ponedjeljak, 07.12.2009.

Sonia Rykiel za H&M - luckasti pariški party.


Image Hosted by ImageShack.us

Čini se da su u Victoria's Secret dobili konkurenta tamo gdje su se najmanje nadali. Kako je to sve ionako ples kapitala - namjerio se junak na junaka. Švedski tekstilni gigant brze mode H&M odlučio je američkoj paradi kiča i blistavih osmijeha odgovoriti luckastom modnom revijom kolekcije - 'Sonia Rykiel for H&M' - kojom su pariški Grand Palais pretvorili u jedan nadrealni, svjetlucavi zabavni park za odrasle.

Svega se našlo u toj jednoj od najpoznatijih pariških gradjevina. Defilirale su patke, guske, mažoretkinje, manekenke na biciklima, ljuljačkama, kočijama, 2.000 uzvanika dobro se zabavljalo, a unutar Grand Palais svjetlio je i umanjeni Eiffelov toranj. Bio je to show koji je slavio Pariz, ali i kreatoricu Soniu Rykiel kao jednu od ženstvenih sinonima tog grada.

Poučeni iskustvom Victoria's Secret andjela koje su na sebi osim krila imale utege teške i do 10 kg i time održavale ravnotežu u borbi za goli opstanak na dugoj pisti (usput, 35 VS manekenki na sebi je nosilo ukupno 50 kg. pudera) ovdje se manekenke nisu mnogo kretale. Kroz publiku su prošle u karnevalskoj povorci, nasmijano se ljuljajući ili su naprosto ležale na udobnim jastucima. Rezultati uloženog truda vrlo brzo će se vidjeti jer je kolekcija donjeg rublja Sonie Rykiel upravo krenula u prodaju u više od 1.500 H&M dućana. Nastavak kolekcije koja će uključivati pletene stvari očekuje se u veljači iduće godine. Evo nekoliko slika s karnevalskog modnog mimohoda. Nastavak...>>


<< Arhiva >>