Komentari

suton52.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • suton

    Izvornik: link u stupcu sa desne strane.

    avatar

    18.09.2016. (21:43)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Doći će i tvojih pet minuta....Tako kažu....S tim ne mislim da će toliko trajati...Naići će biser tvoga mora...Navijam da bude što prije dok ne izgubiš tu svoju lijepu osobnost koju nisi izgubio sa jesenjim gubicima...

    avatar

    18.09.2016. (22:00)    -   -   -   -  

  • slavonchica

    Meni je jesen predivna, unatoc svim ruznim jesenima, jos uvijek nalazim ljepotu u njoj.

    avatar

    18.09.2016. (22:28)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    ja imam srece: i lepe i ruzne stvari u mom zivotu - demokratski su rasporedjene po celoj godini...

    avatar

    18.09.2016. (22:44)    -   -   -   -  

  • suton

    Vlade, zbilja misliš da je to sreća? Statistička prosječnost? U svim konotacijama?

    avatar

    18.09.2016. (23:23)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Hmhm, ko to tamo zonglira s mojim recima?
    Statiisticka prosecnost u domenu frekvencije pada srece i nesrece nije statisticka prosecnost u svim konotacijama...zar ne?
    Dakle, da: imam srece da gorke pilule ublazim onim slatkim, to jest - u proseku jedem cokoladu a ne nauizmenicno secer i kakao! :)))

    avatar

    19.09.2016. (15:14)    -   -   -   -  

  • Regina

    Možda tako jesen čezne da bude ljeto :)
    Iako ja ne vjerujem u takva određivanja, više se samo zalomilo da ti jesen bude takva.

    avatar

    19.09.2016. (16:04)    -   -   -   -  

  • suton

    Kao što se mutnim oblacima zalome kiše, kao što se umrtvljenim šumama zalomi trulo lišće, kao što se, kad joj to dozvoliš, zalomi ljubav, jednako kao što se, upravo kad to najmanje očekuješ, zalomi prekid.
    Da, bit će da se samo zalomilo.

    avatar

    19.09.2016. (21:56)    -   -   -   -  

  • suton

    Vlade... koliko bi platio pakla za jednu sekundu raja?
    I da, iz sreće i nesreće proističu ama baš sve moguće konotacije svega. Pitanje je samo koju smo cijenu spremni platiti da uprosječenost - stabilna neravnoteža, ako hoćeš - bude na jednoj ili drugoj strani vage.

    Ne žongliram, znaš. Samo istiskujem sva ona značenja koja bi možda bilo pristojnije previdjeti. Žao mi je. Ide na moj račun, u stvari.

    avatar

    19.09.2016. (22:00)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Pravo da ti kazem - nekako ne verujem u raj... takodje, napustio sam i onaj idel: "U nebeske visine klicuci ili u smrt ojadjen" - naprosto uzivam u zivotu koliko mogu! I dobre i lose stvari su "dobre", mada su one dobre malo bolje... iskusenja su da te izostre, podsete na slast uspeha koja moze nastupiti ako se ne predas.
    Takodje, 'prosecnost je za tebe ravna, neuzbudljiva crta - ja tu crtu vidim u makroisvemiru - punu uspona i Padova, uzbudjenja i odmora...

    A za zongliranje? Ma, daj - pa ja bas smatram daje to kvalitet, ako se pojavi u dijalogu sa nekim! :)

    avatar

    19.09.2016. (22:42)    -   -   -   -  

  • suton

    Znaš me deset godina. Riječima se igram samo kad su moje vlastite.
    I da, u pravu si - život bez krajnosti za mene je mrtvilo. I to nije filozofija, nego su to duge godine mog vlastitog života.
    A u raj sam počeo vjerovati onda kad sam ga bio živio. Tu, na Zemlji, u fizičkoj stvarnosti, bez ikakvog boga pride. Naprosto... neopisivo je.

    Kako god. Zanemari. :)

    avatar

    19.09.2016. (22:53)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Ne možeš biti potpuno sretan s nekim drugim dokle god nisi sretan sam sa sobom. Druga te osoba može nadopunjavati, ali ti ne može popuniti praznine koje ni sam ne priznaješ da imaš, ma što god drugi rekli. Ne ti, nego ove koje (te) ostavljaju uz tu ofucanu mantru.
    Meni je samo jedan rekao isto sranje na koje sam mu položila ruku na obraz i rekla: "Idi i nađi sreću dalje. Ali ne u drugoj osobi, nađi ju u sebi. Izgradi ju. Jer sreća se, baš kao i ljubav, ne pronalazi - ona se gradi."
    Prijateljica iz djetinjstva prije pola godine požalila mi se kako više nije sretna s dečkom, planira ga ostaviti. Nakon 2 boce vina imala sam snage samo da joj kažem da promijeni posao i pogled na svijet. Vidjele smo se opet prije 3 tjedna, dala je otkaz, upisala faks, promijenila grad, ali je zadržala dečka. Zasad. Sretna je. Zasad, haha..

    Sve je to state of mind. I pakao i raj. Sve je to u našoj glavi. :)

    avatar

    22.09.2016. (19:51)    -   -   -   -  

  • suton

    Dakako da je sve u našoj glavi. Stvar je samo u tome da muški mozak nikad neće sam sebi ići izbijati sreću iz glave - kad je nama dobro, nama je dobro. :) A kad je vama dobro, onda vam je, valjda, dosadno - i baš kao u tvom primjeru, u pravilu ćete navaliti uništiti upravo ono što je sasvim ok - da bi se vrlo često uvalile u neko više-manje teško sranje, u kojem krotko ostajete. Ludo pa živi. :)

    Btw, ruka na obrazu je lijepa gesta. Ja cipelu popijem esemesom. Činjenica da mi se ne usuđuju pogledati u oči, ne donosi baš nikakvu zadovoljštinu, bio bih mnogo manje u šoku da dobijem ruku na obrazu. Prateći tekst je ionako nebitan i čisti je pakung na razornom sadržaju.

    A raj i pakao... nah, tek pregršt onih koji to (do)živješe, znaju. Drugima ionako nema smisla tumačiti jer sasvim razumijem da je nemoguće pojmiti. Uglavnom, nije samo state of mind. It's a state of being, existing, making Universe and itself beautiful and horrible alive in the same time.

    Never mind. :)

    avatar

    23.09.2016. (19:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...