Komentari

iskrenitrol.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Iskreni trol

    A vi? Sramite se u kupaoni ili?

    avatar

    03.08.2016. (12:00)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Ne, nimalo i nisam nikad,,,,,,,,,,,,,,Uostalom, sami smo u stanu. Dvoje

    avatar

    03.08.2016. (12:18)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Aaa..čuj.. kaj bi se sramill... je da mi je malo nezgodno gledeti samog sebe v špiglinu..ha.. trbuh strči.. jajca visiju od silne vručine.. pimpek silom hoče za jajcima.. navek neobrijan.. črne dlake su zamenile bele..kak pri starom vepru.... Tolko kaj se sramote dotikavle..
    Drugač pa.. kaj bi se zaklučaval.. dok ja serem ionak nebu nigdo zašel nutra..a nit dugo posle...ha .. Badevanu nemam rad.. ni dobro valjati se v kaljuži kak pajcek.. rajši stojim v tuš kabini.. i gruntam si kak sam spodi Nijagare.. A gda nutra zajdeju ženske.. onda pol dana imam lufta.. te ne izlaziju van tak na brzinu.. Sreča kaj je jen šekret posebno..drugač bi zasran hodil po hiži il bežal susedu...ha ..

    avatar

    03.08.2016. (12:24)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    kod mene na kupaonskim vratima nema brave, skinula sam je, baš iz tog razloga, ako se vrata zatvore, brava blokira, ja sama doma (suprug radi) - što onda????

    avatar

    03.08.2016. (16:38)    -   -   -   -  

  • Anarhanđeo

    Dopušteno je zaključavati se i u pubertetu, kada brojiš nove dlačice na jajima, drkaš ili pušiš frulu na prozoru kupaone. Ostalo je živa istina. Dirnulo me ovo zadnje o intimi djeljenja kupaonice.

    avatar

    07.08.2016. (11:40)    -   -   -   -  

  • hiperaktivna_vjeverica

    Kad sam imala 12 godina zaključala sam se u kupaonicu i , s obzirom da su brave bile dotrajale, nisam više mogla van. Sva sreća, bila je mama doma i kroz prozor sam joj bacila ključ pa je odključala izvana i izbavila me. Od onda se NIKAD, ali NIKAD ne zaključavam, osim kad sam u wc-u u bircu ili negdje, onda imam malu fobiju od slične situacije, ali nosim mob sa sobom tako da je sve oke :D

    avatar

    10.08.2016. (23:34)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Ja nemam ključ na vratima kupaonice jer ga nije bilo kad smo dobili stan. Kad mi je rođakinja pričala da se s djecom tušira gola rekla sam da je luda. Malo sam razmislila i shvatila da se cijeli život sramim svojeg tijela i da to neću napraviti svome djetetu. No na nudističku plažu me neće ni viljuškarom preneijeti.

    avatar

    12.08.2016. (10:40)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    nemam tih problema o kojima Mela priča.
    što se mene tiče, svi mogu biti u kupaonici dok ja radim bilo što.
    i stalno hodam polugola po stanu :-)

    avatar

    13.08.2016. (08:58)    -   -   -   -  

  • builderica

    Ja volim imati svoj mir i slobodu kretanja u kupaoni...zaključavam se bez obzira na moguće posljedice :)...

    avatar

    15.08.2016. (19:56)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Super mi je ovo i tako treba biti jer to život i je, iako se često sramimo baš tih jednostavnih, svakodnevnih stvari.
    Živim sa tri muška, vrata su uvijek otključana i svjesno radim na tome da se nitko nikoga ne srami, za razliku od moje mladosti gdje smo kao demoni bježali po kući u gaćama, ne daj Bože bez njih.
    Imam anegdotu iz doba kad su sinovi bili mali oko 3,4 godine- jedan me pitao što je to i zašto stavljam pa sam za higijenske uloške rekla da su veliki flasteri koje žene stavljaju kad krvare jednom mjesečno ( u to doba nisu mogli dobiti zrelije objašnjenje jer ga ne bi razumjeli). Nakon par mjeseci je jedan sin lupio čelom u nešto, malo razgrebao do krvi i dok sam mu ja stavljala obloge i tetošila, drugi sin iz kupaone nosi veliki uložak i viče :"Mama, stavi mu ovaj veliki flaster:"

    avatar

    16.08.2016. (11:01)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    builderica - a ne možeš ju imati bez zaključavanja? Uvijek se misli, da ako se može ući kada se želi da se to onda i radi . Dok smo mi odrastali , sa roditeljima, uvijek je sve bilo otvoreno; a opet, nismo ulazili u kupaonu čisto da uđemo . Samo ako je bilo potrebe. Ok, brat i ja smo znali voditi dubokoumne razgovore; jedan se kupa a drugi sjedi na wc školjki.....

    @ o-da ; super mi je ovo sa flaster/ulošcima; odlično. Po meni, takav pristup djeci je najidealniji.

    avatar

    16.08.2016. (13:33)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Nema srama! Dobro si ovo napisao da ako tako odgajamo djecu, biti će im lakše i ležernije kasnije u životu.

    Velika je to intima, da. Zato ja kažem svojoj curi neka se ne srami pa neka i ispusti vjetar i podriguje nakon piva... to je to :D

    avatar

    17.08.2016. (11:40)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Je..i kaj zdaj.. doklem buš v badecimeru zaklenita.....

    avatar

    18.08.2016. (18:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...