Komentari

narubupameti.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Dnevnik toka misli

    :)

    avatar

    19.03.2018. (10:23)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Feminizam je kapitalistička podvala da bi se srušila cijena rada, u konačnici rodonačelnice feminizma su dokone sirote bogatašice.

    Ljudi koji imaju više djece imaju više vremena za sebe jer se djeca međusobno zabave pa ostave roditelja na miru.

    Izuzetno je važno ne upasti u zamku zajedničkih aktivnosti, dakle prevedeno na hrvatski, roditelj 1 dakle otac djeteta treba provoditi određeno vrijeme sam s djetetom, jer je izuzetno važno za dijete da razvija autonomne odnose sa svakim od roditelja, žene često rade pogrešku pa vrijeme koje bi dijete trebalo provesti s ocem, pretvaraju u obiteljsko druženje u kojem su one opet u glavnoj ulozi, jer su takve naporne moraju uvijek nešto uredovat, a mi im eto pustimo

    Dakle mamino zlato može samo sa tatom otić u zoološki vrt, u park, kod bake, na mjesec, a za to vrijeme mama može radit što hoće

    I da selo zlata vrijedi

    avatar

    19.03.2018. (10:42)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    Misliš? Ne znam. Prva dva vala mi se čine ok (19. i zaključno 70-e godine 20. stoljeća), vjerujem da se čak i ti slažeš sa pravom glasa žena. ;) Treći val je, najblaže rečeno, zabrijao, ali ja ionako nisam feministkinja pa ne istražujem previše što ih sada muči.

    Vjerujem ti na riječ ovo o više vremena, ali neću riskirati. :) Priznajem, kad mi muž predloži da ode nekamo s malom, još uvijek prvo pregrizem jezik, a onda kažem može, i poslije sam mu zahvalna. Slažem se s tobom, može s tatom i na mjesec.

    avatar

    19.03.2018. (11:26)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Apsolutno za prava žena i za ravnopravnost svih ljudskih bića u pametnim stvarima, ravnopravnost u budalaštinama nam neće donijeti ništa dobroga.

    Ravnopravnost ne znači i jednakost, nasilno izjednačavanje je protuprirodno, ja i ti recimo možemo biti jako različiti i ravnopravni svako sa svojim posebnostima.
    Ovo što se sada događa je uvod u degenerativno dekadentni totalitarizam.

    A ti položi taj pravosudni :)

    avatar

    19.03.2018. (11:58)    -   -   -   -  

  • golden age

    prioritete slagati na dnevnoj bazi
    dugoročno samo okvirno

    (mi imamo troje, dok priroda nije rekla dosta. Slažem se s @Freshom, kasnije je lakše, ali i zdravije, za djecu prvenstveno)

    avatar

    19.03.2018. (14:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Pišeš: "Volim ići na posao, volim raditi, volim se maknuti od doma i koristiti mozak."
    Bojim se, kad odeš u mirovinu, da ćeš biti nezadovoljna kao i ja, volio sam posao i ić na posao.

    avatar

    19.03.2018. (18:38)    -   -   -   -  

  • tijek misli..........

    zaposlena, troje djece, bez baka......koji je to luksuz imati bake pri ruci.......
    na poslu se može koristiti mozak, ali....
    mislim da nema kreativnijeg posla na svijetu od odgajanja djece u njihovoj ranoj dobi. uz zadanost rođenjem, na dječju osobnost , time i kasnije odraslog čovjeka, dobrim dijelom se može utjecati odgojem. korištenje mozga u tom smjeru meni se čini sasvim neusporedivim s bilo čim, u najboljem smislu.

    avatar

    19.03.2018. (20:18)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Prošla tim putem..ali kao zaposlena, samohrana majka dvoje djece....I obožavam svaku minutu tog svog puta..iako je istovremeno bio i najteži, ali i najljepši dio mog života...Kada dobijemo djecu izgubimo sebe na onaj način na koji smo dotad egzistirali ali, uz njih se ostvarujemo na jedan drugačiji način...Osim toga, fora je veseliti se iznova nekim stvarima koje si prije uzimao zdravo za gotovo..poput npr. tuširanja u miru..čitanja..pisanja...ili kaj god već...Protekom vremena, kako djeca rastu (a vjeruj odrast će ti u trenu), počinješ se polako vraćati sebi što je isto super feeling. A uz sve to, doživljaj koji roditeljstvo nosi u sebi, nemjerljivo je bogatstvo koje na jedan suptilan način oplemenjuje život..Ali, to skužimo tek s odmakom..ono kad zaboraviš na pelena i sve kaj one nose sa sobom, a zaboravi se to brzo:-))) Ostane na kraju (kad klinci odrastu) onaj osjećaj finog ispunjenja..jer hebeš život u kojem si skoncentriran samo na sebe (koji je izazov u životu tipa samo "u se, na se i poda se")...Prava punina skrivena je u tragu koji smo ostavili na drugima..a gdje ćeš dublji trag od onoga koji si ostavila roditeljstvom, darujući i njegujući život. Mišljenja sam da, koliko god to bilo složeno i vrlo izazovno iskustvo, šteta bi ga bilo propustiti na ovoživotnom proputovanju.

    avatar

    19.03.2018. (22:02)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Pročitala odličan tekst 8blogo-zapis; kako već želiš) i odličan komentar Dnevnik JR, u kojem je sažeto sve što i ja otprilike mislim o ovoj temi. Baš je tako! Iako nemam djece, brinem se o nećaku i o dvoje djece dragoga, tako da - shvaćam ih i prihvaćam kao svoje....:)))) Hrabrice, bravo! Samo naprijed! Ja još uvijek imam vremena za neke "luksuze", kino, pjesničke večeri, knjige, prijatelji...Moja sestra mislim da ne bi mogla da nije moje mame :)))) Pusa, vole Te L+B+G

    avatar

    19.03.2018. (22:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...