Znači, ona je prenoćila u pacu, marinadi.
E sad, zaboravite na nju.
Ajmo valjušci
kolko kuhanog krumpira, toliko starog kruva, razmočenog u mlijeku,
smlaćeno jednopalčanim mikserom, malo brašna i valjaj Mile.
Ja baš ne volim preveć valjati, pa tak i izgledaju.
Kipuća, slana voda sa malo ulja i bućbućbuć,
cca 20 minuta, pa ocijediti i na stranu.
Poslje se podgrije u mikrovalki.
E sad vepar!
pet glavica luka, sitno sjeckanog, pa dinjstati na žuto.
Pa dodat sječenu veprovinu.
Mješat
Kad meso malo pobijeli, dodati sitno ribanu mrkvu,
komada dva.
U međuvremenu, rasol još dokuhati i samljet ga mixerom.
Kao takvog ga dodavati u ukrčkalu veprovinu i
mešaj rajka
Kad se dobro ukrčka, eh da, fuck,
vina, zaljevati vinom,
i gotovo i tak to i na kopanju.
Za dobru svinju nema loših pomija!
Post je objavljen 30.12.2009. u 23:15 sati.