Team Sport

četvrtak, 06.03.2014.

NHL - Završio trade period



Završen je NHL trade period za ovu sezonu i momčadi će s ovim postavama pokušati osvojiti Stanley Cup.

Na kraju je Martin Brodeur ostao golman New Jersey Devilsa, Ryan Kesler je i dalje centar Vancouver Canucksa, Mike Cammalleri je još uvijek Calgary Flame, a Paul Stastny će još neko vrijeme biti igrač Colorado Avalanchea.

Ipak najveća priča ovog zadnjeg dana prijelaznog roka bio je šokantni trade između Tampa Bay Lightninga i New York Rangersa.

Te momčadi su zamijenile svoje kapetane.

Kanadski reprezentativac i omiljeni igrač navijača Lightninga Martin St. Louis je od jučer član New York Rangersa.

Istovremeno reprezentativac Sjedinjenih Država i omiljeni igrač navijača Rangersa Ryan Callhan je od jučer član Tampa Bay Lightninga.

Uz Callahana u Tampu Bay sele i pick prve runde na draftu 2015 i drugi pick na draftu ove godine, koji će postati prvi pick ako Rangersi ove sezone dođu do finala Istočne konferencije.

Ovaj trade je bio fascinantan iz više razloga:

- Radi se o zamjeni kapetana između momčadi koje su kandidati za naslov Stanley Cupa

- St. Louis je ove sezone postigao 61 bod iz 62 utakmice, te je lani osvojio Art Ross Trophy (dodjeljuje se igraču koji je osvojio najviše bodova u regulatnom dijelu sezone)

- Za Callahana se vjerovalo da će potpisati novi 6ogodišnji ugovor sa Rangersima, međutim ti su pregovori pukli u utorak kada Callahan nije htio odustati od dijela ugovora u kojem bi pisalo da ga Rangersi ne mogu tradeati, a kako mu je na ljeto isticao ugovor, Rangersi su bili prisiljeni na trade

- St. Louis je bio nezadovoljan u Lightningu i tražio je trade samo i jedino u Rangerse, možda i zato je jer ga Steve Yzerman, generalni direktor Lightninga i kanadske reprezentacije, izostavio s prvog popisa putnika za Soči

- Trade se dogodio isti dan kada se najveća zvijezda Lightninga, kanadski reprezentativac Steven Stamkos, konačno vratio u momčad nakon loma noge


Callahan je izjavio da je bio šokiran kada je saznao za trade, da je bio uvjeren da će ostati u Rangesima:
"Uistinu sam vjerovao da ću ostati u Rangersima, da ćemo se dogovoriti. Govorio sam cijelo vrijeme da želim ostati ovdje i da želim potpisati novi ugovor s Rangersima. Ali nažalost ovo je isto dio posla i moram se nositi s time. Nismo se mogli dogovoriti i moram napustiti New York, ali pritom nemam jednu lošu riječ za reći protiv Rangersa."

St. Louis je odmah odletio iz Tampe Bay u New York i bio u postavi Rangersa tu večer u porazu protiv Toronto Maple Leafsa.

Yzerman je izjavio:
"St. Louis je bio jedan od najboljih igrača u povijesti Lightninga, ali danas smo morali ispoštovati njegovu želju.”

Tako će sada Ryan Callahan probati osvojiti Stanley Cup s klubom iz Floride, dok će St. Louis probati ostvariti isto u momčadi u kojoj je želio igrati.

U momčadi koja na naslov čeka 20 godina.

Ipak to je ništa u odnostu na post bez naslova koji su Rangersi imali od 1940. do 1994.

Pred St. Louisom je dakle težak zadatak jer mora doći do naslova u New Yorku.

U gradu u kojem su Rangersi najvažniji hokejaški klub i u kojem je najveći pritisak na sportske ekipe od strane navijača i medija.

Ali je zato i najveće zadovoljstvo kada se naslov osvoji, jer ti isti navijači i mediji taj uspjeh nikad ne zaborave i odmah se dobije status sportske legende New Yorka.

Osim tog tradea pozornost je privukao trade Mariana Gaborika iz Columbus Blue Jacketsa u Los Angeles Kingse, trade Thomasa Vaneka iz New York Islandersa u Motreal Canadiense, trade Matta Moulsona iz Buffalo Sabresa u Minnesota Wild i trade Ryana Millera iz Buffalo Sabresa u St .Louis Bluese.

Ovdje je popis svih ovogodišnjih tradeova počevši od onih nedavnijih do pred kraj i onih koji su već polako zaboravljeni:

U Los Angeles Kingse je došao napadač James Livingston dok su u zamjenu za njega Los Angeles Kingsi dali San Jose Sharksima svoj pick u 7. rundi drafta 2016.

U Columbus Blue Jacketse su došli napadač Dana Tyrell i branič Matt Taormina dok su u zamjenu Columbus Blue Jacketsi i dali Tampa Bay Lightningu napadača Jonathana Marchessaulta i napadača Daltona Smitha.

U Pittsburgh Penguinse je došao napadač Lee Stempniak dok su u zamjenu za njega Pittsburgh Penguinsi dali Calgary Flamesima svoj pick u 3. rundi drafta 2014.

U Anaheim Duckse je došao napadač Andre Petersson dok su u zamjenu za njega Anaheim Ducksi dali Ottawa Senatorsima branič Alexa Granta.

Washington Capitalsi su iz Buffalo Sabresa dobili golmana Jaroslava Halaka i pick u 3. rundi drafta 2015. dok su u zamjenu Washington Capitalsi Buffalo Sabresima dali golmana Michala Neuvirtha i braniča Rostislava Kleslu.

U Minnesota Wild su došli napadač Matt Moulson i napadač Cody McCormick dok su u zamjenu iz Minnesota Wilda dali Buffalo Sabresima napadača Torreya Mitchella, svoj pick u 2. rundi drafta 2014. i svoj pick u 2. rundi drafta 2016.

Montreal Canadiensi su iz New York Islandersa dobili napadača Thomasa Vaneka i pick u 5. rundi drafta 2014., dok su u zamjenu Montreal Canadiensi dali New York Islandersima napadača Sebastiena Collberga i svoj pick u 2. rundi drafta 2014.

U Detroit Red Wingse je došao napadač David Legwand, dok su u zamjenu Detroit Red Wingsi dali Nashville Predatorsima napadača Patricka Eavesa, napadača Callea Jarnkroka i svoj pick u 3. rundi drafta 2014.

U Colorado Avalanche je došao golman Reto Berra dok su u zamjenu za njega iz Colorado Avalanchea dali Calgary Flamesima svoj pick u 2. rundi drafta 2014.

U New York Rangerse je došao branič Raphael Diaz dok su u zamjenu za njega New York Rangersi dali Vancouver Canucksima svoj pick u 5. rundi drafta 2015.

U Boston Bruinse je došao branič Andrej Meszaros dok su u zamjenu za njega Boston Bruinsi dali Philadelphia Flyersima svoj pick u 3. rundi drafta 2014.

U Columbus Blue Jacketse je došao branič Nick Schultz dok su u zamjenu za njega Columbus Blue Jacketsi dali Edmonton Oilersima svoj pick u 5. rundi drafta 2014.

U Dallas Starse je došao golman Tim Thomas dok su u zamjenu za njega Dallas Starsi dali Florida Panthersima golmana Dana Ellisa.

U New Jersey Devilse je došao napadač Tuomo Ruutu i dok su u zamjenu New Jersey Devilsi dali Carolina Hurricanesima napadača Andreja Loktionova i svoj pick u 3. rundi drafta 2017.

U Pittsburgh Penguinse je došao napadač Marcel Goc dok su u zamjenu Pittsburgh Penguinsi dali Florida Panthersima svoj pick u 5. rundi drafta 2014 i svoj pick u 3. rundi drafta 2015.

U Los Angeles Kingse je došao napadač Marian Gaborik dok su u zamjenu Los Angeles Kingsi dali Columbus Blue Jacketsima napadača Matta Frattina, svoj pick u 2. rundi drafta 2014. i 2015., te svoj pick u 3. rundi drafta 2014.

U Montreal Canadiense je došao golman Devan Dubnyk dok će se za zamjenu za njega Montreal Canadiensi i Nashville Predatorsi još dogovoriti.

Los Angeles Kingsi su od Buffalo Sabresa dobili braniča Braydena McNabba, napadača Jonathana Parkera, pick u 2. rundi drafta 2014. i pick u 2. rundi drafta 2015., dok su u zamjenu Los Angeles Kingsi dali Buffalo Sabresima napadača Hudsona Faschinga i braniča Nicolasa Deslauriersa.

U Ottawa Senatorse je došao napadač Ales Hemsky dok su u zamjenu Ottawa Senatorsi dali Edmonton Oilersima svoj pick u 5. rundi drafta 2014. i svoj pick u 3. rundi drafta 2015.

U New York Rangerse je došao napadač Martin St. Louis dok su u zamjenu New York Rangersi dali Tampa Bay Lightningu napadača Ryana Callahana, svoj pick u 1. rundi drafta 2015. i svoj pick u 2. rundi drafta 2014.

U Phoenix Coyotese su došli napadač Martin Erat i napadač John Mitchell dok su u zamjenu Phoenix Coyotesi dali Washington Capitalsima napadača Chrisa Browna, braniča Rostislava Kleslu i svoj pick u 4. rundi drafta 2015.

U Chicago Blackhawkse su došli branič David Rundblad i branič Mathieu Brisebois dok su u zamjenu Chicago Blackhawksi dali Phoenix Coyotesima svoj pick u 2. rundi drafta 2014.

U Florida Pantherse su došli golman Roberto Luongo i napadač Steven Anthony dok su u zamjenu Florida Panthersi dali Vancouver Canucksima golmana Jacoba Markstroma i napadača Shawna Matthiasa.

U Philadelphia Flyerse je došao branič Andrew MacDonald dok su u zamjenu Philadelphia Flyersi dali New York Islandersima svoj pick u 3. rundi drafta 2014., svoj pick u 2. rundi drafta 2015. i napadača Matta Mangenea.

U Ottawa Senatorse je došao branič Patrick Mullen dok su u zamjenu za njega Ottawa Senatorsi dali Vancouver Canucksima napadača Jeffa Costella.

U Anaheim Duckse je došao branič Stephane Robidas dok su u zamjenu za njega Anaheim Ducksi dali Dallas Starsima svoj pick u 4. rundi drafta 2014.

U Edmonton Oilerse je došao golman Viktor Fasth i dok su u zamjenu Edmonton Oilersi dali Anaheim Ducksima svoj pick u 5. rundi drafta 2014. i svoj pick u 3. rundi drafta 2015.

U Minnesota Wild je došao golman Ilya Bryzgalov dok su u zamjenu za njega iz Minnesota Wilda dali Edmonton Oilersima svoj pick u 4. rundi drafta 2014.

U Washington Capitalse je došao napadač Dustin Penner dok su u zamjenu za njega Washington Capitalsi dali Anaheim Ducksima svoj pick u 4. rundi drafta 2014.

U Montreal Canadiense je došao branič Mike Weaver dok su u zamjenu za njega Montreal Canadiensi dali Florida Panthersima svoj pick u 5. rundi drafta 2015.

U Florida Pantherse je došao napadač Brandon Pirri dok su u zamjenu Florida Panthersi dali Chicago Blackhawksima svoj pick u 3. rundi drafta 2014. i svoj pick u 5. rundi drafta 2016.

U Florida Pantherse je došao napadač Mark Mancari dok su u zamjenu za njega Florida Panthersi dali St. Louis Bluesima napadača Erica Sellecka.

U St. Louis Bluese su došli golman Ryan Miller i napadač Steve Ott dok su u zamjenu St. Louis Bluesi dali Buffalo Sabresima golmana Jaroslava Halaka, napadača Chrisa Stewarta, napadača Williama Carriera i svoj pick u 1. rundi drafta 2015.

U Boston Bruinse je došao branič Blake Parlett dok su u zamjenu za njega Boston Bruinsi dali Columbus Blue Jacketsima napadača Cartera Campera.

U Chicago Blackhawkse su došli napadač Pierre-Marc Bouchard i napadač Peter Regin dok su u zamjenu Chicago Blackhawksi dali New York Islandersima svoj pick u 4. rundi drafta 2014.

U Pittsburgh Penguinse je došao napadač Spencer Machacek dok su u zamjenu za njega Pittsburgh Penguinsi dali Columbus Blue Jacketsima napadača Paula Thompsona.

U Montreal Canadiense je došao napadač Robert Czarnik dok su u zamjenu za njega Montreal Canadiensi dali Los Angeles Kingsima napadača Stevea Quailera.

U San Jose Sharkse je došao napadač Chad Rau dok su u zamjenu za njega San Jose Sharksi dali Minnesota Wildu napadača Curta Gogola.

U Montreal Canadiense je došao napadač Dale Weise dok su u zamjenu za njega Montreal Canadiensi dali Vancouver Canucksima braniča Raphaela Diaza.

U Edmonton Oilerse je došao branič Mark Fraser dok su u zamjenu Edmonton Oilersi dali Toronto Maple Leafsima napadača Teemua Hartikainena i napadača Cama Abneya.

U Toronto Maple Leafse je došao napadač Brandon Kozun dok su u zamjenu za njega Toronto Maple Leafsi dali Los Angeles Kingsima napadača Andrewa Crescenzija.

U Nashville Predatorse je došao branič Michael Del Zotto dok su u zamjenu za njega Nashville Predatorsi dali New York Rangersima braniča Kevina Kleina.

U Edmonton Oilerse su došli napadač Steve Pinizzotto i napadač Jack Combs dok su u zamjenu Edmonton Oilersi dali Florida Panthersima napadača Ryana Martindalea i napadača Dereka Nesbitta.

U Edmonton Oilerse je došao golman Ben Scrivens dok su u zamjenu za njega Edmonton Oilersi dali Los Angeles Kingsima svoj pick u 3. rundi drafta 2014.

U Edmonton Oilerse je došao napadač Matt Hendricks dok su u zamjenu za njega Edmonton Oilersi dali Nashville Predatorsima golmana Devana Dubnyka.

U New York Rangerse je došao napadač Dan Carcillo dok su u zamjenu za njega New York Rangersi dali Los Angeles Kingsima svoj pick u 7. rundi drafta 2014.

U Toronto Maple Leafse je došlao branič Tim Gleason dok su u zamjenu Toronto Maple Leafsi dali Carolina Hurricanesima braniča John-Michaela Lilesa i braniča Dennisa Robertsona.

U Calgary Flamese je došao napadač Kevin Westgarth dok su u zamjenu za njega Calgary Flamesi dali Carolina Hurricanesima napadača Grega Nemisza.

U Buffalo Sabrese je došao napadač Linus Omark dok su u zamjenu za njega Buffalo Sabresi dali Edmonton Oilersima svoj pick u 6. rundi drafta 2014.

U New York Rangerse je došao napadač Kyle Beach dok su u zamjenu za njega New York Rangersi dali Chicago Blackhawksima napadača Brandona Mashintera.

U Calgary Flamese je došao napadač Lane MacDermid dok su u zamjenu za njega Calgary Flamesi dali Dallas Starsima svoj pick u 6. rundi drafta 2014.

U Anaheim Ducks je došao napadač Tim Jackman dok su u zamjenu za njega Anaheim Ducks i dali Calgary Flamesima svoj pick u 6. rundi drafta 2014.

U Toronto Maple Leafse su došli napadač Peter Holland i napadač Brad Staubitz dok su u zamjenu Toronto Maple Leafsi dali Anaheim Ducksima braniča Jessea Blackera i svoje pickove u 2. rundi i u 7. rundi drafta 2014.

U Chicago Blackhawkse su došli napadač Kris Versteeg i napadač Phillippe Lefebrve dok su u zamjenu Chicago Blackhawksi dali Florida Panthersima napadača Jimmy Hayesa i braniča Dylana Olsena.

U Calgary Flamese su došli branič Ladislav Smid i golman Olivier Roy dok su u zamjenu Calgary Flamesi dali Edmonton Oilersima napadača Romana Horaka i golmana Laurenta Brossoita.

U Colorado Avalanche je došao napadač Max Talbot dok je u zamjenu za njega Colorado Avalanche dao Philadelphia Flyersima napadača Stevea Downija.

U New York Islanderse je došao napadač Thomas Vanek dok su u zamjenu New York Islandersi dali Buffalo Sabresima napadača Matta Moulsona, svoj pick u 1. rundi drafta 2014. ili 2015. i svoj pick u 2. rundi drafta 2014.

U San Jose Sharkse je došao napadač Mike Brown dok su u zamjenu za njega San Jose Sharksi dali Anaheim Ducksima svoj pick u 4. rundi drafta 2014.



Kratke vijesti:

Manchester United zainteresiran za De Scigliju
Mladi bek AC Milana Mattia De Sciglia mogao bi ovo ljeto preći u Manchester United. Iz Engleskog kluba su pokazali interes za mladog desnog beka, kojeg se, iako je zbog ozljede nastupio samo 11 puta u Serie A, smatra jednim od najvećih mladih talenata u Milanu u zadnjih nekoliko godina.

McQuaid mora mirovati još 2-3 tjedna
S ozbzirom da se Adam McQuaid ne oporavlja dovoljno dobro od ozljede, određeno je da mora mirovati iduća 2-3 tjedna i da će se tek tada odrediti njegov tretman. Realno je očekivati da će Boston Bruinsi biti bez svojeg braniča do kraja sezone.

Miller i Polamalu potpisali nove ugovore
Pittsburgh Steelersi su objavili da su potpisali nove ugovore sa veteranima, strong safetyem Troyom Polamaluom i tight endom Heathom Millerom. Novi ugovori traju do 2016. i nije objavljeno kolikog su iznosa.



Rezultati:

Nogomet

Prijateljske utakmice - reprezentacije
Iran 1 - 2 Gvineja
Kosovo 0 - 0 Haiti
Rusija 2 - 0 Armenija
Alžir 2 - 0 Slovenija
Grčka 0 - 2 Južna Koreja
Crna Gora 1 - 0 Gana
Južna Afrika 0 - 5 Brazil
Češka 2 - 2 Norveška
Izrael 1 - 3 Slovačka
Bosna i Hercegovina 0 - 2 Egipat
Kolumbija 1 - 1 Tunis
Turska 2 - 1 Švedska
Rumunjska 0 - 0 Argentina
Ukrajina 2 - 0 SAD
Gibraltar 0 - 2 Estonija
Austrija 1 - 1 Urugvaj
Švicarska 2 - 2 Hrvatska
Belgija 2 - 2 Obala Bjelokosti
Njemačka 1 - 0 Čile
Australija 3 - 4 Ekvador
Engleska 1 - 0 Danska
Francuska 2 - 0 Nizozemska
Portugal 5 - 1 Kamerun
Španjolska 1 - 0 Italija
Honduras 2 - 1 Venecuela
Meksiko 0 - 0 Nigerija
Kostarika 2 - 1 Paragvaj


Hokej

NHL
Anaheim Ducks - Montreal Canadiens 3 : 4
Calgary Flames - Ottawa Senators 4 : 1
Philadelphia Flyers - Washington Capitals 6 : 4
New York Rangers - Toronto Maple Leafs 2 : 3

Oznake: NHL, hokej, trade, new york, Rangers, tampa bay, lightning, st. louis, Callahan, miller, moulson, vanek, gaborik

06.03.2014. u 13:57 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2014  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Srpanj 2014 (20)
Lipanj 2014 (18)
Svibanj 2014 (20)
Travanj 2014 (21)
Ožujak 2014 (19)
Veljača 2014 (20)
Siječanj 2014 (12)
Listopad 2013 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Vijesti iz NFLa, NHLa i svijeta nogometa

TABLICE

UTAKMICE DANAS:

Nema utakmica


TRENUTNO STANJE:

Nogomet:

.....

Hokej

......

Američki Nogomet

......


KONAČNO STANJE:

Nogomet:

Svjetsko Prvenstvo Brazil 2014.

Finale
Njemačka* - Argentina 1 - 0

3. mjesto
Nizozemska - Brazil 3 - 0

1. Njemačka - 4. naslov Svjetskih Prvaka
2. Argentina - 2. izgubljeno finale, oba od Njemačke
3. Nizozemska - 2. polufinale Svjetskog Prvenstva za redom
4. Brazil - 2. puta kao domaćin i prvi favorit, Brazil nije postao Svjetski Prvak


Engleska Premier League - konačno stanje

P PTS
1 Manchester City 38 86
2 Liverpool 38 84
3 Chelsea 38 82
4 Arsenal 38 79
----------------------------------------------
5 Everton 38 72
6 Tottenham Hotspur 38 69
----------------------------------------------
7 Manchester United 38 64
8 Southampton 38 56
9 Stoke City 38 50
10 Newcastle United 38 49
11 Crystal Palace 38 45
12 Swansea City 38 42
13 West Ham United 38 40
14 Sunderland 38 38
15 Aston Villa 38 38
16 Hull City 38 37
17 West Bromwich Albion 38 36
----------------------------------------------
18 Norwich City 38 33
19 Fulham 38 32
20 Cardiff City 38 30


Italija Serie A

P PTS
1 Juventus 38 102
2 Roma 38 85
3 SSC Napoli 38 78
----------------------------------------------
4 Fiorentina 38 65
5 Inter 38 60
6 Parma 38 58
----------------------------------------------
7 Torino 38 57
8 AC Milan 38 57
9 Lazio 38 56
10 Hellas Verona 38 54
11 Atalanta 38 50
12 Sampdoria 38 45
13 Udinese 38 44
14 Genoa 38 44
15 Cagliari 38 39
16 Chievo Verona 38 36
17 Sassuolo 38 34
----------------------------------------------
18 Catania 38 32
19 Bologna 38 29
20 Livorno 38 25


Španjolska Liga BBVA

P PTS
1 Atletico Madrid 38 90
2 Barcelona 38 87
3 Real Madrid 38 87
4 Athletic Bilbao 38 70
----------------------------------------------
5 Sevilla 38 63
6 Villarreal 38 59
7 Real Sociedad 38 59
----------------------------------------------
8 Valencia 38 49
9 Celta Vigo 38 49
10 Levante 38 48
11 Malaga 38 45
12 Rayo Vallecano 38 43
13 Getafe 38 42
14 Espanyol 38 42
15 Granada 38 41
16 Elche 38 40
17 Almeria 38 40
----------------------------------------------
18 Osasuna 38 39
19 Valladolid 38 36
20 Real Betis 38 25


Njemačka Bundesliga - konačno stanje

P PTS
1 Bayern München 34 90
2 Borussia Dortmund 34 71
3 Schalke 04 34 64
4 Bayer Leverkusen 34 61
----------------------------------------------
5 Wolfsburg 34 60
6 Borussia Monchengladbach 34 55
7 Mainz 05 34 53
----------------------------------------------
8 Augsburg 34 52
9 Hoffenheim 34 44
10 Hannover 96 34 42
11 Hertha Berlin 34 41
12 Werder Bremen 34 39
13 Eintracht Frankfurt 34 36
14 Freiburg 34 36
15 VfB Stuttgart 34 32
----------------------------------------------
16 Hamburger SV 34 27
----------------------------------------------
17 Nurnberg 34 26
18 Braunschweig 34 25



Francuska Ligue 1

P PTS
1 Paris Saint Germain 38 89
2 Monaco 38 80
3 Lille 38 71
----------------------------------------------
4 Saint Etienne 38 69
5 Lyon 38 61
----------------------------------------------
6 Marseille 38 60
7 Bordeaux 38 53
8 Bastia 38 49
9 Toulouse 38 49
10 Lorient 38 49
11 Reims 38 48
12 Rennes 38 46
13 Nantes 38 46
14 Evian Thonon Gaillard 38 44
15 Montpellier 38 42
16 Guingamp 38 42
17 Nice 38 42
----------------------------------------------
18 Sochaux 38 40
19 Valenciennes 38 29
20 Ajaccio 38 23


Hokej

NHL


Montreal Canadiens - New York Rangers* 2-4
Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings* 3-4

Prvaci Istočne Konferencije
New York Rangers

Prvi puta nakon 1994.


Prvaci Zapadne Konferencije
Los Angeles Kings

Drugi puta u 3 sezone.


Stanley Cup Finale
Los Angeles Kings* - New York Rangers 4 - 1
Los Angeles Kingsi postali su drugi puta u svojoj povijesti osvajači Stanley Cupa.
Uz to, to je 2 naslov u 3 sezone za Kingse

Američki nogomet

NFL

Super Bowl XLVIII
Denver Broncos - Seattle Seahawks 8 : 43
Seattle Seahawksi osvojili su Super Bowl prvi puta u svojoj povijesti