Znači, ona je prenoćila u pacu, marinadi.
E sad, zaboravite na nju.
Ajmo valjušci

kolko kuhanog krumpira, toliko starog kruva, razmočenog u mlijeku,
smlaćeno jednopalčanim mikserom, malo brašna i valjaj Mile.
Ja baš ne volim preveć valjati, pa tak i izgledaju.
Kipuća, slana voda sa malo ulja i bućbućbuć,
cca 20 minuta, pa ocijediti i na stranu.
Poslje se podgrije u mikrovalki.

E sad vepar!
pet glavica luka, sitno sjeckanog, pa dinjstati na žuto.

Pa dodat sječenu veprovinu.

Mješat
Kad meso malo pobijeli, dodati sitno ribanu mrkvu,
komada dva.

U međuvremenu, rasol još dokuhati i samljet ga mixerom.
Kao takvog ga dodavati u ukrčkalu veprovinu i
mešaj rajka

Kad se dobro ukrčka, eh da, fuck,
vina, zaljevati vinom,
i gotovo i tak to i na kopanju.

Za dobru svinju nema loših pomija!

|