subota, 26.04.2008.

TONAŽA

Malo preuveličavam, ali sam obećala da ću naposati ovaj post, pa da otpočnem...
Čitajući brdo blogertica i komentara shvatila sam kako se nevjerojatno ženske sekiraju headbang(prijevod : zabrinjavaju) oko 2 kile gore, 2 kile dolje. Stoga sam napravila malo istraživanje i prošli tjedan se vagala svakodnevno. Moram priznati, to je jako naporno! Pazila sam da je u isto vrijeme, bez odjeće i tako to da dobijem čim ispravniju sliku kretanja kilaže. Btw. Vagala sam se prije pakta i bila sam 0,7 kg lakša od one kada sam krenula u «eksperiment»!



Dakle što je vaga pokazala:
Pon- početno stanje
Uto- 0,5 kg lakša od početnog stanja
Sri- 1,9 kg lakša ! od početnog stanja
Čet- 1,1 kg teža od srijede
Pet- 0,6 kg lakša od četvrtka
Sub- nema razlike od početnog stanja
Ned- teža 0,2 kg od početnog stanja!!!!


Pa eto tako vam se, drage moje, kreću moje vagane mjere! Totalni shit ! Razlika je ukupno 2 kg u cijelom tjednu! Pa kako da se onda u to uzdam? Nema šanse! Više mi se sviđa to što sam ušla u jedne meni uske hlače i trbuh mi se nije «izlio» preko ruba!zubo Još je sve malo «drhtavo» ali polako... za dugotrajne rezultate dugotrajni napor.

Mala digresija: Zašto naglašavam zdravo mršavljenje?
Jer sam bila na prisilnoj (homeopatskoj) dijeti 6 tjedana i izgubila 8 kg na vagi, a rezultata nije bilo na zdravstvenom planu. Na to su mi odgovorili da moram još 6 tjedana to provoditit rolleyes, ali sam odustala... Preuzak obujam prehrane, bez doviljno vitamina i minerala. No da se vratim kilaži : i tako sam barem bila zadovoljna s 8 kg manje, ali onda polako ali sigurno se vratilo 6 kg do sada!!! nono Dakle, što brzo prođe brzo se i vrati- misleći na kilažu!

Danas ću se izložiti riziku i probati obući bijelu suknju koja mi je prošle godine u ljetno vrijeme savršeno izgledala... Naime gledajuć vagu razlika je u barem 5 kg... a onda opet... možda i nije! (Podržavam teoriju relativnostiyes)



Trenutno imam manju škembicu u odnosu na početak, više energije, osmjeha, sexa, više se šećem (svaki dan barem 3 stanice), a pošto se sprema festival trbušnog plesa više i vježbam koreografiju... Pa mislim da mi zasada dobro ide! A još k tome i uživam i u kolačima (manje, samo probrano društvo!) i vikend ručkovima! finoZa kilažu me nije briga- ne važem se!

Sunčeko na mojem prozorčiću!!! kiss

- 09:03 - Komentari (4) - Isprintaj - #