voltaren https://blog.dnevnik.hr/voltaren-salt

srijeda, 02.10.2013.

Popis

Jesam zamišljala što bi se sve moglo izvoditi na igralištu svemirskog plovila. Ali kako se sjetim neke nove ideje, dogodi se da zaboravim staru, pa je možda dobro postaviti jedan post ispod kojeg bi se moglo zapisivati onako kako se čega prisjetimo. Mogla bi vremenom ispasti mala enciklopedija :)

Na primjer:

- Skrivanje i nalaženje po svim onim kilometarskim ventilacijskim tunelima.

- Vrtjeti se u kapetanskoj fotelji na komandnom mostu.

- Vozikati se gore-dolje (ili kako se to već zove kod umjetne gravitacije) onim super brzim liftovima... to je već samo po sebi zabavno, a tek zbog onog posebnog švuššš zvuka kod otvaranja i zatvaranja vrata lifta... zakon, to se može raditi cijelo prijepodne bez prestanka. Nisu ni stubišta loša, ja sam eto luda za stepenicama, ali ne znam koliko ih zapravo ima u međupalublju. A ima li u tvojoj zgradi lift?

- Kao i kod svih drugih poslova, sigurno je ponekad dosadno biti i kapetan, ali - kapetan ima glavni daljinski! A zamisli samo kako bi bilo dobro zadati ovakve koordinate - cijeli će se brod rotirati u mjestu oko svoje osi sve dok se posadi dobro ne zavrti u glavi baš kao u najluđem lunaparku! Ha?

- Kad smo već u luniću, ti ćeš se sigurno odmah sjetit utrkivanja pomoćnim kapsulama izvan broda.

- Svi oni dugački bijeli hodnici zapravo su idealni tebi za trčanje ili vožnju biciklom, ambijent je baš minimalistički kako ti voliš.

- Svi oni dugački bijeli hodnici zapravo su meni idealni za popravljanje te sterilnosti crtanjem i oslikavanjem zidova svim mogućim tehnikama. Ionako imamo tehnologiju koja to može očistiti u trenu.



02.10.2013. u 22:56 • 2 Dijagnoza?#^

<< Arhiva >>