Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sveuziminovo

Marketing

LUKA MODRIĆ ......

LUKA MODRIĆ I ĆORLUKA

Prodaje se 'Kapetan Miki' – 22 godine, očuvan, 13 km po utakmici, cijena... U igri su Čarlijev City i Tottenham, pa tko da barem 20 milja eura 'neka ga nosi'. Filmić o golijatu Luki!


Luka Modrić sasvim sigurno odlazi u Englesku, no čini se da neće ni u Chelsea ni u Arsenal.

Tako je možda i najbolje. Nevjerojatni Zadranin je napredovao tiho i sigurno, stepenicu po stepenicu, i stoga veseli da je trenutno najbliže klubovima koji ga sigurno neće ugušiti, a mogu mu ponuditi sve – igranje u prvoj postavi, afirmaciju na europskoj sceni i novac dostojan nogometa marke Modrić.

Tako barem kažu neslužbene informacije. Zdravko Mamić je opet na Otoku, spreman za prodaju svog najvrednijeg igrača i to po nešto nižoj tarifi, kako je već najavio nakon višemjesečnog pumpanja cijene. Najniža ponuda je sada 20 milijuna eura.

Dva najozbiljnija interesenta za Luku u zimskom prijelaznom roku su Tottenham i Ćorlukin Manchester City. Tottenham je ove godine već platio 25 milijuna eura Charltonu za Darrena Benta, a i potkoženi Sven Goran Eriksson, oduševljen Čarlijevim mogućnostima, spreman je za novu "hrvatsku avanturu".

Nema sumnje da će šef Dinama na današnjoj utakmici Manchester Cityja i Boltona napraviti "pravi" posao. I prodati Luku gazdi koji će dirigentu hrvatskog nogometa pružiti više od onog što bi Maminjo ikad mogao.

VIDEO LUKA MODRIĆ:

PIŠE I VIŠE: Net.hr



Post je objavljen 27.12.2007. u 10:44 sati.