Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sveuziminovo

Marketing

VEDRAN POBJEDNIK 4. BIG BROTHERA!!!

Iz Big Brother kuće kao milijunaš izašao je Vedran!Prvi je izašao Arsen, za kojeg su svi smatrali da će pobijediti. Poslije njega kuću je napustio Krešo, a samo korak do pobjede bila je Maja. Superfinalisti su zajedno izašli. Ispred kuće u kojoj su živjeli 106 dana Veliki brat proglasio je novog milijunaša, 24-godišnjeg Vedrana Lovrenčića iz Slavonskog Broda.
- Nikad u životu nisam bio uzbuđeniji. Nemam riječi... - rekao je Vedran prije proglašenja. Kad je čuo da je pobijedio, samo je uzviknuo: “Isuse” i kleknuo na pod. Prvo je zagrlio Maja-Paolu, a onda odjurio do svojih navijača.
- Hvala svima - ponavljao je.
Maja-Paoli pobjeda je izmakla za dlaku. Ona je osvojila 48,3 posto glasova gledatelja.
- Osjećaj je nevjerojatan. Ne mogu vjerovati da sam sve ovo odradila ovako mlada. Želim pozdraviti sve, mamu, tatu, kamermane i cijelu ekipu koja je radila - rekla je 20-godišnja Maja-Paola. Četvrtoplasirani Arsen Košta nije djelovao razočarano.
- Nisam ništa očekiva. Ne znam, pustite me sad. Izvan sebe sam, zbunjen - uzbuđen je bio Splićanin, koji je na pitanje što će prvo napraviti kad dođe doma, rekao: “Poje... se”. Isto je opet ponovio Antoniji u studiju rekavši kako je “spolno uzbuđen”.
- Mislija sam da ću puknit, da ću plakat, ali prazan sam. Treba mi 20-ak dana da se smirim - priznao je Arsen (24).
Samo korak do superfinala bio je Krešimir Karačić (20).
- Biti treći je perfektno - rekao je Krešo nakon izlaska iz kuće

POSTOTAK S KOJIM JE VEDRAN POBJEDIO...

BIG BROTHER JE PROGLASIO POBJEDNIKA


VIDEO PROGLAŠENJE POBJEDNIKA:





Post je objavljen 22.12.2007. u 09:10 sati.