kolačić madeleine

četvrtak, 18.10.2012.

o aNđelu, jednom







čitam se tako s jednom
posvuda

na fejsu
pa na instagramu,
tweetu,
na blogu.

ponekad se i vidimo
na nekom skupu, ali
tamo kao da se ne poznamo
kao da je nelagoda to što nas
u stvarnosti veze, a ne gomile unutarnjih
riječi i slika koje virtualno izmjenjujemo

i stalo mi isti lik dođe ko poveznica - opet oNa!
djeluje li ta žena sa drugog svijeta jednako
kako je i na ovom radila?
ima li to neki smisao, da li bi se mi koje je
ona "otkrila" trebali naći, povezati, napričati
ili to nije nikakav bitan
znak
možda bi bili otkriven i bez
nje.

tko to zna, sada kad je
sve gotovo.
onako, možda je i bila šansa
da s ufino družimo na nekom
književnom salonu
uz kanape kolačiće
naravno, madeleine vrste
one baš što jako pucaju
na sjećanja.

ovako, svatko nastavlja svojim putem
naletavajući, kao Hansel&Gretel na komadiće
ne kruha već kolačića
kojima nas je minirala
prije nego što nas je ostavila
same.

tomu valjda aNđeli
i služe!



18.10.2012. u 13:53 • 14 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

09.16 (2)
07.16 (1)
07.15 (3)
02.14 (1)
11.13 (1)
10.13 (2)
09.13 (3)
08.13 (4)
06.13 (1)
05.13 (7)
04.13 (5)
12.12 (2)
11.12 (2)
10.12 (1)
09.12 (5)
08.12 (13)
07.12 (8)
04.12 (2)
02.12 (12)
01.12 (1)
12.11 (2)
11.11 (14)
10.11 (12)
09.11 (23)
08.11 (7)

30 sa 10

je temperatura na kojoj
kolačići madeleine.
najbolje uspijevaju.
Vaša vozila prislonite ovdje,
dalje se ide
na Proustov način :
zagrizeš, i odnese te!





Do not copy!
fotke i tekstovi su moji,
osim ako nije drugačije naznačeno.
ako su vam tako dragi
da ih želite
linkati, kopirati ili štogod drugo
mailnite mi!

novi kolačići

oups!






Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se