nedjelja, 12.04.2009.

Uskrs

Sretan Uskrs svima kojima te riječi nešto znače.

Zar se svi kršćanski blagdani moraju proslaviti uz medijsku pompu? Čemu zapravo sve to? Ne ograničuje li se kršćanstvo od materijalizma? Barem bi trebalo. Zar je stvarno ljudska pohlepa veća od vjere u Svemogućega?

Čemu darovi kad ne možeš govoriti istinu, biti dobar prijatelj, itd. Čemu to sve?

Čemu toliko hrane kada znaš da neće biti pojedena? Čemu bacanje hrane kada ima toliko njih koji je nemaju?


Budite iskreni i stvarno činite ono što bi htjeli da drugi čine vama.

- 12:36 - Komentari (10) - Isprintaj - #

srijeda, 01.04.2009.

Smile

Izgubila sam ga. Onaj osjećaj. Onaj osjećaj kad znaš da dolazi proljeće i da slijede topli i dugi dani provedeni sa tebi najdražima. Osjećam samo hladnoću kako mi teče krvotokom ne obazirući se na napade topline kada radim, kada sam s osobama koje su mi najdraže.

Previše sam vremena provodila s onima kojima nije stalo do mene. S osobama koje su me nesvjesno trovale. S osobama punima sebe i svojih laži. S osobama koje misle da je problem u meni. U meni problem nikada nije ni bio.

Vjerujete li u nadprirodno? Vjerujete li da postoje osobe koje mogu znati što netko osjeća u određenom trenutku? Vjerujete li da postoje osobe koje vam mogu reći sve o vama na temelju jednog razgovora? Vjerujete li da postoje osobe koje kad kažu Hvala, Sretno to stvarno i misle? Vjerujete li da postoje osobe sa iskrenim osmijehom?




- 18:46 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>