petak, 12.11.2010.

an arrow from the sun

Ne sjećam se zapravo dana kad sam napisala zadnji post. Previše je vremena prošlo. Bar za moje standarde. Nekako nisam imala inspiracije za pisanje.

Zapravo nisam ni imala vremena. Posve sam se posvetila faksu i učenju. Želim znanje.

Prošli vikend sam toliko dugo čekala da nisam vjerovala da je napokon došao. Prvo Lady Gaga u petak a onda Therion u nedjelju.

Lady Gaga. Što reći. Bilo je savršeno. Možda i presavršeno ali nešto mi je nedostajalo. Vjerojatno zbog mjesta na tribinama gdje sam bila. Nisam čula ljude kako pjevaju baš zbog tog položaja sjedala. I to mi je malo pokvarilo doživljaj.
I ne, nisam došla obučena kao Lady Gaga copy cat. Pobogu.

U nedjelju je bio Therion. Bila sam malo skeptična, jer mi se setlista nije sviđala. Početak je bio fenomenalan, ali sredina...pa recimo to tako da je izvedba bila odlična ali to nisu pjesme koje bih ja odabrala. Kraj sam nažalost propustila. Pozlilo mi je i morala sam otići. Na kraju je ispalo da imam temperaturu i propustila sam predavanja sljedeća dva dana.

Bar sam učila za to vrijeme.

Bila sam na INTERliberu danas ujutro. Bila je gužva. Knjige koje sam htjela kupiti bile su preskupe pa sam odustala. Na kraju smo sestra i ja pokupovale hrpu časopisa tipa Drvo znanja, meridijan i National Geographic. Imale smo toliko vrećica da ih nismo mogle nositi. Heh.

Toliko od mene.

- 19:16 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>