:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Ne znam gdje su to jahali TaRtari od kojih sam ja naslijedila recept za umak, u koji idu još i nasjeckani; kapari, vlasac, krasuljica, kuhano jaje...
Vjerojatno je taj recept nastao nakon prodora Tartar kana u zemlju Majonezu.
22.12.2013. (20:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
20 do asa
..dobar tek...
22.12.2013. (20:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Ovo je super. Smuđ mi je još uvijek prva asocijacija na orly, a bome ga dugo nisam jeo. Da se vratimo tvom uratku. Malo me čudi da nisi naglasio da se za soljenje svakako treba koristiti cvijet soli ili eventualno himalajska roza sol, ali dobro. Kako god, zamijenio bi meso ribom, smjesu za pohanje paradajzom, a tartar lukom i eto odličnog brudeta, a u mesnoj varijanti, s nekim istim, i nekim drugim namirnicama, bila bi to vrhunska kotlovina ili gulaš. Kako god, najviše volim jastoga na buzaru :)))
P.S. Naravno, zezam se u stilu komentara kakve i sam dobivam, što je meni sasvim simpatično i nadasve prihvatljivo. Bitno mi je da se više ne palim kao nekada, a malo se neobavezno družimo. Srdačan pozdrav i svako dobro.
23.12.2013. (10:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Sviđa mi se ovaj način pohanja ili ti poha :)
23.12.2013. (13:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Domaći vicevi
Dobar klasični zimski ručak.
23.12.2013. (17:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...