Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Sjedokosi

    prvi sam u redu za komentiranje. Čekam zanimljivu skupinu komentatora, naroćito onih iz redova virusne koalicije.

    avatar

    23.06.2016. (15:01)    -   -   -   -  

  • geomir

    A primat u Hrvatskoj, a vjerojatno i šire, sidanja na optuženičku klupu stranke kao stranke !?? :-))

    A Plenkovića mi ne diraj, on je momak iz mog kraja!! :-)))

    avatar

    23.06.2016. (15:45)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Pozdravljam te u prolazu...

    avatar

    23.06.2016. (16:03)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ne brini ti za Plenkovića, geomire, takve u HDZ-u teško da će izabrati za Predsjenika. Bio bi to kopernikanski obrat.

    avatar

    23.06.2016. (17:18)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Nisam sasvim siguran, sjedokosi, da će biti previše komentara. Istina se teško komentira.

    avatar

    23.06.2016. (17:19)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Hvala, lastavice.

    avatar

    23.06.2016. (17:19)    -   -   -   -  

  • lion queen

    meni nikako nije jasno zašto sdp nije iskoristio 4 godine mandata i poveo hrvatski narod putem prosperiteta, već je sletio s vlasti po drugi put na prvim sljedećim izborima... sdp je prva stranka koja svaki put sleti s vlasti nakon 4 godine mandata...sdp je prva stranka koja pobjeđuje samo zato što hdz ne valja, a ne zato što sdp valja.

    avatar

    23.06.2016. (18:35)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Na žalost tko god da pobjedi ( ako) na novim izborima teško da će biti imalo bolje. Načekat ćemo se (ako poživimo i ti i ja) generacije koja će poželjeti da Hrvatska ( osim u nogometu) svima bude bolje, a ne samo političarima. Osobno bih željela da na izbore izađu samo oni koji su članovi stranaka pa nek se međusobno uzdižu i ruše jer sve dok narod ni kruha nema svi su isti ko jednojajčani blizanci. Pozdrav tebi i pošalji mi linkove.

    avatar

    23.06.2016. (19:23)    -   -   -   -  

  • Wall

    hdz je prvi i u broju istaknutih lopova, pokvarenjaka i debila....a prvi su i osnovali FUCK- fantastično uvrnutu crnokošuljašku koaliciju

    avatar

    23.06.2016. (20:10)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Dakle, @lion, meni pak ti nisi jasna!

    Prvo pišeš: "meni nikako nije jasno zašto sdp nije iskoristio 4 godine mandata i poveo hrvatski narod putem prosperiteta...", a onda: "sdp je prva stranka koja pobjeđuje samo zato što hdz ne valja, a ne zato što sdp valja."

    Nije ti kao jasno, a sama si odgovorila na tvoje "zašto". Upravo zato što je SDP, pogotovo na čelu sa Milanovićem, nesposobna stranka a HDZ ne valja, da ne upotrijebim grublju riječ (možeš takve riječi pročitati u komentaru @Wall).

    Pa i vrapcima na krovu je jasno da SDP dobiva (mnoge) glasove zato što HDZ ne valja i što ljudi, glasajući ZA SDP, ustvari glasuju PROTIV HDZ-a. Dokaz za to je uspjeh MOST-a, koji je onda uprskao stvar ulazeći u koaliciji s HDZ-om (a bilo bi isto i s SDP-om).

    No, HDZ, protiveći se izboru Plenkovića za predsjednika stranke, jednostavno ne želi biti prava STRANKA već i dalje ostaje POKRET. Izborom Plenkovića (što se vjerojatno neće dogoditi; zato moj upitnik na njegovoj slici) HDZ bi mogao, kažem MOGAO, postati prava demokršćanska stranka za koju bih i ja možebitno glasovao da se riješimo nesposobnog Milanovića.

    No u HDZ-u ima previše potomaka komunista koji su se komunistima počeli zvati nakon 1945. godine i previše potomaka partizana koji su otišli "u ustaše, a vratili se iz partizana", da parafraziram srpskog satiričara Vladimira Bulatovića Vib-a (1931.-1994.) koji je rekao: "Mnogi su Srbi otišli u četnike, a vratili se iz partizana."

    I još jedna njegova 'bodlja': "Da je u NOB-u 1943. bilo toliko partizana koliko ih je 1945. tvrdilo da su u NOB-u bili od 1943. godine, mi bi rat dobili mnogo prije 1945.“

    Ne asocira te ovo posljednje na Domovinski rat i "branitelje" koji su Hrvatsku branili u kancelarijama i inozemstvu ili pak trgovali naftom i oružje prodavajući jedno i drugo i Hrvatima i Srbima.

    Skockaj se lion i skini tu crvenu krpu s očiju jer inače nećeš nikada vidjeti pravu istinu. Ali badava ja to tebi pričam, nije mi ovo prvi put.

    avatar

    23.06.2016. (22:25)    -   -   -   -  

  • NF

    da, šteta, nakon schrödera i blaira socijaldemokracija je i u europi na koljenima, ni nijemci nemaju baš nekog boljeg od milovanovića, a prava ljevica je odavno u nokdaunu...

    avatar

    23.06.2016. (22:33)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Slažem se, NF, ali tako je to u internetskom dobu. Socijaldemokracija počiva na radništvu, proizvodnji i kolektivu., a danas su neki drugi igrači važni, individualisti, virtualni prodavači magle i špekulanti. Ako ljudi, u dalekoj budućnosti, potpuno prepuste proizvodnju ROBOTIMA možda će oni uskrsnuti socijaldemokraciju :-)!

    avatar

    23.06.2016. (22:58)    -   -   -   -  

  • odmak

    Ja konačno glasam ZA. A glasam za MOST.

    avatar

    24.06.2016. (07:47)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    A je si li, odmak, sigurna da će se MOST uopće oformiti kao prava stranka do izbora? Kratak je to period. No, kako se i Živi zid počeo pomalo urušavati, kako ORAH-a ima sve manje a i HRAST-ove smo manje više posjekli za namještaj, možda se pojave neki novi, recimo BRVNO ili Mrtva zid :-)!

    avatar

    24.06.2016. (15:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...