Image and video hosting by TinyPic Ich Liebe Tokio Hotel

Ich Liebe Tokio Hotel

četvrtak, 30.04.2009.

Tko će drugi nego ja...

... prvi objaviti slike i tekst iz časopisa BRAVO....
Pa da ne duljim evo 2 stranice našeg BRAVA:

Trenutno su dečki iz benda Tokio Hotel u 'leru' kada je pojavljivanje u javnosti u pitanju:nisu nastupali poslijednjih mjeseci,nema novih pjesama,ne pojavljuju se u javnosti...
Bill(19),Tom(19),Gustav(20)i Georg (22)strateški su se povukli.Naime,ova četvorka iza kulisa priprema veliki događaj i planira zablistati u 2009.godini!Zbog toga se već sada počinju zagrijavati...Novi album ovog superbenda samo što nije.''Nadamo se da ćemo album završiti najviše najviše za šest tjedana''objašnjava TH producent David Jost u intervjuu za BRAVO.''Ipak,nećemo ga objavljivati prije proljeća.''Uostalom,Tokio Hotel planira s ovim albumom osvojiti svijet naprečac i to tako što će se CD u čitavom svijetu pojaviti u isto vrijeme:u Njemačkoj-na njemačkom,a u ostatku svijeta na engleskom jeziku.''Umjesto u našem studiju u Hamburgu,snimali smo u Los Angelesu.''priča Jost.Tamo bi se trebali napraviti završni miksevi pjesama.Ipak,Bill i Tom još nisu zadovoljni postignutim.''Prošlog tjedna napisali su dvije nove pjesme'',otkriva njihov producent.Njih dvojica su u svojoj novoj gajbi u Berlinu napravili hrpu demo-verzija.Ipak,dečki su pod stresom zbog čestih putovanja tijekom posljednje tri godine,pa baš i nisu raspoloženi za dugi let do LA(piše Los Angelesa ali mi se na da pisati)(traje oko devet sati.''Vesele se svakom danu koji mogu provesti u Njemačkoj'',otkriva Jost.Upravo zbog toga sada se moraju osloniti na mogućnosti moderne tehnike.''Obje pjesme napravili smo zajedno,preko videolinka'',objašnjava David Jost za BRAVO.''Idućeg dana Bill je stao pred mikrofon u studiju u Hamburgu,a mi smo ga u Los Angelesu snimali na ISDN-u.''Za sada gotovo već 20 novih pjesama,od kojih će se samo 12 naći na novom albumu.TH dečki dali su gas i na privatnom planu.Naime,Bill i Tom su tajno,bez mnogo pompe,kupili dva atraktivna automobila.Tom je izabrao sivi Audi Ru(oko 114.000 eura),modernu sportsku varijantu koja može ići i do 301 km/h.Bill se zadovoljio sa 205 km/h,što je brzina koju postiže njegov bijeli Audi Q7(oko 70.000 eura).TH blizanci nisu iskeširali punu cijenu za svoje skupe igračke:''Poznate face imaju VIP popust kod Audija,tako da plaćaju oko 70%cijene'',otkriva insajder.Možda će TH dečki upravo u ovim mrak modelima brže osvojiti čitav svijet,kako planiraju...


A sada slijedi slide sa slikama(sama sam slikala pa možda neće biti tako vidljivo):




- 15:52 - Komentari (7) - Isprintaj - #

TOKIO HOTEL DOWNLOAD DAY:

New fan action-Download day samo za Toma!

Ne da mi se pisat pa evo ovo sam uzela odOfficial TH cluba CROATIA!!!:

Pa krenimo:
28.4.2009. Nova fan akcija! Ali ovog puta na svjetskoj razini!
Ideja dolazi iz Francuske - http://tokiohotelsekunde.forumandco.com ( da, znamo da ovoga trena Francuska i nije u najboljem svijetlu u TH svijetu zbog stalkerica ali svejedno, cure ne odustaju! ) a glasi: održati jednu fan akciju na svjetskoj razini!

Svi već znaju situaciju s Tokio Hotelom te stoga želimo održati VELIKI DOWNLOAD DAN pjesme An Deiner Seite ( Ich Bin Da ) ili By Your Side. Cilj nam je da se podigne prašina oko te pjesme i da ju dovedemo na same vrhove Top ljestvica. Ako akcija bude uspješna, Tokio Hotel će to sigurno znati cijeniti.
A sigurno se pitate zašto tek sada, na vrh Top ljestvica želimo dovesti pjesmu koja je dostupna već dvije godine? Izabrali smo ju upravo zbog teksta.

Ova fan akcija ne dopušta da se proslavi samo par fanova ( jer u nekim akcijama bilo je i takvih slučajeva. Da se pročuje za samo jednog fana a koji bi zapravo bio ništa bez cijele mase fanova koji su pomagali )
Znamo i da su trenutno zahlađeni odnosi među fanovima diljem svijeta i nadamo se da bismo ovom akcijom mogli to barem donekle promijeniti i pokazati da nas ujedinjuje upravo ljubav prema glazbi Tokio Hotela!

Download dan održati će se 16. svibnja 2009. godine. Ukoliko bude kakvih promjena, biti ćete obaviješteni upravo ovdje!

Hvala svima koji će se odazvati!

I hvala bogu dan prije ja se vraćam sa izleta!!!!


A evo i još jedne fan akcije:
http://tokiohotelsekunde.forumandco.com

Nadam da ćete svi sudjelovati u obadvije Fan akcije!



Pozz svima!!!=)






- 13:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 29.04.2009.

BRAVO.de - BLIZANCI PROGOVORILI!!! I INTERVJU SA STALKERICAMA

Tom progovara o ludoj djevojačkoj bandi koja proganja band:
"Ovo više nije zabavno!!"

Ništa više nije zabavno!
Tokio Hotel strahuju za svoju obitelj.
Ekskluzivno za Bravo, Bill i Tom razgovaraju o djevojačkoj bandi koja ih uhodi!
Tokio Hotel su zarobljeni od strane zamaskirane bande!

Više od pola godine Billa (19), Toma (19), Gustava (21) i Georga (22), njihove obitelji i prijatelje prati grupa Francuskih djevojaka koje se nazivaju "les afghanes on tour". Vrjeđaju ih, prijete im i napadaju ih!
"Ja sam otišao tako daleko da sam prošlog tjedna"
Tom je izgubio kontrolu na Hamburškoj benziskoj stanici i udario 21godišnju članicu bande Perrine.D u lice.
Sada Kaulitz blizanci Bill i Tom prvi puta razgovaraju o tome što se dogodilo: "Mi smo se navikli na činjenicu da će uvijek biti stalkera", Bill ekskluzivno za Bravo. "Ali kada napadnu našu obitelj, prešli su granicu. Tu zabava prestaje!"

Što se dogodilo?
Početkom Travnja "les afghanes on tour" su napale majku Toma i Billa u Hamburgu. Kako bi prikupila dokaze protiv stalkerica majka Billa i Toma je fotografirala djevojačku bandu svojim mobitelom. Djevojke su poludile nakon toga, zgrabile su ju i izbile joj mobitel iz ruke. Majka ih je prijavila policiji.
To nije prvi slučaj! I druge djevojke (valjda fanovi) su napadane od bande: "i mi smo to čuli", kaže Bill, "To je dakako nenormalno. Ne razumijem što se događa u umovima tih stalkerica. Nešto takvo treba zaustaviti", pjevač nastavlja.

Mnogi fanovi se sada boje za svoje ljubljene (tako je pisalo..misle na dečke iz TH). Misle da će sada band biti ljut na sve fanove: "Ne, nikako", Tom objašnjava.

"Fanovi se ne bi trebali brinuti oko toga. Nikada ih nećemo staviti u istu kutiju s tim stalkericama. Ne možemo smatrati svoje fanove odgovornima za postupke nekolicine nenormalnih djevojaka. Obrnuto: mi smo sretni što nas naši fanovi toliko podupiru".

Neki fanovi TH sada podižu stvar na drugi nivo: Počinju lov na teror-bandu! Mnogi se udružuju na Internetu i "RockStarStephi" kaže u svom youtube videu da ona i njeni prijatelji planiraju napad na "afghans" grupu. "Mi se želimo odvesti u Njemačku i zapaliti im pod nogama", kaže ona.
Također, u drugim videima možete naći izraze kao "Pronaći ćemo vas kučke" i "započnimo lov".

Rat između fanova i stalkerica?
"les afghanes on tour" su se sada iz straha zaključale u kuću", kaže nam izvor. Ali to ne daje utjehu Billu i Tomu.
Oni bi sada zapravo trebali biti u LA-u have been sa producentom David Jost (36), kako bi snimili još vokala i gitarskih djelova za svoj treči album.
Iz straha da će se stalkerska banda ponovno približiti njihovoj majci, oni su otkazali put.

-Kada budu imali na pismeno od policije da se "les afghanes on tour" ne smiju približiti njihovim obiteljima i članovima banda, Tokio Hotel će ponovno otputovati u Ameriku i dovršiti album.
David Jost: "odvjetnik triju od članica "afghanes" je kontaktirao odvjetnika Billa i Toma. Predložio je da se dogovore izvan suda. Predstavnici su se složili pod uvijetom da se one više neće približavati bandu. Primili smo vijesti da su "les afghanes on tour" potpuno odbile prijedlog",kaže David Jost . "prema mojim informacijama mi imamo tužbu samo protiv jedne od stalkerica". "Ovom teroru se još ne vidi kraj....."

Fanovi žele rat!
Ludost! Na internetu je pokrenut cijeli pokret mržnje protiv bande. Na nekoliko foruma i na youtube-u fanovi se udružuju kako bi krenuli protiv stalkerica. "sada je red na nas, osveta je slatka" Fanovi žele zaštititi Gustava, Georga, Toma a Billa od drugih napada....

Novi Tokio Hotel album?
"Ja sam veliki fan TH-a i mislim da su oni najbolji band na svijetu!
Ja također znam sve o dečkima. Iako, još uvijek je jedno pitanje neodgovoreno: kada će novi Tokio Hotel album biti izdan?"
Michelle L. email.
Bravo Info: Zapravo album je trebao biti izdan na proljeće. Ali je izlazak pomaknut na ljeto. Također ime albuma još uvijek nije poznato.
©BRAVO
Prijevod (News Blog)


Spikerica: One se nazivaju "Les Afgans on tour" vole biti sakrivene i imaju općenito ne lijep način pokazivanja svoje privrženosti.
Spiegel TV je uspio razgovarati sa djevojkama. Uvid u perverzne načine obožavanja

Prošlog petka u Hamburgu: Proganjanje Vip-a
Stalkerice:Bili su ovdje. Parkirali su tamo
Nisu tamo više.Otišli su. Mislim da su čuli da dolazimo

Spiker: One traže bijeli SUV. Vozač : Tom Kaulitz, gitarista banda Tokio Hotel
Popularne Njemačke rock zvijezde se penju po internacionalnim ljestvicama i osvajaju srca bezbroj djevojaka. Mnogi fanovi žele biti blizu svojih idola. Na DVD-u oni pričaju o pretjeranoj količini obožavanja od strane fanova

Tom: Naši fanovi su specifični. Nije ih jebeno briga gdje se mi nalazimo, dali je to nekakav jadni događaj ili koncert - oni su uvijek tu za nas. Teško je šetati po ulici kao svi ostali. Kada mi to radimo, mi se prerušimo. Ja sakrijem svoju kosu i...oh, ne mogu reči sve, tada će me svejedno prepoznati.

Ovih pet djevojaka su najradikalniji od fanova.
njihov cilj: neprekidno promatranje glazbenika. ( zato su ispalile kada su blizanci odlučili da žele mir )

Perrenie D. : Ono što je tako posebno u Tokio Hotel svijetu je što ih fanovi žele vidjeti uvijek i pod svaku cijenu.
Što ih više vidiš sretniji si. To je na neki način natjecanje da ih vidiš što je više moguče. Neki fanovi čak broje koliko puta su ih vidjeli ( vi niste fanovi -_- )

Spiker : Djevojke skrivaju svoje indetitete kako bi uhodile band anonimno.
Na Internetu one se nazivaju "Les Afgans on tour".
Umijesto ljubavi, one glazbenicima obećaju da će im život pretvorit u noćnu moru.

Luda jurnjava na Auto cesti

Stalkerica: Vozi brže ! Vozi brže ! Da li je to on ?
Da to je on! Ostani blizu.
On dolazi! On dolazi!

Spiker: I zbilja to je Tom Kaulitz. Ovaj puta u crnom SUV.
Djevojke ćak i snimaju svojim mobitelima ružnu prepirku sa majkom gitariste.

Simone: Gubi se! Gubi se!
Stalkerica: Mi ćemo zvati policiju! Ti si luda! Mi ćemo zvati policiju!

Vrhunac ovih svih proganjana dogodio se na benzinskoj stanici u Hamburgu.
Izmaltretiran i preplavljen osječajima zbog prevelike " pažnje fanova ", Tom Kaulitz je navodno bacio cigaretu na na te djevojke. Francuskinje su reagirale: ona je ugasila cigaretu na prozoru njegovog auta. Situacija se pogoršala.

Perrenie D. : On je došao do mene i udario me. U lice, jednom, i tada sam pala na zemlju. Lupio me još jednom, također u lice ( šta sere ...pola lica bi joj bilo plavo )

Spiker : Djevojke su podigle tužbu protiv njega zbog kriminalnog napada. Posavjetovale su se sa odvjetnikom.

Odvjetnik: Možeš li mi reči što se dogodilo te večeri na benznskoj stanici? Koliko ozljeda si dobila zbog udaraca ?

Perrenie D. : Na oku...i nisam mogla čuti. I uvijek mi je na uhu ( ???? valjda bol...umišljena...) ...i leđa me bole ( Oskara molim )

( Ne kontam ovaj dio mislim da nije dobro prevedeno sa Njemačkog ali nešto kao da su balistički dokazi protiv Toma ćak iako su one izazvale to.)

* prijevod pisma koji već znamo

Spiker: Čini se da neće biti dogovora izvan suda. Također, karijera TH je zaustavljena.

Bravo lik: Posljedice su takve da se band selio nekoliko puta, samo da bi imali malo mira i tišine. Trebali bi biti u LA gdje su htjeli dovršiti svoj album, ali to se neće dogoditi sada. Rekli su da ne mogu napustit Njemačku sada, ne mogu ostaviti svoju majku samu. Žele ju zaštititi. Žele biti s njom i boje se za nju. Njoj su djevojke prijetile. To je ozbiljna situacija za njih.

Spiker: Menagment TH-a sada želi tužiti djevojke, optužuju ih za stalking.

Neke djevojke su već napustile bandu. Katharine i Melanie smatrale su da su događaji od prošlog tjedna ( predprošlog sada ) otišli predaleko.

Katharine: One su shvatile da to plaši glazbenike kada su zamaskirane i ne mogu ih prepoznati. Djevojke misle da je to zabavno. Ćak su kupile bijele maske koje ih trebaju podsječati na ubojice iz Amerike, i počele su ih nositi dok ih progone. Vidjele su da ih to plaši, i djevojkama to daje zadovoljstvo, njihova bol.

Spiker: U petak djevojke su odbile pomirdbenu ponudu od menagmenta. Uvijet je bio da ne prilaze bandu. To za njih ne dolazi u obzir.


- 12:20 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 28.04.2009.

Nowi post....

Frendica mi kaže da pišem malo postova pa evo da njoj moj blog ne bude jadan...
Za početak evo jedne slikice koja me podsjeća na tužne dane.....

Image and video hosting by TinyPic
Pa ja sam pravi fan!

Image and video hosting by TinyPic
No comment...(ja sam prekrižila)

Pa krenimo dalje jer ne želim razmišljati o tome...

Evo par igrica od th-a:

http://www.paperdollheaven.com/game/650/Bill_Kaulitz_.html

http://www.pictogame.com/en/play/game/QtECUQgGMU1Y_bill-kaulitz-game

http://www.pictogame.com/en/play/game/zdhFmifZr7EM_kiss-bill-kaulitz-from-tokio-hotel

Sada mi počinje Marina na RTL pa idem bokić!







- 13:28 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 26.04.2009.

Danas...

koncert od Beyonce na koji ne idem(crycrycrycryheadbangheadbang)!!!!
Također nađem ja jednu sliku(uzela sam je od Tom&Ja)
Image and video hosting by TinyPic
Wtf?Tu bi kao Tom trebao matletirati Billa....i to samo zbog toga što je ''udario'' neku curu(luda)!Za mene jednog fana ovakve slike su uvredljive!A pogotovo zato što se zbio taj
kako svi zovu skandal oko njega i neke lude cure!Je li to normalno????

Dodatak na post:

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]


Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]
- 11:35 - Komentari (9) - Isprintaj - #

petak, 24.04.2009.

STALKERICE ŽELE POMIRDBU !!!! i TOMOV NOVI IZGLED!!!

Stalkerice se žele izvuči!!!! Odvjetnik koji predstavlja sve 4 stalkerice u slučaju Tokio Hotel protiv stalkerica je predložio Tomovom odvjetniku nagodbu, Perrenie će odbaciti optužbu za fizički napad ako oni odbace sve optužbe protiv njih (fizički napad na njihovu mamu, uhođenje, prijetnje, uništavanje privatne imovine, ulazak na privatni posjed ...)

David Jost je rekao: Samo pod uvijetom da se one više nikada ne približe TH ni njihovim obiteljima i prijateljima

* Očito je da nemaju dokaza protiv Toma, izgleda da se na snimci stvarno vidi da je ona gurnila Toma prva. Što se mene tiče NAKON SVEGA !! Godinu dana njihovog neprekidnog maltretiranja!!!! Trebali bi ih strpati u zatvor!!!! Zaslužile su!!!Kako su samo umišljene!

Image and video hosting by TinyPic
Pa evo i jedne zanimljive slike ovako sada izgleda Tom Kaulitz!
- 18:14 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.04.2009.

Hi!

Ništa vam ne pišem jer nemam o čemu!
Pa zato vam stavljam neke slikice itd.:
Image and video hosting by TinyPic
Bill:Ja stvarno ne znam što da vam kažem!Ova prostorija je tako dooosadna!!!
Image and video hosting by TinyPic
Što je tako smiješno Bill???
Image and video hosting by TinyPic
Je li vi razumijete što nam Bill želi reći??
Image and video hosting by TinyPic
Ne izgleda li Tom ovdije malo....ženskasto??
Image and video hosting by TinyPic
Kad narastem bit ću prodavač....
Image and video hosting by TinyPic
Šta je ovo??Koji je ovo novi ples???Bill će nam to bolje objasniti!

NEKI NAŠI TOKIJEVCI SU JAKO TALENTIRANI NA PRIMJER:

Image and video hosting by TinyPic
Gustav-kad narastem bit ću maser!

Image and video hosting by TinyPic
Tom lijepo pleše ali...nije ga baš ugodno gledati!Ha-ha-ha!!!

Kada me Gustav straši:

1 slika-1000 riječi:

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
ZLOČESTI GEORG!!!!

Image and video hosting by TinyPic
Zašto nije lijepo Billa vidjeti na kiši???Jer izgleda kao strašilo!

Image and video hosting by TinyPic
Što je unutra???Pjesme?Mikrofon?Tomova gitara koju je ukrao?Sjenila?????

Image and video hosting by TinyPic
Dobre haljine dečki....ha-ha-ha!

Image and video hosting by TinyPic
Tom:*Da mu barem sada nestane glas a ne usred koncerta!Lijepo pjeva ali ga nije ugodno slušati...*
Bill:*Baš mrzim kad snimamo pjesme!Zbog Toma koji užasno svira gitaru*

Image and video hosting by TinyPic
Dva Billa?????

Image and video hosting by TinyPic
Bill:Ne vuci me glupačo!!!!Miči te ručetine s mene!!!

To bi bilo to!!!Nadam se da ste uživalu u svakoj slici i komentaru!Bye!

P.S:Sve što sam napisala ispod slika ne mislim da me netko ne bi optužio!











- 19:53 - Komentari (14) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.04.2009.

Početak škole:

Da,da...mislim da svi dobro znate što se dogodilo!
Ja sam opet sjela u svoju klupu!I odmah jedna petica(priznajem
na vjeronauku zaradiš jednu samo zato što gledaš film)!
Vjerujem da je i vama dobro započela nova školska ''avantura''.
Ispričali smo se i ispričali...i naravno došli do priče u kojoj moje frendice
vrjeđaju Billa!Nešto je na YT(YouTube)moja frendica natipkala o Billu i
kako kaže dalje smijala se do suza!Meni to uopće nije smiješno,zato sam
joj prijetila(iz šale nisam ja takva)da ću je prebiti!
Ma nasmijala se!I da jedna moja frendica pravi se cool jer je postala
pakerica.Još jednom wtf?Jesu li to moji stari prijatelji iz učionice!
A za razliku od njih naša učiteljica bila je dobra(a zapravo je bezobrazna i agresivna)...
Hm,nešto su mi svi čudni u zadnje vrijeme....

Pa...to bi valjda bilo sve...Bokić!

Miss Gabriella

Dodatak na post:

Ovo će mnoge zanimati:
Na Google sam napisala Tom Kaulitz.I našla ja nešto jaaako zanimljivo:Who is Tom Kaulitz dating?
Jeste li znali da je bio sa LaFee 2005.godine???Pored nje je Ann-Kathrin ali nije važna...
Nisam sigurna je li istina ali tko zna...
- 21:05 - Komentari (8) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.04.2009.

Istina ili ne?Pitanje je sad!

Kao što naslov govori!
Sada nakon što se pročulo da je Tom ''udario'' neku ženu, na svim blogovima sada stoji naslov kao '' Tom, verzeihen Sie mir, bitte'' i slično.U tim
nam postovima vlasnici blogova pišu kako Tom zapravo nije udario tu ženu nego su to četiri djevojke koje stalno prate naše Tokiće kud god krenuli.
One stižu iz Francuske a njihova ''grupica'' zove se Les afghanes on tour(na hrv.Afghanen na turneji).Koje lude žene.Eto zašto nije dobro biti
slavan!Svi su LJUBOMORNI na tebe!!!Pa ja mislim da je najbolje da svi Toma ostavimo na miru da se sredi.Ipak ovo su bili najteži dani za njega!
Ali ja svejedno nisam sigurna u te pričice.....ali ipak nisam ja loša osoba i zlopamtilo pa da drugome želim zlo!To pogotovo poručujem curi koja se u kommovima potpisuje kao
Zabrane su Zabrane.

Do idućeg posta:vaša draga Miss Gabriella!

- 21:15 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 18.04.2009.

Je li me vi kužite ljudi???

Neću reći tko ali jedna cura mi priča kako ja nisam TH fan!
Sad bi joj rekla ne znam što!Pa ona misli da je TH fan!Neka
se malo zapita!Trebali bi smo svi biti jedna ekipa a ne se
svađati i jedan drugome govoriti da nismo fanovi samo
ako se šalimo???Je li to uopće ok?
I da danas sam prvi put bila u planetariju(ma astro centar se otvorio blizu pa smo ja,mama i tata išli)!
Mljac!Pizza mi je gotova pa ću vam o planetariju pričati u sljedećem postu koji slijedi uskoro!
Bok!
- 20:34 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Što da kažem...

Taj luđak od Toma Kaulitza udario je neku ženu na benzinskoj postaji u Hamburgunonononoheadbangmad!Sada znate moje raspoloženje a Tome kada te vidim headbangbang!Ma šala mala!Ali ja se više bojim biti fan(ma ostat ću ja zbog Billa,Gustava i Georga)...Ma ako smo izdržali njegovu promjenu frizure
onda možemo i ovo!Do sljedećeg posta wavemah!
- 15:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 17.04.2009.

Frka oko albuma...

1.IME ALBUMA???
Image and video hosting by TinyPic
''My hotel''???Je li to službeno ili nije?To piše u nekom časopisu....
2.ALBUM 30.6.???
Image and video hosting by TinyPic
Što oni nas zezaju ili.....Ma to su samo nagađanja!

Trebali bi smo mi Tokiće osobno pitati....barem ne bi bilo problema....

Bok!sretan
- 17:53 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 14.04.2009.

Ja u dizajnerskim vodama...ha-ha-ha

Dobila sam pohvale za svoj dizz,pa sam odlučila napraviti blog s dizajnima(samo TH)!
Evo vam link pa ga posjetite!sretan
ovdije
- 19:53 - Komentari (7) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.04.2009.

Sretan Uskrs!

Uz uskrsnu šunkicu želim vama i vašima Sretan Uskrs!
Bila sam na misi(vratila sam se prije 20 minuta)...
Pa još jedanput SRETAN USKRS!!!!

EVO SLIKICA!



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics
- 11:37 - Komentari (14) - Isprintaj - #

subota, 11.04.2009.

Sviđa li vam se?

Eto napravila sam svoj vlastiti dizz.Donji dio nije baš uspio ali ja sam zadovoljna.
Želim zahvaliti XxoMuSiCoxX što je stavila turorial na svoj blog i punno mi pomogla zato u linkove
stavljam nju i njen banner...Posjetite ju!
- 20:53 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.04.2009.

JEDAN SLIDE I NEVJEROVATNE SLIKE

I.=SLIKA:TOM OBOJIO KOSU U CRNO???
Image and video hosting by TinyPic
Ma možete vi to zamisliti???
II.=I VI RAZVESELITE SVOJE BLIŽNJE
Pa naravno opet Uskrs.Ja i baka se bacile u rađenje čestitaka...pa evo svih koje smo napravile:


Napravile smo ih od salveta(izrezale smo dio i zaljepile) i glittera...a dobro i od flomića...


PA ZA SADA TO JE TO!
- 15:39 - Komentari (12) - Isprintaj - #

ZA BOLJI USKRS

UREDILA SAM NEKU SLIČICU.SAMO JE KOPIRATE I SPREMITE!!!SRETAN VAM VELIKI ČETVRTAK!
Image and video hosting by TinyPic
- 13:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Bill se javlja ravno iz studia!!!

- 11:50 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 08.04.2009.

NAPOKON I TAJ DAN

MA ETO POČELI PROLJETNI PRAZNICI DANAS TOČNO U 17.05.DA,DA...ZNATE ŠTO SLIJEDI
VIŠE POSTOVA(A NADAM SE I VIŠE KOMMOVA)!PA TO BI BILO TO!BYE
- 17:27 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 06.04.2009.

SAZNALA SAM!!!!

Njihov album....izlazi....26.lipnja!!!!!!!!!!!!!!!!
Napokon sam saznala!!!
Ma ljudi neopisiv osjećaj!!!
Nadam se da sada mnogi očekuju dolazak albuma(a i kraj ove školske godine...)!!!!
Do slijedećeg posta bye!!!
- 21:38 - Komentari (10) - Isprintaj - #

NE ZNAM ŠTO DA PIŠEM??

Od jednom toliko puno vijesti o Tokićima a sada...ništa kao da je sve nestalo!!!
Ljudi uopće ne znam o čemu da pišem...Nema ni kommova više!!!Ma najbolje da
sačekam te vijesti uskoro i novi album...pa....bye!=)


- 18:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 04.04.2009.

Kiša pada...

Dragi čitatelji!
Vrijeme u Rijeci:KIŠAcrytuzanrofl
A za prošli post sve sam prepisala iz BRAVA...
Ma ljudi nisam čula(još nisam ni postala fan)!Zato oprostite mi!
Nadam se da će ova glupa kišetina prestati!tuzannoups...grmljavina!
Ljudi ja vam brže pišem ovaj post da me struja ne strese!
Zato bok!
- 20:08 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 03.04.2009.

Bill Kaulitz ne pjeva uživo?

Menadžer njemačke grupe Tokio Hotel odbacio je optužbe celebrity blogera Pereza Hiltona
da je Bill,pjevač grupe, folirant i da je lažirao sve koncerte po Sjedinjenim Američkim Državama!Perez
ga je još nazvao i 'internetskim derištem'.Sve je počelo kad je Perez za Tokio Hotel
rekao da su ''jadni'' i da Bill Kaulitz ne pjeva uživo na koncertima!Menadžer grupe Davis Jost
rekao je da su sve te optužbe obična glupost, da se bend 'ubija' od sviranja i da Bill, dakako,pjeva uživo.''Svatko tko je bio na koncertu Tokio Hotela, to zna''kaže Jost.

A vi mi dragi čitatelji recite svoje mišljenje...i pogodite od kuda sam izvukla ovaj članak...odmah ga stavljam u linkiće!
- 20:20 - Komentari (21) - Isprintaj - #

U čast 202 komentara!

Ma vi ste najbolji u ova četiri mjeseca skupila sam 202 koma(moglo je i još ali nema veze)!
Pa ovo je i pedeseti post tako da i to proslavimo!Još malo Uskrs...No naravno čestitat ćemo si tek na Uskrs!
A ja bih voljela postići 303 koma,pa 1000 komova itd...
A sada videi:






Do pedeset i prvog posta...Anrede(Pozdrav-pozz)
- 13:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.04.2009.

Dragi moji:

Pa samo da vam javim izašao je novi BRAVO i veeeeliki TH poster...također su i u BRAVO posteru tako požurite na kioske!
- 12:01 - Komentari (7) - Isprintaj - #

srijeda, 01.04.2009.

OD SADA I MUZIKA NA MOM BLOGU

SAMO DA JAVIM MUZIKA JE OD SADA NA MOM BLOGU ALI JE MORATE PRONAĆI I POKRENUTI....
PA UŽIVAJTE U PRVOM APRILU DOK JOŠ MOŽETE BOK!=)
- 13:27 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.