Ako vas skripta automatski ne preusmjeri na novu adresu, kliknite http://ossestine5a.blog.hr/. SVE U ZIMI- novo
  prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Siječanj 2008 (26)
Prosinac 2007 (20)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Možete i tu komentirati

UKLJUČITE SE U BLOG.hr! (samo oni se mogu logirati)





MOJ e-mail
sveuzimi-novo@net.hr


ANKETE:










VRIJEME

stisnite i otvoriti ce vam se da izabereta HRVATSKU ILI SVIJET


GLASAJTE
1.) glasajte
2.) glasajte
3.) glasujte

IGRE
1.) igre
2.) igre
3.) igre
4.) igre
NA OVOM BLOGU NA KRAJU IMATE ISTO IGRE

DRUGI MEDIJI

HRT
RTL TELEVIZIJA
NOVA TV
Z1 TV
NET TV


OD 07.01.08. BILO VAS NA OVOM BLOGU ...
Free Website Counters



(stisnite)

!!! stisnite da vidite horoskop za danas !!!(gornju sliku)

NAJBOLJI BLOGOVI

OŠ. Šestine
RK Šalata
- - - Drugi jezik - - -
TV-world #1
_______________________

:::::Pomoć:::Oko:::Bloga::::
~POMOĆ OKO BLOGA~
HELP TO MY BLOG


DODAJ SVOJ BLOG U "NAJBOLJE BLOGOVE" NA (tu) POŠALJI e-mail PORUKUIME SVOJE STRANICE
sveuzimi-novo@net.hr


PP

CINESTAR


OGLASNIK




WEBCAFE

VIC
Teretni vlak prešao je preko pijanog Australca koji je zaspao na tračnicama, ali je sretnik preživio i izvukao se samo s nekoliko ogrebotina i jednom kvrgom na glavi.


- - - - komentirajte na sveuzimi-novo@net.hr - - - -

IGRE
IGRE

IGRE

IGRE

IGRE

IGRE

IGRE

IGRE

IGRE

IGRE

IGRE

IGRE

IGRE

IGRE

IGRE- reklama

ALI JOŠ VIŠE NA
SVE U ZIMI- igre. blog.hr


VAŠA MIŠLJENJA
1. DALI VAM JE SKUP CINESTAR?
da-83,3%; ne-16,7% glasovali ste 18 puta

2. KOJI VAM JE NAJDRAŽI TV PROGRAM?
HTV-10% RTL 80% NOVA TV 10% Z1- 0% NET- 0% glasovali ste 10 puta

3. GLEDATE LI "NOVU LOVU" NA NOVOJ TV?
DA-0% NE-62,5 PONEKAD-37,5% glasovali ste 8 puta

NA OVOM BLOGU NAPOKON CHET!









BANNER/slika
BANNER



ponedjeljak, 31.12.2007.

PRED NAMA GODINA LANČANIH POSKUPLJENJA

Čeka nas inflacija od oko pet posto, a najviše će, zbog manjka skupe stočne hrane na tržištu, poskupjeti meso, a još više jaja i ulja. Porast će i cijene mlijeka, mliječnih proizvoda te kruha

Kad su potrošačke cijene u pitanju, u 2008. godini, kažu analitičari, uistinu se nemamo čemu veseliti. Značajnija poskupljenja, koja su započela početkom 2007., a kulminirala krajem godine, bila su tek uvertira u ono što nas očekuje, piše Novi list.
Prije svega, daljni rast cijene nafte koji će izazvati lančano pokupljenje svega ostalog. Ako za nešto i ne bude razloga za poskupljenje, trgovci će, nema sumnje, situaciju ipak iskoristiti.
Meso, prije svega junetina, ali još više i jaja te ulja, namirnice koje su poskupljeli ove godine, imat će još više cijene u 2008.
Porast će i cijene mlijeka i mliječnih proizvoda, kao i, najvjerojatnije, kruha. Naime, na svjetskim je tržištima pšenica sve skuplja zbog sve veće cijene goriva, a obradivih je površina sve manje zbog ustupanja mjesta kulturama koje se koriste u proizvodnji biogoriva.
Naime, kad su cijene hrane u pitanju, gotovo smo se izjednačili sa zemljama EU, a po kupovnoj se moći nalazimo na 29. mjestu europske ljestvice. U Europi, u prosjeku, kupovna moć iznosi 11.998 eura po stanovniku, kod nas 4.565 eura.
Godišnji prosjek rasta cijena u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko godina bio je 2,5 do najviše tri posto, a sada nam se događa mjesečni porast od čak tri do 3,5 posto, što će rezultirati godišnjom inflacijom od pet posto.
HEP za 2008. godinu predviđa gubitak od 1,1 milijarde kuna, zbog kojeg će sigurno povećati cijene električne energije tarifnim kupcima, odnosno kućanstvima. Još se ne zna koliko će poskupljenje iznositi, ali se pretpostavlja da je moguće i podizanje cijena za 20 posto.

- 13:56 - TeLL Me SaMo(0) - Or... - ReFrEsh

nedjelja, 30.12.2007.

U OKRŠAJU S POLICIJOM SLOMIO NOGU

POLICIJSKI AUTO

Pijani 27-godišnjak koji je umalo izazvao prometnu nesreću, kako tvrde u policiji, srušio se zajedno s MUP-ovcem na zaleđeno tlo pri čemu je zadobio prijelom kosti skočnog zgloba.

Policijski službenici sisačke Interventne jedinice policije u Kutini u subotu oko 4,40 sati uporabili sredstva prisile prema 27-godišnjaku, a nadležni službenici Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave sisačko-moslavačke zaključili su da je cjelokupno postupanje policajaca bilo zakonito i opravdano, priopćila je policija.
U intervenciji nad prekršiteljem u Kutini lake tjelesne ozljede zadobio je i policijski službenik. Obojica su se poskliznula i pali na zaleđeno tlo.
PU sisačko-moslavačka izvijestila je da je 27-godišnji hrvatski državljanin s područja Senja jutros u 4,40 sati u Kutini s vozilom kutinskih oznaka počinio teški prometni prekršaj, oduzeo je prednost prolaska policijskom vozilu i umalo izazvao prometnu nesreću, ne zaustavivši se na mjestu događaja.


- 10:49 - TeLL Me SaMo(1) - Or... - ReFrEsh

subota, 29.12.2007.

MARKAČ MORA NATRAG U HAŠKI ZATVOR

MARKAČ U LOVU NA DIVLJE SVINJE

Haški sud izdao je nalog za trenutačno uhićenje i prebacivanje generala Mladena Markača sutra u Haag, objavio je danas Haški sud.

Dežurni sudac Frederik Harhoff tim je nalogom, izdanim u petak, od hrvatske Vlade zatražio trenutačno uhićenje Markača te njegovo prebacivanje u Haag u nedjelju zbog toga što je prekršio uvjete boravka na privremenoj slobodi do početka suđenja napustivši svoj dom bez dozvole.
U priopćenju Haškog suda navodi se da je sudsko vijeće 27. prosinca primilo informaciju da je Markač napustio svoj dom i sudjelovao 22. prosinca u lovu na Bilogori kao i da hrvatske vlasti same nisu izvijestile Haški sud o bilo kakvom kršenju uvjeta njegova boravka na privremenoj slobodi do 27. prosinca.

napisao: DNEVNIK.hr

- 14:10 - TeLL Me SaMo(0) - Or... - ReFrEsh

petak, 28.12.2007.

TOŠE I GRUDI CELZIJUS NAJVIŠE POGLEDANE NA "DNEVNIK.hr"

No televizijske snimke i fotografije koje je Dnevnik.hr prvi objavio, pokazale su da je nemili događaj ipak istinit. Toše nas je zauvijek napustio.
Upravo su tekstovi o Toši, u godini na izmaku, bili uvjerljivo i daleko najčitaniji (i najgledaniji) na našem video news portalu Dnevnik.hr.
Prednost Interneta u odnosu na ostale medije je sto se svaki klik može pratiti te je pravo ogledalo što čitateljstvo najviše privlači. U zagradi pokraj naslova su brojke ljudi koji su pogledali video zapise događaja.

>> Poginuo Toše Proeski (624.644 gledanja)

>> Posljednji ispraćaj Toše Proeskog (392.737)

>> Zadnji intervju s Tošom Proeskim (154.523)

Iako se 'tragedija' koju je doživjela Nives Celzijus ne može usporediti s automobilskom nesrećom Toše Proeskog, priča o njezinim grudima, po čitanosti je bila iza Toše.

>> Nives Celzijus ispale grudi (169.051)

TOŠE

Kako je skidanje uvijek 'in', ono Mamićevo pogotovo nije prošlo neopaženo. Okupljenom mnoštvu na Plesu, nakon pobjede nad Ajaxom u Amsterdamu, u kojoj je Dinamo pobjedio Ajax s 3:2, Mamić je prisutnima odlučio pokazati što se krije ispod njegove odjeće.

>> Mamićev striptiz u zračnoj luci (118.228)

Osim čašćenja navijača, nije zaboravio ni novinare. Njima je poručio kratko i jasno: 'Nabijem vas…'

>> Mamić novinarima: 'Nabijem vas na ku...' (75.630)

Voditeljica švedske televizije TV4 Plus, Eva Nazemson, nije iznenadila samo Šveđane, već i gledatelje diljem svijeta kada je internetom počela kolati snimka koja pokazuje kako se pomiču 'granice profesionalnog voditeljskog standarda'. Naime, Eva je nakon povraćanja u eteru, emisiju uživo nastavila voditi.

>> TV voditeljica povratila u eteru (106.538)

Zdušno ste čitali i priču našeg novinara Ivana Žade koja je objavljena u emisiji Nove TV 'Provjereno'.
Nakon što se na internetu pretvarao da je 13-godišnja djevojčica, namamio je muškarca u 'njezin' stan. Poslije smo otkrili da je ista osoba zlostavljala i otela vlastito dijete. Nakon što smo objavili priču, muškarac je završio na policiji.

>> U klopku uhvaćen predator djevojčica (105.017)

Ove godine njemačka manekenka Heidi Klum je cijelom svijetu odlučila pokazati kako se za vrijeme snimanja reklame za donje rublje igra sa svojim grudima Hansom i Fraznom.

>> Video: Heidi Klum se poigrala s grudima (78.835)

Ni naša manekenka Vanja Rupena nije propustila skinuti se i svojim plesnim umijećem razveseliti Talijane u showu 'Ciao Darwin' na Canalu 5. Sudeći po čitanosti, rasplesana Vanja nije razveselila samo Talijane.

>> Vanja Rupena polugola na Canale 5 (75.057)

VIDEO: poginuo Toše



- 15:08 - TeLL Me SaMo(0) - Or... - ReFrEsh

četvrtak, 27.12.2007.

LUKA MODRIĆ ......

LUKA MODRIĆ I ĆORLUKA

Prodaje se 'Kapetan Miki' – 22 godine, očuvan, 13 km po utakmici, cijena... U igri su Čarlijev City i Tottenham, pa tko da barem 20 milja eura 'neka ga nosi'. Filmić o golijatu Luki!


Luka Modrić sasvim sigurno odlazi u Englesku, no čini se da neće ni u Chelsea ni u Arsenal.

Tako je možda i najbolje. Nevjerojatni Zadranin je napredovao tiho i sigurno, stepenicu po stepenicu, i stoga veseli da je trenutno najbliže klubovima koji ga sigurno neće ugušiti, a mogu mu ponuditi sve – igranje u prvoj postavi, afirmaciju na europskoj sceni i novac dostojan nogometa marke Modrić.

Tako barem kažu neslužbene informacije. Zdravko Mamić je opet na Otoku, spreman za prodaju svog najvrednijeg igrača i to po nešto nižoj tarifi, kako je već najavio nakon višemjesečnog pumpanja cijene. Najniža ponuda je sada 20 milijuna eura.

Dva najozbiljnija interesenta za Luku u zimskom prijelaznom roku su Tottenham i Ćorlukin Manchester City. Tottenham je ove godine već platio 25 milijuna eura Charltonu za Darrena Benta, a i potkoženi Sven Goran Eriksson, oduševljen Čarlijevim mogućnostima, spreman je za novu "hrvatsku avanturu".

Nema sumnje da će šef Dinama na današnjoj utakmici Manchester Cityja i Boltona napraviti "pravi" posao. I prodati Luku gazdi koji će dirigentu hrvatskog nogometa pružiti više od onog što bi Maminjo ikad mogao.

VIDEO LUKA MODRIĆ:

PIŠE I VIŠE: Net.hr

- 10:44 - TeLL Me SaMo(0) - Or... - ReFrEsh

utorak, 25.12.2007.

ŽELJE:

SRETAN BOŽIĆ

Sretan Božić želi vam ovaj blog!!!


- 00:00 - TeLL Me SaMo(0) - Or... - ReFrEsh

ponedjeljak, 24.12.2007.

LEDENI POJAS U ZAGREBU

Na Badnje jutro Zagreb i njegovu okolicu okovao je led. U samo dva sata policija je zabilježila 30-ak prometnih nesreća, a na Traumatologiji je završilo 25 osoba s prijelomima.

LEDENI POJAS

Zagreb se na Badnje jutro probudio u potpunom kolapsu. U samo dva sata, odnosno od šest do osam sati, dogodilo se 30-ak sudara, doznaje se u PU zagrebačkoj.

"Najčešće se radi o proklizavanjima koja su prouzročila materijalnu štetu. Vozače molimo na osobiti oprez u podvožnjacima, nadvožnjacima te mostovima i vijaduktima gdje se kolnici najbrže lede", upozoravaju u policiji.

više: Net. hr

- 09:43 - TeLL Me SaMo(1) - Or... - ReFrEsh

nedjelja, 23.12.2007.

FRANKA POBJEDNICA SHOWTIMEA!

16-godišnja Labinjanka je pobjednički nastup željela podijeliti sa svojim kolegama s kojima se natjecala tijekom cijelog showa pa su pjesmu 'Ovaj dan' izveli svi zajedno.
- Došla sam iz znatiželje i nisam očekivala pobjedu. Ne želim biti jedna od jeftinih pjevačica. Dogovarat ću se sa starijima i dobrim ljudima da ne snimim nešto čega bi se poslije mogla stidjeti, kaže Franka.
Kandidati su pjevali i pjesme svojih slavnih kolega i to s njima u duetu.
Franka Batelić tako je nastupila s Giulianom, Mijo Lešina s Vannom, Artemija Stanić s Jelenom Radan, a Mario Ponjavić s Ivanom Banfić.
Nakon svega uslijedila je fešta u zagrebačkoj diskoteci Saloon.
Četvero veličanstvenih superfinalista bili su Franka Batelić, Mijo Lešina, Mario Ponjavić i Artemija Stanić. Četiri velika hita su 'Ovaj dan donosi sreću' Mire Buljana, 'Sebe lažem' Borisa Đurđevića, 'Praznovjerno' Shalle i Natka, te 'Za osmijeh tvoj' Babyja Dooksa.
Nakon četiri mjeseca, među konkurencijom od više tisuća prijavljenih, niza audicija i sedam emisija na pozornici uživo pred više stotina ljudi i milijunskim TV auditorijem - saznali smo tko su pjevač i hit godine, to je pjesma 'Ovaj dan'!

SHOWTIMIE

VIDEO:
-proglašavanje pobjednika
-Franka s ostalim kandidatima izvodi pobjedničku pjesmu 'Ovaj dan'

piše: DNEVNIK. hr

- 19:02 - TeLL Me SaMo(3) - Or... - ReFrEsh

LUKA I MIRJANI NAJBOLJI PLESAČI

Nakon 'milijun’ proba, neprospavanih noći, valcera, rokerica i stiskavaca, glasovi gledatelja su prebrojeni, a pobjednici druge sezone Plesa sa zvijezdama su – Luka Nižetić i Mirjana Žutić.

Tri mjeseca bolova
– Poslije tri mjeseca probi, žuljeva, bolova psihičkih i fizičkih, ostali smo bez teksta! Jednostavno smo presretni! – u jednome dahu rekao je Nižetić dok su oko njega pucali baloni, bljeskali blicevi, a svi mu se htjeli objesiti oko vrata da ga poljube i čestitaju na sjajnom showu koji je izveo u finalu.

A Lukina protivnica Lana Jurčević nije bila razočarana:

– Niti u jednom trenutku dok sam stajala na pozornici nisam se osjećala kao netko tko gubi, dapače, osjećam se prekrasno, kao da sam pobjednica – s očaravajućim osmijehom koji nije silazio s lica pohvalila se Lana, kojoj je pobjeda s partnerom Hrvojem Kraševcem izmaknula za dlaku. Borili su se kao lavovi, a opći je dojam da su imali možda malo preteške koreografije, pa su manje pogreške očito presudile.

Tijesno do pobjede
Ljuti rivali natjecali su se u tri discipline: standardnom, latinskoameričkom i 'freestyle’ plesu, pri čemu su Luka i Mirjana prikupili čak 116 bodova, a Lana i Hrvoje 'samo’ 112.

Imali smo prigode vidjeti i dosadašnje natjecatelje – Fodora s rukom u gipsu, vidno popunjenijeg Markovinu, ukočenu Majoli, odličnu Martinović, seksepilnu Pišek te, naravno, luckastog polufinalista Gopca.


PLES SA ZVIJEZDAMA
Pobjednički par Luka Nižetić i partnerica Mirjana Žutić zanijemili su od oduševljenja nakon što su voditelji pročitali njihova imena

- 13:40 - TeLL Me SaMo(2) - Or... - ReFrEsh

subota, 22.12.2007.

VELIKI PAD

Jedan od najspektakularnijih 'sudara' u novijoj povijesti biciklizma dogodio se prije nekoliko dana na juniorskoj utrci Melbourne Cupa.

Sudar se dogodio 150 metara prije cilja kada je 17-godišnji Jamie Crass poskliznuvši se izazvao domino efekt i iz utrke izbacio još 13 natjecatelja.
Nevjerojatno, no nitko nije ozbiljnije ozlijeđen iako je šestorici mladića pružena liječnička pomoć radi posjekotina i modrica.
"Moram to nabaviti na DVD-u", rekao je kasnije Toby Dite, jedan od sudionika nemilog događaja.
Samo 4 natjecatelja su završila utrku.

VIDEO: pad

PAD

PAD

- 13:07 - TeLL Me SaMo(1) - Or... - ReFrEsh

PRETUČEN VOZAČ LINIJE 205

Pretučen vozač

Vozača autobusne linije 205, koja iz Dubrave vozi za Markuševac i Bidrovec, u petak je pretukao bahati putnik jer ga je vozač upozorio da u autobusu ne smije biti sa psom.

Putnik se sa psom ukrcao nekoliko stanica prije autobusne stanice na Aveniji Gojka Šuška kod Policijske akademije, gdje se incident i dogodio, piše Večernji list.

Kako je kazao glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić, a što je potvrdila i policija, vozač Ilija Majić (52) čovjeku je rekao da životinje ne mogu biti u javnom prijevozu, ali ga nije izbacio.

''Nakon dvije stanice gospodin je vozaču pokucao na staklo. On je, ne sluteći zlo, otvorio, a putnik ga je udario šakom u glavu'', kazao je Jurić.

- 13:05 - TeLL Me SaMo(2) - Or... - ReFrEsh

VEDRAN POBJEDNIK 4. BIG BROTHERA!!!

Iz Big Brother kuće kao milijunaš izašao je Vedran!Prvi je izašao Arsen, za kojeg su svi smatrali da će pobijediti. Poslije njega kuću je napustio Krešo, a samo korak do pobjede bila je Maja. Superfinalisti su zajedno izašli. Ispred kuće u kojoj su živjeli 106 dana Veliki brat proglasio je novog milijunaša, 24-godišnjeg Vedrana Lovrenčića iz Slavonskog Broda.
- Nikad u životu nisam bio uzbuđeniji. Nemam riječi... - rekao je Vedran prije proglašenja. Kad je čuo da je pobijedio, samo je uzviknuo: “Isuse” i kleknuo na pod. Prvo je zagrlio Maja-Paolu, a onda odjurio do svojih navijača.
- Hvala svima - ponavljao je.
Maja-Paoli pobjeda je izmakla za dlaku. Ona je osvojila 48,3 posto glasova gledatelja.
- Osjećaj je nevjerojatan. Ne mogu vjerovati da sam sve ovo odradila ovako mlada. Želim pozdraviti sve, mamu, tatu, kamermane i cijelu ekipu koja je radila - rekla je 20-godišnja Maja-Paola. Četvrtoplasirani Arsen Košta nije djelovao razočarano.
- Nisam ništa očekiva. Ne znam, pustite me sad. Izvan sebe sam, zbunjen - uzbuđen je bio Splićanin, koji je na pitanje što će prvo napraviti kad dođe doma, rekao: “Poje... se”. Isto je opet ponovio Antoniji u studiju rekavši kako je “spolno uzbuđen”.
- Mislija sam da ću puknit, da ću plakat, ali prazan sam. Treba mi 20-ak dana da se smirim - priznao je Arsen (24).
Samo korak do superfinala bio je Krešimir Karačić (20).
- Biti treći je perfektno - rekao je Krešo nakon izlaska iz kuće

POSTOTAK S KOJIM JE VEDRAN POBJEDIO...

BIG BROTHER JE PROGLASIO POBJEDNIKA


VIDEO PROGLAŠENJE POBJEDNIKA:



- 09:10 - TeLL Me SaMo(5) - Or... - ReFrEsh

petak, 21.12.2007.

OVAKO SE BOŽIĆ SLAVI U...

VIDEO: kako se gdje slavi Božić

Španjolci preskaču vatru, Tajlanđani se polijevaju vodom, Japanke ne žele provesti Badnjak u ženskom društvu, a Irci ostavljaju bocu Guinnessa na kućnom pragu.
Nama je Božić u kratkim hlačama ili kupaćem kostimu nezamisliv, ali Australcima je to središnji događaj godine. Svake godine oko 250 tisuća ljudi pjeva božićne pjesme na plaži.
Na Tajlandu je tek 20 posto katolika. No i oni se, zahvaljujući visokim temparaturama tijekom blagdana drže zanimljivog običaja, svoje bližnje u znak poštovanja zaliju vodom.
Španjolci se štite od bolesti preskačući vatru na Badnju večer. Oni vjeruju da darove nose Tri kralja, a za njihove umorne konje djeca na prozoru ostavljaju cipele pune mrkve.
I dok Finci tvrde da Djed Mraz živi upravo u njihovoj zemlji, u nekim drugim Nordijskim zemljama vjeruju da poklone donose patuljci. Rusima darove nosi Snjegoruška, u nekim djelovima Italije taj posao radi vještica La Befana.
Mlade Japanke nakon obavezne kupovine poklona, briga je i traženje muškog društva, jer navodno je nesreća provedu li Božić u ženskom društvu.
A evo i nekoliko recepata božićnih poslastica iz svijeta ....

više....

Božić se ovako slavi u...

Božić se ovko slavi u...



- 17:52 - TeLL Me SaMo(5) - Or... - ReFrEsh

MARS BI MOGAO POGODITI ASTEROID

Komad svemirske stijene, koji je otkriven krajem studenog i trenutno je na pola puta između Zemlje i Marsa, ima vjerojatnost 1 prema 75 da 30. siječnja udari u Crveni planet.


"Ta je vjerojatnost izuzetno neuobičajena. Kad pratimo prijeteće asteroide najčešće radimo s kudikamo manjim vrijednostima", kaže Steve Chesley, astronom koji radi u Programu NEO NASA-inog Laboratorija za mlaznu propulziju.

Asteroid 2007 WD5 otkriven je krajem studenog i slične je veličine kao i objekt koji je u udaljenom dijelu Sibira 1908. oslobodio energiju koja odgovara atomskoj bombi od 15-megatona.

MARS

PIŠE: Net. hr

- 13:34 - TeLL Me SaMo(1) - Or... - ReFrEsh

ŠKOLA ZAVRŠILA!

Svima koji idu u školu danas je i završila tj. prvo polugodište ovo su njihovi dojmovi:

"Šteta što je završila, jer je baš zabavni puno se igramo i zabavljamo" (9. god.),
"Super odbrojavali smo dane i nismo mogli zamisliti kraj prvoga polugodišta" (12. god.),
"Joj sada su nam dali preko praznika za učiti matematiku, fiziku, Engleski......" (23. god.)

Znači neki vole učiti a neki i ne!

KNJIGE

- 00:01 - TeLL Me SaMo(5) - Or... - ReFrEsh

četvrtak, 20.12.2007.

NOVI KVIZ NA HRT-u

Kviz 'Jedan protiv svih' 'Milijunašu' uzeo nedjelju. Novi kviz 'Jedan protiv svih' će se sljedeće godine prikazivati u terminu 'Milijunaša' koji će tada biti preseljen na termin u četvrtak 20:17 u 30.07.2007.

Na HTV-u će 6. siječnja sljedeće godine krenuti novi kviz “Jedan protiv svih”, i to nedjeljom navečer u terminu “Milijunaša”, rekao je Mario Sedmak. Urednik HTV-ova kontakt programa dodao je da još nije odlučeno tko će voditi novi kviz. “Milijunaš” će od početka emitiranja “Jednog protiv svih” ići samo četvrtkom. “Jedan protiv svih”, u originalu “1 vs. 100”, licencni je kviz u kojem se jedan igrač natječe sa stotinu protivnika. Svakim točnim odgovorom eliminirat će jednog od njih iz igre, a da bi osvojio glavnu nagradu, koja će vjerojatno iznositi milijun kuna, mora ih izbaciti sve. Odluči li odustati ranije, može zadržati dotad osvojeni iznos.

MILIJUNAŠ



- 13:38 - TeLL Me SaMo(2) - Or... - ReFrEsh

srijeda, 19.12.2007.

NMK JE ZAVRŠILO!

NMK je otišla sa Nove TV. ZAŠTO?
Posljednja epizoda bila je odlična samo su ju ipak maknuli sa Nove TV molim odgovor Vas a i Nove TV

NMK

NMK

POGLEDAJTE:
1.) UVODNA ŠPICA
2.) VIDEO


- 13:06 - TeLL Me SaMo(3) - Or... - ReFrEsh

utorak, 18.12.2007.

ČUDO

Stvarno puno jelda? Svoje komentare ostavljajte u komentarima

ČOVIJEK KOJI JE OKITI VIŠE OD 800.000 LAMPICA

- 18:56 - TeLL Me SaMo(1) - Or... - ReFrEsh

PRONAĐEN RIJEČANIN

Pronađeno je tijelo u slovenskim Alpama, te je spušteno u dolinu. Iako će se naknadno utvrditi točan identitet, gotovo je sigurno da se radi o nestalom alpinistu Zekriji Vikiću. Time je na najgori mogući način okončana skoro trodnevna potraga u kojoj su sudjelovale slovenske i talijanske kolege iz gorske službe spašavanja.

RIJEČANIN JE TU IZGUBIO SVOJ ŽIVOT

- 17:27 - TeLL Me SaMo(1) - Or... - ReFrEsh

VELIKI PETAK I SUBOTA

Ovoga tjedna Big Brother kuća će biti pusta jer sada glasujete za POBJEDNIKA 4. BIG BROTHERA

(gore brojevi telefona)

također glasujete i za POBJEDNIKA 2. SHOWA- PLES SA ZVIJEZDAMA

Lana Jurčević & Hrvoje Kraševac

061- 5106
LANA I HRVOJE


Luka Nižetić & Mirjana Žutić

061- 5108
LUKA I MIRJANA

- 12:50 - TeLL Me SaMo(1) - Or... - ReFrEsh

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.