(paralelna stvarnost)
dakle, danas smo za ručak očerupali koku Martu,
ispohali joj krilca i uz nju poslužili glavicu Senke salatice
prije je bila juhica od Adele slatke junice, i za sutra su nam
u planu Adelini pohani šnicli uz popečenog krompirića Darkića i prijatelje.
danas je to u modi,
personalizirana hrana
ime svake koke piše
na paketu prsa, da ne bi bilo zabune jesu li
Marinina ili Ivonina, a salate se sve zovu na S
da ne kompliciramo puno
usput, šinteri i dalje love pse bez vlasnika
njih ne jedemo
ali ih koknemo nakon mjesec dana
besplatnog stana
no prije toga i njima damo ime
iz administrativnih razloga
da lakše zapamtimo koga smo sve
sredili
(eto baš danas)
a ovo je Togo
je temperatura na kojoj
kolačići madeleine.
najbolje uspijevaju.
Vaša vozila prislonite ovdje,
dalje se ide
na Proustov način :
zagrizeš, i odnese te!
Do not copy!
fotke i tekstovi su moji,
osim ako nije drugačije naznačeno.
ako su vam tako dragi
da ih želite
linkati, kopirati ili štogod drugo
mailnite mi!
src="http://www.statcounter.com/counter/counter.js">