Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Euro

    e sada zamisli one zenske bez torbica

    avatar

    22.02.2017. (11:17)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Hmm.. preračunavam situaciju, ako si jednu safaladu, ili kaj to već je, spremio u džep da doma razveseliš cucka, što svako jesi, drugu si progutao u jednom zamahu , znači majoneza je ostala kao mazivo da si taj, pretpostavljam ljuti feferon porineš vrit i onda kao raketa pičiš po Korzu. Pazi da te Vojko ne kazni zbog prekoračenja brzine.
    Istinu kažeš, nema više uglađenih dama sa ili bez šešira, doduše oni mali "mafijozo" šeširi su bili u modi lani. I mene nerviraju te ženske danas, većina ih podsjeća na Kalamiti Đejn ili Anu s četiri pištolja. Zabranio bi hlače za žene , poglavito traperice. Ali što, ipak se za svakom okreneš.

    avatar

    22.02.2017. (11:34)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    zaboravi bug... ja te uvijek pronađem... naslovnica mi je nebitna...
    ti si mi bitan... :)

    avatar

    22.02.2017. (11:56)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Ja bih senf, a peperoncino sam baš sad kupila ! Sebi

    avatar

    22.02.2017. (12:16)    -   -   -   -  

  • stara teta

    meni je zgodno vidjet ženu sa pravim šeširom. prigodnim i oblikom i veličinom. samo kaj danas rijetko koja zna odabrat pravi za pravo mjesto. a ove mlajše pucke, ma nek nosiju kaj god hočeju, njimi se dobro stoji.

    kaj se tiče buga, naprosto se radi o pokvarenom programu, a budući da je blog vlasniku zadnja rupa na svirali nema interesa da se plati novi program ili popravi stari. onaj ko te voličitat taj bu te pronašel. a dosta si dugo tu da te kad-tad pronajdu i oni friškiji blogeri. ima nas par kaj smo očito bugovi "ljubimci". pa kaj onda.

    avatar

    22.02.2017. (12:22)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Naravno da je ljudski faktor, zar si sumnjao?

    avatar

    22.02.2017. (12:42)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    što si dulje na fejsu, pišeš duže postove, respektiram...
    inače, volim ljute feferone i papričice...

    avatar

    22.02.2017. (15:06)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Evo vidiš.. to kaj ti Teta veli to i ja tvrdim. Zašto bi netko od Admina sjedio i čekao Tvoj post samo da ga na brzaka sjebe s naslovnice. Kao i Ti, misli još barem njih dvadesetak. Ništa od toga bracek, softver je krepal i to je to. A primijetili su dragi Blogeri, koliko vidim, da pišeš sve dulje postove. Pa naravno, ne smije valjda moj komentar biti dulji od Tvojeg posta.

    avatar

    22.02.2017. (16:34)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Ne želim puno vjerovati u teorije zavjere, pogotovo u stvarima koje me opuštaju kad znam da postoje na svim bitnijim razinama života. Furaj svoje i ne pridavaj važnost, nestat će. Šešir.....kao pokriven si, a zapravo totalno razotkriven u masi. Nije moj stil, ali volim ga vidjeti.

    avatar

    22.02.2017. (16:43)    -   -   -   -  

  • fantasy_

    slazem sa za buka a i za ovu jednostavnost oko obroka sve ostalo bi bio pakao. kad je rec o sesirima, volim ih i volim ih videti, nemam neki speicjalan razlog za ni protiv

    avatar

    22.02.2017. (17:47)    -   -   -   -  

  • NF

    čisto onako usput, sad sam došao nakon radnog dana i šetnje s pasekom, posta nema na naslovnici al je broj posjeta kao jučer cijeli dan, znači post je dugo bio izložen. sutra ću opet probat istu foru pa ak upali otkrit ću koji je bloger najdublje ušao u bugovu psihu, ako ne, probat ću drugu zdravorazumsku teoriju ;)

    avatar

    22.02.2017. (19:00)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    ne volim šašira nit ga ne nosim...ali ima jih koji ga nose a niso se ni pogledali kako prvo izgledaju u ogledalu:))) a blog...neki so stalno na naslovnici...pa ja Te uvjek ako ne vidim onda potražim...a neki diže postove da so od jutra do večera gore...a drugi spavaju i kuhajo na blogu..imaš mali mix ljudi...možeš samo birati:))) evm alo sam se pošalila...dolazi vreme pusta hrusta:)))

    avatar

    22.02.2017. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...