Image and video hosting by TinyPic Ich Liebe Tokio Hotel

Ich Liebe Tokio Hotel

četvrtak, 02.02.2012.

Blog??

Ovo je sramotno, i toliko me sad stid što uopće pišem ovaj post. Prije sam bila toliko posvećena ovoj stranici, a sad sam je se jedva i sjetila!
U međuvremenu, dok nisam pisala postove ovdje, našla sam neko novo društvo na mtv.com.hr. Svi su simpa tamo, čak sam se i sa dvoje njih našla prije jedno dva tjedna u Zagrebu. Počela sam svirati gitaru, iako mi baš najbolje ne ide još uvijek, ali budem se popravila xD Počela sam više slušati Rihannu, koju sam zapravo oduvijek voljela, ali sad sam baš ono, pravi iskreni fan. Novi album joj je strava *____* Zavoljela sam i Elemental i još par naših domaćih bendova.

Jednog jutra, ja se probudila, i kad ono Billova nova slika... pa hajde da vidim čega ima novog kod njega.. kad ono Bill sa prljavo plavom kratkom kosom, bradom i naočalama. Iskreno ću vam reći da sam se zgrozila.. i još dan danas ne vjerujem da je to on....Ne mogu se pomiriti s činjenicom da je on sad.. odrastao? Stalno se tješim... to je samo faza... proći će on kroz to... opet će biti onaj stari... a što ako neće? Eh to je retoričko pitanje na koje ne mogu (a možda ni ne želim) dobiti odgovor..

Pročitala sam neki dan da im je album najavljen za proljeće ove godine.. Pitam se hoće li to biti tako, jer već naveliko odugovlače. Mislim da tim dugim pauzama samo gube fanove, pola mojih prijateljica koje su ih slušale sada su se prebacile na One Direction, Selenu i Biebera. Ja sam im rekla da onda nikad ni nisu bile pravi fanovi,ali što je tu je....

Mislim da je ovaj post nakon nekoliko mjeseci više nego dosta zasad. Ja odoh učiti kemiju za natjecanje. Stavit ću još par pjesmica za koje sam zagrižena ovih dana.










E da, najvjerojatnije idem na Pepperse ^^ ostvarenje snova :'D

Tschüss! wave
- 12:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.